Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Οι πληρωμές για την εβδομάδα 4-8 Οκτωβρίου σε e-ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

03/10/202111:50 μμ

Οι πληρωμές για την εβδομάδα 4-8 Οκτωβρίου σε e-ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ

Μεταξύ άλλων θα πληρωθούν και οι εργαζόμενοι, των οποίων οι συμβάσεις μπήκαν σε αναστολή το μήνα Σεπτέμβριο.

Οι πληρωμές για την εβδομάδα 4-8 Οκτωβρίου σε e-ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ – ΟΠΕΚΑ

Γράφει THESSNEWS-DESK

Πληρωμές από το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικών Υποθέσεων για τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ θα πραγματοποιηθούν για την εβδομάδα 4-8 Οκτωβρίου.

 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας:

1. Από το υπουργείο την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εξής πληρωμές:

  • Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή για το μήνα Σεπτέμβριο.
  • Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για καλλιτέχνες, ξεναγούς και τουριστικούς συνοδούς (υπόλοιπα πληρωμών για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2021).
  • Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για εργαζόμενους με δικαίωμα επαναπρόσληψης (υπόλοιπα πληρωμών για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2021).
  • Οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας-Μηχανισμός ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ (υπόλοιπα πληρωμών για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2021).
  • Για τον αριθμό των δικαιούχων και το ύψος των ποσών θα εκδοθεί νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

2. Από τον e-ΕΦΚΑ, την περίοδο 4-8 Οκτωβρίου, θα γίνουν οι ακόλουθες καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα:

  • 13,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 24.873 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).
  • 13,6 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 460 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.
  • 12.600 ευρώ θα καταβληθούν σε 38 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.

3. Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

  • 25 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 66.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
  • 24 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 5.500 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
  • 700.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.

Για το διάστημα 4-8 Οκτωβρίου δεν υπάρχουν προγραμματισμένες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΑ.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

19.4.202411:01 πμ

  Άνοιξε χθες, 18/4, η πλατφόρμα https://parentalbenefits.dypa.gov.gr για την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας για τις μη μισθωτές μητέρες.     Από σήμερα, οι ελεύθερες επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενες και οι αγρότισσες, λαμβάνουν, όπως και οι μισθωτές, την ειδική παροχή της

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

19.4.20249:50 πμ

  Την ερχόμενη Πέμπτη στις 25 Απριλίου θα καταβληθούν οι πληρωμές των των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Μαΐου από τον e-ΕΦΚΑ.   Συγκεκριμένα: Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

19.4.20249:11 πμ

    Ξεκινά σήμερα η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, του επιδόματος γονικής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

19.4.20248:00 πμ

  Πολύ μεγάλη αύξηση στην διεθνή τιμή του πετρελαίου καταγράφεται στις αγορές μετά τις πληροφορίες για εκρήξεις στην Συρία.   Η τιμή του αμερικανικού αργού αυξήθηκε κατά 4,34% στα 86 δολάρια το βαρέλι αμέσως μετά την κυκλοφορία των πρώτων πληροφοριών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

18.4.20242:28 μμ

  Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας,

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

18.4.20241:40 μμ

  Άνοιξε σήμερα, 18/4, η πλατφόρμα https://parentalbenefits.dypa.gov.gr για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες.     Πλέον και αυτή η κατηγορία δικαιούχων θα λαμβάνει μηνιαίως ποσό ίσο με τον εκάστοτε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή