Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Γ. Κουριαννίδης στην ThessNews: Η πρόκληση της 26ης Μαΐου

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

13/03/20195:29 μμ

Γ. Κουριαννίδης στην ThessNews: Η πρόκληση της 26ης Μαΐου

Γ. Κουριαννίδης στην ThessNews: Η πρόκληση της 26ης Μαΐου

Γράφει THESSNEWS-DESK

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κουριαννίδης αρθρογραφεί στην εφημερίδα ThessNews για τις δημοτικές εκλογές.

 

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα κριθούν πολλοί. Πρώτα-πρώτα οι εκπρόσωποι της κομματικής μουσταλευριάς, «χρισμένοι» και «αντάρτες», που χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής για τη μέχρι σήμερα συμπόρευσή τους με πολιτικές και πρόσωπα, που κατέστρεψαν την πατρίδα, ζητούν την ψήφο των πολιτών.

Θα κριθούν και όσοι επιμένουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών αυτοπροσδιοριζόμενοι ως φορείς νέων ιδεών, αλλά που στην πραγματικότητα εκπροσωπούν το χθες στην πιο προκλητική μορφή του, με το προσωπείο του εκσυγχρονιστή και ριζοσπάστη. Τέλος, θα κριθούν οι ίδιοι οι πολίτες, που θα αποφασίσουν, αν πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος σ’ αυτήν τη φαρσοκωμωδία, στέλνοντας στο σπίτι τους όλους «αυτούς» που μας θυμίζουν τόσο έντονα τους «άλλους», όλους τους φιλόδοξους «δημάρχους-προκάτ», αυτούς με τις «στρογγυλεμένες» θέσεις που προσπαθούν να μη γίνονται δυσάρεστοι αντί να προσπαθούν να γίνουν χρήσιμοι, αυτούς που ισχυρίζονται ότι η προδοσία των Πρεσπών μπορεί απλά να «βελτιωθεί».

Κοντολογίς, ήρθε ο καιρός να επιβραβευτεί επιτέλους η συνέπεια, η εντιμότητα, η καθαρότητα λόγων και πράξεων. Αυτό που ζει η Θεσσαλονίκη εδώ και δεκαετίες δεν αρμόζει στην Ιστορία της και στους πολίτες της. Είναι προσβλητικό και απαξιωτικό. Συντηρεί μία παθογένεια που πληρώσαμε ακριβά με λάθος επιλογές σε πρόσωπα που μετάλλαξαν την ελπίδα σε καταστροφή. Όλο αυτό έφτασε να καταλήξει χυδαίο και ανήθικο.
Πρέπει πια να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό. Τα στελέχη και οι υποψήφιοι της Κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» είναι οι άνθρωποι της διπλανής σου πόρτας. Θα τους συναντήσεις στις εργασίες τους και στις οικογένειές τους και όχι ως αργόσχολους περιπατητές και τρωκτικά του δημοσίου χρήματος. Σε κοιτάζουν στα μάτια, γιατί η διάθεσή τους για προσφορά στην κοινωνία πηγάζει από το περίσσευμα της ψυχής τους. Γιατί θα είναι και αύριο δίπλα σου και δεν θα σε ξαναθυμηθούν μετά από μία τετραετία. Μην διστάζεις να υπερασπίσεις τις αξίες που εμπιστεύεσαι, στηρίζοντας ανθρώπους που πιστεύουν τα ίδια με σένα και αγωνίζονται για την επικράτηση, επιτέλους, του αυτονόητου.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #148 (09/03/2019-10/03/2019)

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20238:50 μμ

  Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των Προέδρων και των Τοπικών Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20235:47 μμ

  Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, στο κατάμεστο από πολίτες Δημοτικό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης η ορκωμοσία του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου, των 35 μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου καθώς και των προέδρων και των τοπικών συμβούλων των 14

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17.12.20235:37 μμ

  «Για εμάς δεν υπάρχουν διακρίσεις. Τα θέματα και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και πρέπει όλοι να τα αντιμετωπίσουμε από κοινού», τόνισε η νέα Δήμαρχος.     Απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας και συμπόρευσης προς αιρετούς, φορείς και τους πολίτες της

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:50 μμ

  Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε μετά την ήττα από τον Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κώστας Αγοραστός.   «Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:46 μμ

  Χριστόδουλος Τοψίδης  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Αμανατίδης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κουρέτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ιωάννης Τρεπεκλής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δημήτριος Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

29.3.20247:26 πμ

ΚΑΙΡΟΣ

29.3.20247:00 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή