Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ / Χ. Γιαννούλης: Ούτε ένα ευρώ δεν έχει εκταμιεύσει ο κ. Τζιτζικώστας για τα αντιπλημμυρικά στον Ανθεμούντα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

13/03/20195:46 μμ

Χ. Γιαννούλης: Ούτε ένα ευρώ δεν έχει εκταμιεύσει ο κ. Τζιτζικώστας για τα αντιπλημμυρικά στον Ανθεμούντα

Χ. Γιαννούλης: Ούτε ένα ευρώ δεν έχει εκταμιεύσει ο κ. Τζιτζικώστας για τα αντιπλημμυρικά στον Ανθεμούντα

Γράφει THESSNEWS-DESK

Αιχμές από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη κατά της Περιφέρειας για τα αντιπλημμυρικά έργα, για τη διευθέτηση του χειμάρρου Ανθεμούντα.

«Στα μεγάλα λόγια -για ακόμη μια φορά- άφησε η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Απόστολος Τζιτζικώστας ένα από τα σημαντικότερα αντιπλημμυρικά έργα της Θεσσαλονίκης, τη διευθέτηση του χειμάρρου Ανθεμούντα, ενός έργου που για δεκαετίες αποτελεί αίτημα των κατοίκων και των δημοτικών αρχών του νομού Θεσσαλονίκης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννούλης.

«Οι εξαγγελίες του κ. Τζιτζικώστα μετρούν σχεδόν ενάμιση χρόνο, καθώς ανήγγειλε την υλοποίηση του έργου με ένταξή του στο ΕΣΠΑ τον Οκτώβριο του 2017, επανέλαβε την εξαγγελία του το Νοέμβριο του 2018, αλλά μέχρι στιγμής με ευθύνη του δεν έχει εκταμιευτεί ούτε ένα ευρώ για την υλοποίηση του», ανέφερε ο κ. Γιαννούλης, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η διευθέτηση του χειμάρρου Ανθεμούντα για το νομό Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, για ένα κρίσιμο έργο, προϋπολογισμού άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ, με χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί από ευρωπαϊκή κονδύλια και το οποίο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις για τη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει όπως αναφέρει ο ίδιος «βαλτώσει στην αδράνεια της διοίκησης Τζιτζικώστα».

«Τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή δημιουργούν σημαντικά προβλήματα σε σπίτια και καλλιέργειες, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την εκταμίευση της χρηματοδότησης για την υλοποίηση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής», επισήμανε ο κ. Γιαννούλης, θυμίζοντας ότι «για μια ακόμη φορά ο κ. Τζιτζικώστας παίζει με τη νοημοσύνη των πολιτών όταν ανακοινώνει έργα χωρίς να καταφέρνει, είτε από ανικανότητα είτε από κωλυσιεργία, να εκταμιεύσει τα χρήματα για την υλοποίησή τους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:50 μμ

  Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε μετά την ήττα από τον Δημήτρη Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Κώστας Αγοραστός.   «Συνεχάρη τον κ. Κουρέτα. Εύχομαι καλή θητεία. Εμείς θα είμαστε δίπλα, όπως ήμασταν τόσα χρόνια στις Θεσσαλές και στους Θεσσαλούς.

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:46 μμ

  Χριστόδουλος Τοψίδης  στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Γεώργιος Αμανατίδης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριος Κουρέτας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Ιωάννης Τρεπεκλής στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Δημήτριος Πτωχός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.   

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:40 μμ

  Νέος Δήμαρχος Ρόδου εξελέγη σήμερα ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος υπερίσχυσε στον δεύτερο γύρο του νυν Δημάρχου του νησιού των Δωδεκανήσων. Αντώνη Καμπουράκη. Ο κ. Κολιάδης συγκέντρωσε 25.571 ψήφους και ποσοστό 57,96%, ενώ ο κ. Καμπουράκης συγκέντρωσε 18.548 ψήφους

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:27 μμ

    «Σήμερα η Αθήνα νίκησε. Η πόλη αλλάζει σελίδα» είπε ευχαριστώντας τους Αθηναίους για την «τιμή που του έκαναν και κατάφεραν το ακατόρθωτο και πίστεψαν σε μια Αθήνα πράσινη και δημιουργική» τόνισε.   Ευχαρίστησε επίσης τον Νίκο Ανδρουλάκη και

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

15.10.20239:07 μμ

  Με το 95,13% της ενσωμάτωσης ο Χριστόδουλος Τοψίδης προηγείται με ποσοστό 50,95% του Χρήστου Μέτιου, ο οποίος κατέχει ποσοστό 49,05%.         

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

9.12.20234:00 μμ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

9.12.20232:15 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή