Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τεράστια η προσέλευση του κόσμου – Θα δοθεί παράταση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

05/12/20211:22 μμ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τεράστια η προσέλευση του κόσμου – Θα δοθεί παράταση

Τεράστια είναι η προσέλευση του κόσμου στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ηγεσία του κόμματος.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Τεράστια η προσέλευση του κόσμου – Θα δοθεί παράταση

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τεράστια είναι η προσέλευση του κόσμου στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για την ηγεσία του κόμματος.

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) Θεόδωρου Καπετανάκη έχουν προσέλθει μέχρι και λίγο μετά τις 12:30 95.000 πολίτες για να ψηφίσουν.

 

«Υπήρξε καθυστέρηση στο άνοιγμα κάποιων εκλογικών κέντρων, και σαφής εικόνα για τον αριθμό των πολιτών που θα προσέλθουν για την ψηφοφορία θα υπάρχει γύρω στις 13:00 μετά το μεσημέρι», ανέφερε στο iefimerida.gr.

 

Δήλωσε, επίσης ότι θα βγει ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ με την οποία θα δίνεται παράταση στη ψηφοφορία λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου.

 

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚΑΠ ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 Εκλογικά Τμήματα στην Ελλάδα (ποσοστό 99,6%) και η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά. Έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία στην Αυστραλία και αναμένεται η λειτουργία σε ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20248:45 μμ

  Με οριστική απόφασή του Συμβουλίου της Επικρατείας ματαιώνονται οι επαναληπτικές εκλογές που είχαν οριστεί για τις 7 Απριλίου.   Πιο συγκεκριμένα, το Γ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης» του δημάρχου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20248:00 μμ

  Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20246:45 μμ

  «Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει σήμερα την αφρικανική σκόνη εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, τρία ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό για πλήρη διαφάνεια», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20243:00 μμ

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα συναντηθεί τελικά με τον Πρόεδρο Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον.   Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης ερωτηθείς σχετικώς, γνωστοποίησε πως οι ημερομηνίες των προγραμμάτων του Πρωθυπουργού και του Αμερικανού Προέδρου δεν συνδυάζονται, έτσι δεν θα καταστεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.202410:43 πμ

    Η κυβέρνηση δε θα βγει μόνο συμπαγής, αλλά και ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. «Η αποτελεσματικότητα της πρότασης δυσπιστίας θα κριθεί σε δύο επίπεδα. Το

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28.3.20249:20 πμ

  Για «φαντασιώσεις» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ. Υπενθυμίζεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.   Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τον κ. Φάμελλο,

thess

Επικαιρότητα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή