Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Συνάντηση Χ. Παπαστεργίου με τον Τ. Τζήκα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

08/03/20196:19 μμ

Συνάντηση Χ. Παπαστεργίου με τον Τ. Τζήκα

Συνάντηση Χ. Παπαστεργίου με τον Τ. Τζήκα

Γράφει THESSNEWS-DESK

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της παράταξης Πράξεις για την Μακεδονία, επισκέφθηκε την ΔΕΘ, μαζί με τους υποψηφίους συμβούλους κ. Κ. Μαυράκη, κ. Π. Τουχτίδη, κ. Ε. Τεπεκίδη και τα στελέχη κ. Ι. Κυανίδης, κ. Α. Σπανούδη, συναντήθηκε με τη διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Τ. Τζήκα και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κ. Ποζρικίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα, στην οποία τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο ανάπλασης και αναβάθμισης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονιας.

 

Ως παράταξη είμαστε υπέρ των στόχων του σχεδίου αυτού γιατί η εκπλήρωσή τους : αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής στη Θεσσαλονίκη, βελτιώνει το περιβάλλον της πολης , μέσω της αύξησης του πρασίνου και της χρήσης φιλικών, ως προς αυτό, ενεργειακών πηγών, δυναμώνει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κ. Μακεδονίας και ευρύτερα της χώρας.

 

Η ΔΕΘ είναι ένας ιστορικός θεσμός συνδεδεμένος με τη Μακεδονία, αλλά κυρίως θα είναι ο θεσμός ο οποίος μαζί με τις αστικές αναπλάσεις, τα έργα υποδομών και μεταφορών, το μουσείο του ολοκαυτώματος και το project του Θερμαϊκού μπορούν να κάνουν τη Θεσσαλονίκη και την Κ. Μακεδονία τόπο του  21ου αιώνα, στην πράξη και όχι στα λόγια

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:50 μμ

  Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε μετά την ήττα από τον Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κώστας Αγοραστός.   «Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:46 μμ

  Χριστόδουλος Τοψίδης  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Αμανατίδης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κουρέτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ιωάννης Τρεπεκλής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δημήτριος Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:40 μμ

  Νέος Δήμαρχος Ρόδου εξελέγη σήμερα ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος υπερίσχυσε στον δεύτερο γύρο του νυν Δημάρχου του νησιού των Δωδεκανήσων. Αντώνη Καμπουράκη. Ο κ. Κολιάδης συγκέντρωσε 25.571 ψήφους και ποσοστό 57,96%, ενώ ο κ. Καμπουράκης συγκέντρωσε 18.548 ψήφους

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:27 μμ

    «Σήμερα η Αθήνα νίκησε. Η πόλη αλλάζει σελίδα» είπε ευχαριστώντας τους Αθηναίους για την «τιμή που του έκαναν και κατάφεραν το ακατόρθωτο και πίστεψαν σε μια Αθήνα πράσινη και δημιουργική» τόνισε.   Ευχαρίστησε επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη και

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:07 μμ

  Με το 95,13% της ενσωμάτωσης ο Χριστόδουλος Τοψίδης προηγείται με ποσοστό 50,95% του Χρήστου Μέτιου, ο οποίος κατέχει ποσοστό 49,05%.         

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1.12.20233:10 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή