Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Xρ.Γιαννούλης: «Δείγμα της αλαζονείας του κ. Τζιτζικώστα η απαξίωση στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και στην ενημέρωση των πολιτών» (VIDEO)

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

25/02/201912:39 μμ

Xρ.Γιαννούλης: «Δείγμα της αλαζονείας του κ. Τζιτζικώστα η απαξίωση στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και στην ενημέρωση των πολιτών» (VIDEO)

Xρ.Γιαννούλης: «Δείγμα της αλαζονείας του κ. Τζιτζικώστα η απαξίωση στα ερωτήματα των δημοσιογράφων και στην ενημέρωση των πολιτών» (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Βολές προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Χρήστο Γιαννούλη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μέσα από δήλωσή του κάνει λόγο για την «αλαζονεία του κ. Τζιτζικώστα» η οποία «τον ωθεί τώρα στην απαξίωση των ερωτημάτων των δημοσιογράφων».

Παράλληλα, αναφέρει πως το περιστατικό έλαβε χώρα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, στην Πέλλα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η αλαζονεία του κ. Τζιτζικώστα τον ωθεί τώρα στην απαξίωση των ερωτημάτων των δημοσιογράφων και τελικά στην άρνησή του να ενημερώσει τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας για τα πεπραγμένα του, ή καλύτερα για τις παραλείψεις και την αδράνειά του.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο κ. Τζιτζικώστας ότι τις απαντήσεις δεν τις οφείλει στους υποψήφιους αλλά στους πολίτες και η απαξίωση που δείχνει θα είναι και το αποτέλεσμα το οποίο θα βρει στην κάλπη το βράδυ των εκλογών.

Το νέο κρούσμα σημειώθηκε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, στην Πέλλα, όπου αρνήθηκε να απαντήσει για ποιον λόγο παραμένουν αναξιοποίητα 46 εκατομμύρια ευρώ του προγράμματος ΕΣΠΑ, το οποίο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, και γιατί η απορροφητικότητα των κονδυλίων στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας δεν ξεπερνάει το 40%, όταν σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκεται στο 66%. Εμείς παραθέσαμε τα στοιχεία και οι δημοσιογράφοι επιτελώντας το έργο τους έκαναν τις ανάλογες ερωτήσεις, προκαλώντας τον… εκνευρισμό του απερχόμενου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.»

Το βίντεο με τη συνεντευξη:

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20238:50 μμ

  Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Προέδρων και των Τοπικών Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20235:47 μμ

  Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, στο κατάμεστο από πολίτες Δημοτικό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης η ορκωμοσία του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, των 35 μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου καθώς και των προέδρων και των τοπικών συμβούλων των 14

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20235:37 μμ

  «Για εμάς δεν υπάρχουν διακρίσεις. Τα θέματα και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και πρέπει όλοι να τα αντιμετωπίσουμε από κοινού», τόνισε η νέα Δήμαρχος.     Απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας και συμπόρευσης προς αιρετούς, φορείς και τους πολίτες της

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:50 μμ

  Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε μετά την ήττα από τον Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κώστας Αγοραστός.   «Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:46 μμ

  Χριστόδουλος Τοψίδης  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Αμανατίδης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κουρέτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ιωάννης Τρεπεκλής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δημήτριος Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

thess

Επικαιρότητα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή