Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Κοινή κάθοδο για το δήμο Καλαμαριάς στις δημοτικές εκλογές του 2019 αποφάσισαν Μπακογλίδης – Παναγιωτίδης

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

01/03/20196:04 μμ

Κοινή κάθοδο για το δήμο Καλαμαριάς στις δημοτικές εκλογές του 2019 αποφάσισαν Μπακογλίδης – Παναγιωτίδης

Κοινή κάθοδο για το δήμο Καλαμαριάς στις δημοτικές εκλογές του 2019 αποφάσισαν Μπακογλίδης – Παναγιωτίδης

Γράφει THESSNEWS-DESK

O δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, και ο επικεφαλής της παράταξης «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς» Μιχάλης Παναγιωτίδης, ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

Μια δημιουργική συμπόρευση, η οποία στηρίζεται σε ένα κοινό όραμα για το μέλλον της Καλαμαριάς, αποφασίστηκε μεταξύ του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη, και του επικεφαλής της παράταξης «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς» Μιχάλη Παναγιωτίδη.

Ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο Μιχάλης Παναγιωτίδης συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτίδης δήλωσε: «Βασική πεποίθηση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς, είναι ότι μέχρι σήμερα η αυτοδιοίκηση χειραγωγήθηκε από την κεντρική εξουσία και μαζί μ αυτήν και η όποια αυτενέργεια της κοινωνίας με αποτέλεσμα τη διαιώνιση της ομηρίας του πολίτη.

Δεν θέλουμε να επαναφέρουμε στην αυτοδιοίκηση τις κομματικές επιλογές καλυμμένες ή ξεκάθαρες.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, προχώρησε και άνοιξε στην πόλη ένα διάλογο με στόχο να βρεθούν τα κοινά σημεία των παρατάξεων.

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα με υπευθυνότητα ανάλογη με την έως τώρα δεκατριάχρονη στάση μας στα προβλήματα της πόλης.

Μετά από αναλυτικές και όχι βεβιασμένες συζητήσεις, χωρίς ακρότητες, χωρίς φανατισμούς, χωρίς κομματικούς ετεροκαθορισμούς, αποφασίσαμε ως Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς να προχωρήσουμε σε στρατηγική συμπόρευση με τη «Συνεργασία για την Καλαμαριά».

Ακούσαμε τους πολίτες, πολλαπλασιάσαμε τα κοινά μας σημεία και  με διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας συμβάλλουμε σήμερα στην κοινή προσπάθεια όπου ο καθένας καταθέτει την μικρή ή μεγάλη εμπειρία του για την Καλαμαριά του 2020.

Θέλουμε να δώσουμε λόγο στον πολίτη να εκφραστεί, να παράξει, να συνδημιουργήσει για την πόλη του.

Θέλουμε η Καλαμαριά να αποκτήσει εξωστρέφεια.

Θέλουμε να υπερασπιστούμε ενωμένοι το δημόσιο συμφέρον.

Θέλουμε να συνεχίσουμε το κοινωνικό έργο του δήμου σ αυτή τη δύσκολη περίοδο της κρίσης που βιώνει ο τόπος.

Θέλουμε ενωμένοι να στραφούμε αφενός στην καθημερινότητα του πολίτη και αφετέρου στην οριστική επίλυση των μεγάλων ανοικτών θεμάτων  (παραλιακό μέτωπο, πρώην στρ. Κόδρα,  πρώην Καπναποθήκες, παλατάκι, συγκοινωνίες, κ.λ.π)

Θέλουμε να στηρίξουμε την τοπική οικονομία, την τοπική πολιτιστική δραστηριότητα, τις νέες ιδέες, την παιδεία και την καινοτομία.

Λέμε στον πολίτη, να εμπιστευθεί αυτή την ενωτική πρωτοβουλία,  εμπιστευθεί ανθρώπους με όραμα, με εμπειρία, με διαδρομή και επικοινωνία με την πόλη».

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, δήλωσε: «Οι καιροί απαιτούν μια πλατιά δημοκρατική συσπείρωση για την ανάπτυξη, την πρόοδο και τον πολιτισμό. Συνεργαζόμαστε δημιουργικά όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις της προόδου απέναντι στις μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις του μέλλοντος, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις, αλλά με εμπειρία, ορθολογικό σχεδιασμό, δημοκρατικό διάλογο έχοντας πάντα τον πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής μας».

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:50 μμ

  Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε μετά την ήττα από τον Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κώστας Αγοραστός.   «Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:46 μμ

  Χριστόδουλος Τοψίδης  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Αμανατίδης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κουρέτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ιωάννης Τρεπεκλής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δημήτριος Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:40 μμ

  Νέος Δήμαρχος Ρόδου εξελέγη σήμερα ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος υπερίσχυσε στον δεύτερο γύρο του νυν Δημάρχου του νησιού των Δωδεκανήσων. Αντώνη Καμπουράκη. Ο κ. Κολιάδης συγκέντρωσε 25.571 ψήφους και ποσοστό 57,96%, ενώ ο κ. Καμπουράκης συγκέντρωσε 18.548 ψήφους

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:27 μμ

    «Σήμερα η Αθήνα νίκησε. Η πόλη αλλάζει σελίδα» είπε ευχαριστώντας τους Αθηναίους για την «τιμή που του έκαναν και κατάφεραν το ακατόρθωτο και πίστεψαν σε μια Αθήνα πράσινη και δημιουργική» τόνισε.   Ευχαρίστησε επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη και

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:07 μμ

  Με το 95,13% της ενσωμάτωσης ο Χριστόδουλος Τοψίδης προηγείται με ποσοστό 50,95% του Χρήστου Μέτιου, ο οποίος κατέχει ποσοστό 49,05%.         

thess

Επικαιρότητα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

24.11.20236:33 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή