Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Ευθ. Φωτόπουλος: Ο δήμος Δέλτα δεν είναι πια αδιάφορος απέναντι στον πολίτη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15/03/2019 7:00 μμ

Ευθ. Φωτόπουλος: Ο δήμος Δέλτα δεν είναι πια αδιάφορος απέναντι στον πολίτη

Ευθ. Φωτόπουλος: Ο δήμος Δέλτα δεν είναι πια αδιάφορος απέναντι στον πολίτη

Γράφει ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΗΣ

Πρόσκληση συνεργασίας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου Δέλτα απηύθυνε ο δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του ενόψει των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών,  με τη παράταξή «Μπροστά ο άνθρωπος».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια, το 2014 μια ομάδα ανθρώπων αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη μοίρα του Δήμου Δέλτα. Υπηρετώντας τα δημόσια πράγματα επί χρόνια, είδαμε ξεκάθαρα τις δυνατότητες και τις προοπτικές αυτού του τόπου, που μέχρι τότε ήταν ο τελευταίος τη τάξει Δήμος στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Πάνω από όλα, είδαμε τις δυνατότητες των ανθρώπων που μεγαλώνουν και ζουν εδώ, στα χωριά μας: των μαθητών, των φοιτητών, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των ανθρώπων του πολιτισμού, των ανθρώπων του επιχειρείν. Όσων εργάζονται σ’ αυτόν τον τόπο και γι’ αυτόν τον τόπο. Αυτοί οι άνθρωποι –οι φίλοι μας, οι γνωστοί μας, οι γείτονές μας- ήταν που μας ενέπνευσαν για να δημιουργήσουμε την παράταξη «Μπροστά ο άνθρωπος», να κατεβούμε στις εκλογές και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας με ποσοστό 55%.

Παραλάβαμε μια γη αφρόντιστη, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης. Έργα στάσιμα επί χρόνια, υπηρεσίες προς τον πολίτη αδύναμες, εγκατάλειψη από την κεντρική διοίκηση. Και στον κόσμο βαθιά απογοήτευση.

Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης και πρωτόγνωρης απαξίωσης της αυτοδιοίκησης από την κεντρική διοίκηση. Με δυσκολίες ακόμη και για τα αυτονόητα, δυσκολίες τις οποίες ο απλός πολίτης δικαίως αδυνατεί πολλές φορές να κατανοήσει.

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια από τη μια για να λύσουμε προβλήματα του παρελθόντος, προβλήματα δεκαετιών, και από την άλλη για να οδηγήσουμε τον τόπο μας ψηλά. Μια προσπάθεια που στηρίζεται στις αρετές του τόπου μας και διεκδικεί το καλύτερο για τους δημότες μας.

Σήμερα, δυόμισι μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, νοιώθουμε περήφανοι για την προσπάθειά μας. Μια προσπάθεια έντιμη και κοπιαστική που τη χαρακτηρίζουν τα πολλά μικρά έργα βελτίωσης της καθημερινότητας, η βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, η σταθερή διεκδίκηση από την κεντρική διοίκηση όσων δικαιούται ο Δήμος μας.

Σίγουρα δεν κάναμε όσα θα θέλαμε, δεν πετύχαμε όλα όσα σχεδιάσαμε (ποιος Δήμαρχος, άραγε, δεν θα προσδοκούσε να καταφέρει τα πάντα;) Και, φυσικά, τα προβλήματα ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν.

Όμως ο Δήμος Δέλτα δεν είναι πια αφρόντιστος. Μια σειρά έργων έχουν ολοκληρωθεί και άλλα είναι λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους.

Ο Δήμος Δέλτα δεν είναι πια αδιάφορος απέναντι στον πολίτη. Είμαστε εκεί κάθε μέρα, όπου χρειαστεί, στον αγώνα για το καλύτερο.

Ο Δήμος Δέλτα δεν είναι πια τελευταίος και ανυπόληπτος. Μετέχουμε σε όλα τα συλλογικά όργανα, έχουμε λόγο πια.

Όλα αυτά τα πετύχαμε όλοι μαζί: τα άξια στελέχη της δημοτικής μας ομάδας, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων. Μαζί και όλοι όσοι εργάζονται για το καλό του Δήμου Δέλτα: οι συνεργάτες μου, οι φίλοι και τα στελέχη της παράταξής μας, οι εργαζόμενοι του Δήμου. Ακόμη και τα μέλη όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου με τα οποία μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε σε πνεύμα συναίνεσης, για θέματα σημαντικά για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Πάνω απ’ όλα, όμως, πετύχαμε όλα αυτά μαζί με τους δημότες των εννέα Δημοτικών Κοινοτήτων μας που αυτά τα χρόνια έδειξαν εμπιστοσύνη και καλοπιστία, βοηθώντας μας με τις επισημάνσεις και την κριτική τους να πετυχαίνουμε διαρκώς βελτιώσεις σε όλους τους τομείς και να γινόμαστε καλύτεροι.

Σήμερα, ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών, με το ίδιο πνεύμα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, με επιπλέον γνώση και εμπειρία, παλαιοί και νέοι μαζί, πάντα με εντιμότητα, πιστοί στο δικό μας μότο «Μπροστά ο άνθρωπος, ψηλά ο τόπος!» ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και απευθύνουμε πρόσκληση συνεργασίας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας!

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΗΣ

O Άγγελος Γαβρής είναι δημοσιογράφος, φιλόλογος και ραδιοφωνικός παραγωγός εδώ και 16 χρόνια – τα τελευταία έξι στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 fm» και τον ακούτε καθημερινά 20.00-22.00. Αγαπά το πολιτικό ρεπορτάζ και κάποια στιγμή θέλει να δει τον «ήλιο» της Προόδου ψηλά. Όνειρό του να φέρει την «Αλλαγή» στην ενημέρωση και πάθος του η ανίχνευση της αλήθειας. «Μoto» που τον χαρακτηρίζει: «Η αλήθεια δεν μπορεί ποτέ να μείνει κρυφή για πολύ καιρό»

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

22.1.2021 10:27 πμ

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Για τις χρηματοδοτήσεις των δήμων, τον νέο εκλογικό νόμο στην τοπική αυτοδιοίκηση, τις προσλήψεις, τις αξιολογήσεις στο δημόσιο αλλά και τις πιθανές εθνικές εκλογές μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Στέφανο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

20.4.2019 4:48 μμ

Συνάντηση με θεσμικούς εκπρόσωπους της Τριανδρίας, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σερβετάς, παλαιότερους και σημερινούς αιρετούς της δημοτικής ενότητας και κάτοικους της περιοχής είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας. «Ένας υποδειγματικός, πρότυπος Δήμος, με άψογη οργάνωση

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

18.4.2019 7:14 μμ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που ξεχείλιζε από κόσμο και ενθουσιασμό, στην Ε’ δημοτική κοινότητα, ολοκληρώθηκε η περιοδεία της «Πολύχρωμης Θεσσαλονίκης» στις γειτονιές της πόλης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους 150,000 κατοίκους της μεγαλύτερης δημοτικής κοινότητας

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

18.4.2019 7:12 μμ

Τις δικές του απαντήσεις  έδωσε ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δ. Καιρίδης ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο για την γενοκτονία των Ποντίων. Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο κ. Καιρίδης υπογράμμισε ότι και ο ίδιος

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

18.4.2019 7:11 μμ

Στον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει η Άνω Πόλη στον σχεδιασμό της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», προκειμένου να αποτελέσει η Θεσσαλονίκη ελκυστικό τουριστικό προορισμό 365 μέρες το χρόνο (Thessaloniki Destination), αναφέρθηκε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

18.4.2019 7:09 μμ

15,4 μονάδες μπροστά η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον ραδιοφωνικό σταθμό ‘Θέμα’.  Λαμβάνει 30,1% έναντι 14,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο το ΚΙΝΑΛ με 6,9%  και ακολουθεί το ΚΚΕ με

thess

Επικαιρότητα

RETRO NEWS - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

28.10.2021 4:20 μμ