Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Π. Μαρινάκης: «Το Fly Over είναι ένα εμβληματικό έργο»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18/04/20246:00 μμ

Π. Μαρινάκης: «Το Fly Over είναι ένα εμβληματικό έργο»

«Ελπίζουμε, και αυτό νομίζω θέλουν όλοι, να συνεχιστεί το έργο», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Intime
Φωτ. Intime

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Εμείς δεν βάζουμε κανέναν πήχη με αριθμό, για εμάς πήχης είναι τα προβλήματα των πολιτών» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με τις προβλέψεις για την εκλογική επίδοση της ΝΔ στις προσεχείς ευρωεκλογές, απαντώντας στις ερωτήσεις πολιτικών συντακτών στη Θεσσαλονίκη.

 

Για το θέμα του fly over στη Θεσσαλονίκη o Μαρινάκης είπε ότι η κυβέρνηση σέβεται τη διάκριση των εξουσιών και δεν προδικάζει την απόφαση της Δικαιοσύνης. «Οφείλουμε να την περιμένουμε, με αντικειμενικό τρόπο, να εκδοθεί και εδώ είμαστε για να την υλοποιήσουμε» είπε.

Σημείωσε ότι «το fly over είναι ένα εμβληματικό έργο» προσθέτοντας ότι «ελπίζουμε, και αυτό νομίζω θέλουν όλοι, να συνεχιστεί το έργο» και υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να μετατρέπεται σε αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης «ένα μεγάλο έργο, το οποίο θα εξυπηρετήσει την καθημερινότητα των πολιτών».

Σε ερώτηση, για τις ευρωεκλογές ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Έχει ενδιαφέρον, παράδειγμα η αντιπολίτευση που βάζει η ίδια στον εαυτό της τον πήχη στο 17% ενώ ταυτόχρονα ζητάει και εκλογές και την ίδια στιγμή στις τελευταίες ευρωεκλογές το ίδιο κόμμα έχει πάρει 23%. Εμείς δεν βάζουμε κανέναν πήχη με αριθμό, για εμάς πήχης είναι τα προβλήματα των πολιτών».

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι το έργο της κυβέρνησης της ΝΔ είναι «μετρήσιμο» και προσέθεσε: «Μας ενδιαφέρει, με ήρεμο τρόπο, με ψύχραιμο τρόπο, να πάμε σε αυτές τις εκλογές και να είναι ένα σταυροδρόμι σταθερότητας για τη χώρα μας, η χώρα μας να συνεχίσει ακόμα πιο ισχυρή».

Υποστήριξε, ότι το μόνο που ενδιαφέρει την αντιπολίτευση είναι «να πέσει ο Μητσοτάκης» και προσέθεσε ότι βάζουν την πολιτική τους επιβίωση πάνω από τα συμφέροντα της χώρας.

Σε ερώτηση εάν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών οδηγήσει σε πρόωρες εθνικές εκλογές ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν το 2027. Δεν τίθεται ζήτημα πρόωρων βουλευτικών εκλογών».

Σε ερώτηση για την ακρίβεια και για την τιμή της βενζίνης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε στοιχεία της ευρωζώνης που αποδεικνύουν ότι τα αίτια του πληθωρισμού και της ακρίβειας είναι κυρίως αποτέλεσμα των γεωπολιτικών αναταράξεων στην ευρύτερη περιοχή μας.

Σε ερώτηση για την εξαήμερη εργασία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι στην πραγματικότητα δεν αυξάνονται «ούτε κατά μισή ώρα» οι ώρες εργασίας, ούτε ημερησίως ή εβδομαδιαίως.

Για το δυστύχημα των Τεμπών ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, την τελική απάντηση για όλα θα τη δώσει ή Δικαιοσύνη.

«Εμείς πρέπει να μάθουμε όλοι να περιμένουμε τη Δικαιοσύνη να βγάλει αποφάσεις. Βέβαια κάποιοι παίζουν με τις λέξεις» είπε ο κ. Μαρινάκης και τέλος προσέθεσε:

«Εμείς λοιπόν αυτό που μπορούμε να σας απαντήσουμε είναι ότι δεν υπήρχε καμία συγκάλυψη και όπως βλέπετε επιχείρημα- επιχείρημα, σημείο- σημείο, το αποδεικνύουν στο τέλος της ημέρας».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.20246:41 μμ

  Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 55χρονος άντρας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμά τους στην ανατολική πλευρά της πόλης.   Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό σημειώθηκε το

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.20246:38 μμ

  Την ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή στις 12 Μαρτίου του 2021 με θύμα τον 22χρονο φοιτητή Ιάσονα Λαλαούνη, πρότεινε σήμερα ο Eισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.20246:34 μμ

  Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο ιδιοκτήτης του κολυμβητηρίου, την ώρα που κούρευαν τα χόρτα, εντόπισαν ένα ανενεργό βλήμα.   Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν η Αστυνομία και ο στρατός.   Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.20246:30 μμ

  Πρόστιμα ύψους 452.754 ευρώ και άμεση παύση των εργασιών σε 64 περιπτώσεις επέβαλε η Επιθεώρηση Εργασίας τον προηγούμενο μήνα, μετά από ελέγχους σε οικοδομές και εργοτάξια.   Επιθεωρητές υγείας και ασφάλειας διενήργησαν, τον Μάρτιο, 490 ελέγχους. Σε 64 περιπτώσεις

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.20246:18 μμ

  Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται 61χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες στο Παλαιό Ψυχικό, και σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ενταλμα Σύλληψης από αρχές Ιταλίας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και φοροδιαφυγή.   Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.20245:31 μμ

  Έκθεση ζωγραφικής και διακόσμησης πάνω σε ύφασμα με τίτλο «Κορίτσια του Μάη» της εικαστικής καλλιτέχνιδας Αμαλίας Παυλίδου, εγκαινιάζει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η Αντιδημαρχία Διεθνών Σχέσεων, Τεχνών & Αθλητικής Ανάπτυξης, αύριο στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη» του

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή