Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Ο Χρυσόστομος Καλογήρου στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Βούγια

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

19/03/20194:41 μμ

Ο Χρυσόστομος Καλογήρου στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Βούγια

Ο Χρυσόστομος Καλογήρου στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Βούγια

Γράφει THESSNEWS-DESK

Ο Χρυσόστομος Καλογήρου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος στην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑAΕ/ΟΤΑ (σήμερα Αναπτυξιακή της ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), ενώνει τις δυνάμεις του με τον Σπυρο Βούγια.

Μεταξύ άλλων ο Χρυσοστομος καλογηρου έχει υπάρξει συντάκτης και συντονιστής του Σχεδίου “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χ 10» που αφορά στο σχεδιασμό Αναπτυξιακών σχεδίων Διαδημοτικής και Υπερδημοτικής κλίμακας σε δέκα αναπτυξιακούς τομείς. Από την θέση αυτή έχει προωθήσει σημαντικά θέματα που αφορούν στην πόλη και ειδικότερα έχει εργασθεί για την ανανέωση των υποδομών Καθαριότητας με την ολική αντικατάσταση του στόλου Καθαριότητας της πόλης με οχήματα αντιρυπαντικής τεχνολογίας, την προώθηση της Θαλάσσιας Συγκοινωνίας ως Αστικής Λειτουργίας και ως Τουριστικού προϊόντος, του Δυτικού Αστικού Σιδηρόδρομου, την ανάταξη αστικών αξόνων (όπως η Βασιλίσσης Όλγας και η οδός Εγνατία), τις Αστικές αναπλάσεις Μητροπολιτικής κλίμακας (όπως η πλατεία Χρηματησηρίου, το Μητροπολιτικό Πάρκο του Παύλου Μελά) και την ανάπτυξη δομών κατά της φτώχειας και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σήμερα από την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ την οποία ανασύστησε μετά το 2016, συντονίζει ένα πλήθος Αναπτυξιακών Σχεδίων στον τομέα της Αστικής Ανάπτυξης και είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ευρωπαϊκού Δικτύου DESTI SMART στο πλαίσιο των Προγραμμάτων “INTERREG EUROPE” που αφορά σε θέματα Τουρισμού και Συγκοινωνιών.

Επίσης, είναι ιδρυτής και συμμετέχει στην Διοίκηση του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΛΗΣ “THESS CITY LAB” σε συνεργασία με το ΑΠΘ και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών NOESIS.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:50 μμ

  Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε μετά την ήττα από τον Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κώστας Αγοραστός.   «Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:46 μμ

  Χριστόδουλος Τοψίδης  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Αμανατίδης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κουρέτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ιωάννης Τρεπεκλής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δημήτριος Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:40 μμ

  Νέος Δήμαρχος Ρόδου εξελέγη σήμερα ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος υπερίσχυσε στον δεύτερο γύρο του νυν Δημάρχου του νησιού των Δωδεκανήσων. Αντώνη Καμπουράκη. Ο κ. Κολιάδης συγκέντρωσε 25.571 ψήφους και ποσοστό 57,96%, ενώ ο κ. Καμπουράκης συγκέντρωσε 18.548 ψήφους

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:27 μμ

    «Σήμερα η Αθήνα νίκησε. Η πόλη αλλάζει σελίδα» είπε ευχαριστώντας τους Αθηναίους για την «τιμή που του έκαναν και κατάφεραν το ακατόρθωτο και πίστεψαν σε μια Αθήνα πράσινη και δημιουργική» τόνισε.   Ευχαρίστησε επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη και

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:07 μμ

  Με το 95,13% της ενσωμάτωσης ο Χριστόδουλος Τοψίδης προηγείται με ποσοστό 50,95% του Χρήστου Μέτιου, ο οποίος κατέχει ποσοστό 49,05%.         

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή