Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κανονικά οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ τον Δεκέμβριο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

29/10/20219:35 μμ

Κανονικά οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ τον Δεκέμβριο

Οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, θα διεξαχθούν την 5η και την 12η Δεκεμβρίου

Κανονικά οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ τον Δεκέμβριο

Γράφει THESSNEWS-DESK

Η Επιτροπή Καταστατικού του Κινήματος Αλλαγής αποφάσισε να διεξαχθούν κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, παρά την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Όπως αναφέρει το cnn.gr, σε σημερινή συνεδρίαση, η Επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ) επιβεβαίωσε την απόφαση που έχει ληφθεί, και οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η επιτροπή συνεδρίασε σήμερα με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των υποψηφίων, «Ομόφωνα επιβεβαίωσε οτι οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, θα διεξαχθούν την 5η και την 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20243:23 μμ

  Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση για τον βανδαλισμό των δημόσιων τουαλετών στον Κήπο των Ρόδων, στη Νέα Παραλία.   «Την ώρα που καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια να αποδοθούν εκ νέου στους πολίτες οι δημόσιες τουαλέτες του Δήμου, κάποιοι επιμένουν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

18.4.20243:07 μμ

  Την απόφασή του να εξαιρέσει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.     «Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που -για πρώτη φορά, με δική μου δέσμευση- επέλεξαν οι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

18.4.20243:04 μμ

  Προκλητική η στάση της Άγκυρας αναφορικά με την εξαγγελία της Ελλάδας για τη δημιουργία των δύο θαλάσσιων πάρκων σε Ιόνιο και Αιγαίο.   Κατά την τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση των αμυντικών συντακτών, πηγές του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας αναφέρθηκε στο ζήτημα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

18.4.202412:45 μμ

    Αύριο, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα παρουσιάσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

18.4.202412:22 μμ

  Τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου εκπνέει η προθεσμία για την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους επιστολικής ψήφου για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου στην σελίδα epistoliki.ypes.gov.gr τόνισε στο ΣΚΑΪ 100,3, η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.     Η Υπουργός

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

18.4.20248:10 πμ

  Οι Ευρωπαίοι ηγέτες καταδίκασαν τις ιρανικές επιθέσεις προς το Ισραήλ αποφασίζοντας υπέρ της επιβολής κυρώσεων σε βάρος της Τεχεράνης ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας της Συνόδου Κορυφής.

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20241:52 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή