Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Zέρβας: Η ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογών εγείρει διάφορα διαχειριστικά ζητήματα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

22/02/201911:46 πμ

Zέρβας: Η ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογών εγείρει διάφορα διαχειριστικά ζητήματα

Zέρβας: Η ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογών εγείρει διάφορα διαχειριστικά ζητήματα

Γράφει THESSNEWS-DESK

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και δικηγόρους στο επάγγελμα, Δήμητρα Καμπουράκη, Πολύκαρπο Παπαδόπουλο, Χρήστο Παππά, Γιώργο Ροδινό και Ιορδάνη Χατζηκαλλινικίδη, επισκέφτηκε τα γραφεία του Δ.Σ.Θ. Στη συνάντηση τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το δικηγορικό κόσμο.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κουτσοχήνας «είναι χρόνιο το πρόβλημα αποσυμφόρησης των υπηρεσιών των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, παρά τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει και ο σύλλογος για την εξεύρεση χώρου μετεγκατάστασης ορισμένων από αυτές». Χαρακτηριστικά τα μέλη του Δ.Σ ζήτησαν την παρέμβαση του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ανάπλαση της οδού 26ης Οκτωβρίου, καθώς και του περιβάλλοντος χώρου του Δικαστικού Μεγάρου, την επίλυση του οξύτατου κυκλοφοριακού προβλήματος και τον επιβεβλημένο έλεγχο της παράνομης στάθμευσης που δυσχεραίνει την πρόσβαση.Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, από πλευράς του, έθεσε στο επίκεντρο της συζήτησης τις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Αυτοδιοικητικών Αρχών. Σημείωσε πως «η ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογών εγείρει σημαντικά ζητήματα σε σχέση με την ψηφοφορία, τον έλεγχό της και την ασφαλή έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους».Όπως τόνισε, δεδομένου ότι για πρώτη φορά θα στηθούν στα εκλογικά τμήματα τέσσερις κάλπες για τις ανάγκες της ψηφοφορίας, αυτό προκαλεί προβληματισμούς για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, τόσο από άποψη χρόνου, όσο και από άποψη ασφάλειας. Επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «πρέπει άμεσα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να καταθέσουν προτάσεις προς την κεντρική διοίκηση για να διασφαλιστεί πλήρως η διαδικασία, καθώς ο φόρτος εργασίας και η ευθύνη που καλούνται να σηκώσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι δυσανάλογα μεγάλος».Περαιτέρω, αναφέρθηκε στις δυνατότητες στενής συνεργασίας του Δ.Σ.Θ. με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο κοινών δράσεων και εκδηλώσεων. Δεσμεύτηκε πως, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε όλα τα ζητήματα που τίθενται από μέρους του δικηγορικού κόσμου και εναπόκειται στη δημοτική αρχή να επιληφθεί, θα δοθούν άμεσα λύσεις.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:50 μμ

  Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε μετά την ήττα από τον Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κώστας Αγοραστός.   «Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:46 μμ

  Χριστόδουλος Τοψίδης  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Αμανατίδης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κουρέτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ιωάννης Τρεπεκλής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δημήτριος Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:40 μμ

  Νέος Δήμαρχος Ρόδου εξελέγη σήμερα ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος υπερίσχυσε στον δεύτερο γύρο του νυν Δημάρχου του νησιού των Δωδεκανήσων. Αντώνη Καμπουράκη. Ο κ. Κολιάδης συγκέντρωσε 25.571 ψήφους και ποσοστό 57,96%, ενώ ο κ. Καμπουράκης συγκέντρωσε 18.548 ψήφους

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:27 μμ

    «Σήμερα η Αθήνα νίκησε. Η πόλη αλλάζει σελίδα» είπε ευχαριστώντας τους Αθηναίους για την «τιμή που του έκαναν και κατάφεραν το ακατόρθωτο και πίστεψαν σε μια Αθήνα πράσινη και δημιουργική» τόνισε.   Ευχαρίστησε επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη και

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:07 μμ

  Με το 95,13% της ενσωμάτωσης ο Χριστόδουλος Τοψίδης προηγείται με ποσοστό 50,95% του Χρήστου Μέτιου, ο οποίος κατέχει ποσοστό 49,05%.         

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή