Site icon ThessNews

Συντήρηση οικιακού λέβητα-καυστήρα φυσικού αερίου & έκδοση πιστοποιητικού στεγανότητας

 

Η εταιρεία Καλογγήρου με έδρα την Θεσσαλονίκη βρίσκεται στον χώρο της οικιακής και επαγγελματικής θέρμανσης από το 1970. Με τους άρτια καταρτισμένους μηχανικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς αναλαμβάνουν εξ΄ ολοκλήρου τη συντήρηση και την επισκευή του καυστήρα σας.

Το τακτικό service εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καυστήρα σας και χαμηλότερες χρεώσεις στους λογαριασμούς του φυσικού αερίου αφού η εγκατάστασή σας θα λειτουργεί με την βέλτιστη απόδοση.

 

 

Κατά τη διαδικασία της συντήρησης του οικιακού επίτοιχου λέβητα-καυστήρα φυσικού αερίου θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:

 

Συντήρηση 1 οικιακού επίτοιχου λέβητα-καυστήρα φυσικού αερίου με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

 

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική επίσκεψη, αν τυχόν χρειαστεί εντός 30 ημερών, δεν υπάρχει χρέωση. (τυχόν ανταλλακτικά δεν περιλαμβάνονται).

 

Έκδοση Πιστοποιητικού Στεγανότητας Σωληνώσεων Φυσικού Αερίου

Στο πλαίσιο της ασφαλούς λειτουργίας των εσωτερικών εγκαταστάσεων με τη μέγιστη οικονομία στην χρήση φυσικού αερίου, θα προγραμματιστούν, σύμφωνα με την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, δειγματοληπτικοί έλεγχοι, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν γίνει εργασίες συντήρησης και αν υπάρχει Πιστοποιητικό Επανελέγχου Στεγανότητας Σωληνώσεων.

 

 

 

Το Πιστοποιητικό Επανελέγχου Στεγανότητας Σωληνώσεων απαιτείται για εγκαταστάσεις που έχουν συμπληρώσει 4 έτη από την αρχική λειτουργία και κάθε 4 έτη σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον «Τεχνικό Κανονισμό Εσωτερικών Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου με πίεση λειτουργίας έως και 500mbar» (ΦΕΚ Β 976 2012).

 

Έκδοση Πιστοποιητικού Στεγανότητας Σωληνώσεων Φυσικού Αερίου 4ετούς ισχύος με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

Για τις εγκαταστάσεις στις οποίες θα διαπιστωθεί ότι δεν διαθέτουν το Πιστοποιητικό Επανελέγχου Στεγανότητας Σωληνώσεων Εσωτερικής Εγκατάστασης, η Εταιρεία, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στα άρθρα 6 και 9 των Γενικών Όρων Συναλλαγών, δικαιούται να διακόψει τη σύνδεση της εσωτερικής εγκατάστασης με το παροχετευτικό δίκτυο για λόγους ασφαλείας ενώ δεν μειώνεται η ευθύνη του Πελάτη όσον αφορά την ασφαλή και ορθή λειτουργία της εσωτερικής εγκατάστασης.

 

 

Στην εταιρία Καλογήρου, το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας ώστε να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία και σε συνεργασία μαζί σας να βρείτε την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λύση, πάντα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

 

Συντήρηση οικιακού λέβητα-καυστήρα φυσικού αερίου + έκδοση πιστοποιητικού στεγανότητας σωληνώσεων φυσικού αερίου με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ