Κόντρα μεταξύ Ελληνικής Λύσης και του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη.
Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου καταφέρεται με ανακοίνωσή της κατά του κ. Ανδρουλάκη χαρακτηρίζοντάς τον ως «άνθρωπο απο το…. πουθενά«, ««τέκνο» του κομματικού σωλήνα» και «λατρεμένο παιδί του συστήματος».
«Αντί να μας ενημερώσει για τον τρόπο που θα αποπληρώσει τα ιλιγγιώδη δάνεια του κόμματος του, άρχισε τις «υποδείξεις»» σημειώνει αρχικά η Ελληνική Λύση
«Η Ελληνική Λύση λοιπον, του υποδεικνύει να ανατρέξει στο πρόσφατο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, που συγκυβερνώντας με τη ΝΔ οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία. Όσο για τα περί «συγκυβέρνησης της Ελληνικής Λύσης με την ΝΔ», τον παραπέμπουμε στο 80% των κυβερνητικών νομοσχεδίων που ψήφισε το ΚΙΝΑΛ «συγκυβερνώντας» ήδη με τη ΝΔ. Η Ελληνική Λύση δεν θα συγκυβερνήσει, αλλά θα κυβερνήσει» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση-απάντηση στα λεγόμενα του Νίκου Ανδρουλάκη.