Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέα Δημοκρατία: «Οι Έλληνες γνωρίζουν τη διγλωσσία και τα ψέματα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

21/10/20211:37 μμ

Νέα Δημοκρατία: «Οι Έλληνες γνωρίζουν τη διγλωσσία και τα ψέματα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε ευθεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ προχωράει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πενταετή συμφωνία Ελλάδα – ΗΠΑ.

Νέα Δημοκρατία: «Οι Έλληνες γνωρίζουν τη διγλωσσία και τα ψέματα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ»

Γράφει THESSNEWS-DESK

Σε ευθεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ προχωράει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πενταετή συμφωνία Ελλάδα – ΗΠΑ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η πενταετής συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ υπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας και αναβαθμίζει τη θέση της Ελλάδας στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή εξαπέλυσε μύδρους μιλώντας για “σοβαρότατες παραχωρήσεις” και για συμφωνία “που δεν ταιριάζει ανάμεσα σε δυο ισότιμους εταίρους και σε μια Ελλάδα με ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και εθνική κυριαρχία”. Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Πάιατ σε συνέντευξή του στην “Καθημερινή” δηλώνει έκπληκτος από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι “οι τέσσερις τοποθεσίες που συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε ως μέρος της αμυντικής συμφωνίας είναι μέρη που εντοπίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ” και ότι “οι όροι που χρησιμοποιούνται στη συμφωνία δεν είναι διαφορετικοί” από όσα συζητούνταν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Θα διαψεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά που αναφέρει στη συνέντευξή του ο Πρέσβης των ΗΠΑ; Αναμένουμε με ενδιαφέρον. Οι Έλληνες γνωρίζουν τη διγλωσσία και τα ψέματα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και ξέρουν ότι αυτά που λέει δημόσια δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που συζητάει πίσω από τις κλειστές πόρτες».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20248:45 μμ

  Με οριστική απόφασή του Συμβουλίου της Επικρατείας ματαιώνονται οι επαναληπτικές εκλογές που είχαν οριστεί για τις 7 Απριλίου.   Πιο συγκεκριμένα, το Γ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης» του δημάρχου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20248:00 μμ

  Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20246:45 μμ

  «Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει σήμερα την αφρικανική σκόνη εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, τρία ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό για πλήρη διαφάνεια», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20243:00 μμ

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα συναντηθεί τελικά με τον Πρόεδρο Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον.   Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης ερωτηθείς σχετικώς, γνωστοποίησε πως οι ημερομηνίες των προγραμμάτων του Πρωθυπουργού και του Αμερικανού Προέδρου δεν συνδυάζονται, έτσι δεν θα καταστεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.202410:43 πμ

    Η κυβέρνηση δε θα βγει μόνο συμπαγής, αλλά και ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. «Η αποτελεσματικότητα της πρότασης δυσπιστίας θα κριθεί σε δύο επίπεδα. Το

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20249:20 πμ

  Για «φαντασιώσεις» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.   Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τον κ. Φάμελλο,

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

29.3.20247:26 πμ

ΚΑΙΡΟΣ

29.3.20247:00 πμ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή