Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Ταχιάος για Μυλόπουλο: Είναι ορντινάντσα της κυρίας Νοτοπούλου

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

08/03/20196:46 μμ

Ταχιάος για Μυλόπουλο: Είναι ορντινάντσα της κυρίας Νοτοπούλου

Ταχιάος για Μυλόπουλο: Είναι ορντινάντσα της κυρίας Νοτοπούλου

Γράφει THESSNEWS-DESK

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε σήμερα στην αντιπαράθεση που είχε χθες στον «αέρα» ραδιοφωνικής εκπομπής του Ράδιο Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Γιάννη Μυλόπουλο.

Μέσα από την συχνότητα του Πρακτορείου FM, ο Νίκος Ταχιάος, τόνισε πως «Δεν είναι κακή η πολιτική σύγκρουση. Το να πω στον κ. Μυλόπουλο ότι είναι ορντινάντσα της κυρίας Νοτοπούλου, είναι ένα θέμα το οποίο θα το πω και θα το ξαναπώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα παρελθόν στο οποίο έχει αποφασίσει ν’ αθροίσει και διάφορους «γυμνοσάλιαγκες» που έχουν φύγει από το ΠΑΣΟΚ και έχουν προστεθεί στις δικές του δυνάμεις».

« Στο παρελθόν αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε πάντα η άρνηση, ο τραμπουκισμός, υπήρχε η βία που συναντήθηκε στην πάνω και στην κάτω πλατεία, όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, εάν ξαφνικά φόρεσαν λευκά ταγιέρ και άρχισαν να κατεβαίνουν τις σκάλες του Μετρό με ταγιέρ και γόβες, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν παραινέσεις σε ανθρώπους των υπολοίπων κομμάτων για τον τρόπο που ασκείται η πολιτική.  Σ’ αυτό θα είμαι αυστηρός και θα υπάρξουν και αυτοί οι χαρακτηρισμοί που θα είναι στο όριο της πολιτικής αντιπαράθεσης», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν εκτιμά πως θα συνεχιστεί αυτή η πολιτική αντιπαράθεση έως τις εκλογές του Μαΐου, ο κ. Ταχιάος επεσήμανε «Το ότι είπα ότι ο κ. Μυλόπουλος είναι ορντινάτσα της κας Νοτοπούλου είναι στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Δεν ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε αυτή την φιέστα για να φέρει τον κ. Τσίπρα για να κάνει πασαρέλα στις σκάλες του Μετρό η κα Νοτοπούλου; Ο Μυλόπουλος δεν ήταν αυτός που έτρεχε πίσω στο περίπτερο πίσω από την Νοτοπούλου για να της ζητάει σοκολάτα; Για τ’ όνομα του θεού, εάν στεναχωρήθηκαν  ας δώσει η κυρία Νοτοπούλου μια σοκολάτα στον κ. Μυλόπουλο, να τους περάσει ο πόνος» κατέληξε.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20238:50 μμ

  Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Προέδρων και των Τοπικών Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20235:47 μμ

  Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, στο κατάμεστο από πολίτες Δημοτικό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης η ορκωμοσία του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, των 35 μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου καθώς και των προέδρων και των τοπικών συμβούλων των 14

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20235:37 μμ

  «Για εμάς δεν υπάρχουν διακρίσεις. Τα θέματα και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και πρέπει όλοι να τα αντιμετωπίσουμε από κοινού», τόνισε η νέα Δήμαρχος.     Απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας και συμπόρευσης προς αιρετούς, φορείς και τους πολίτες της

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:50 μμ

  Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε μετά την ήττα από τον Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κώστας Αγοραστός.   «Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:46 μμ

  Χριστόδουλος Τοψίδης  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Αμανατίδης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κουρέτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ιωάννης Τρεπεκλής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δημήτριος Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή