Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Έως τις 6 Ιουνίου οι αιτήσεις για τη στελέχωση της Εταιρείας Ακινήτων του e-ΕΦΚΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

23/05/20241:11 μμ

Έως τις 6 Ιουνίου οι αιτήσεις για τη στελέχωση της Εταιρείας Ακινήτων του e-ΕΦΚΑ

Η Προκήρυξη αναρτάται στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.efkacompany.gr και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ

Intime
Φωτ. Intime

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Μέχρι και τις 6 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τη στελέχωση της «Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.) Μονοπρόσωπη Α.E» σύμφωνα με την έκδοση σχετικής Προκήρυξης για την πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού.

 

 

Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν δυο θέσεις οι οποίες αφορούν αυτήν του Επικεφαλής του τομέα Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης και του Διευθυντή Αξιοποίησης Ακινήτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του e-Ε.Φ.Κ.Α., βασική αρμοδιότητα του Επικεφαλής του τομέα Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης αποτελεί η ευθύνη για την αξιοποίηση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του e-ΕΦΚΑ, η οργάνωση και διασφάλιση της αποδοτικής επιχειρησιακής λειτουργίας του Τομέα καθώς και η διαχείριση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείται σε αυτόν.

Ο Διευθυντής Αξιοποίησης Ακινήτων θα είναι υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για τη διαμόρφωση πολιτικής και προγραμμάτων για εκτιμήσεις, επανεκτιμήσεις και εκποίηση ακινήτων, για την εκπόνηση μελετών αξιοποίησης ή εκποίησης ακινήτων, για την ενημέρωση της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων αναφορικά με τα ακίνητα που πρέπει να εκμισθωθούν, καθώς και για την ανάπτυξη δικτύου συνεργατών που δραστηριοποιούνται στην πώληση ακίνητης περιουσίας (brokers).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) και να έχουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Επίσης, για το ρόλο του Επικεφαλής του τομέα Αξιοποίησης και Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας απαιτείται και Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας, καθώς και επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δέκα (10) ετών στον τομέα αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, εκ των οποίων τουλάχιστον πέντε (5) έτη σε θέσεις ευθύνης. Τέλος, αναφορικά με τον Διευθυντή Αξιοποίησης Ακινήτων απαιτείται αντίστοιχα επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον οκτώ (8) ετών με τουλάχιστον δύο (2) έτη προϋπηρεσίας σε θέσεις ευθύνης.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

12.6.202411:52 πμ

    Το  EUIPO-Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παράνομη παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων και για την αγορά προϊόντων αθλητικού εξοπλισμού που είναι παραποιημένα ή απομιμήσεις, εξέδωσε το πόρισμά του, που δεν είναι καθόλου κολακευτικό:   Το 18 %

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

12.6.202410:28 πμ

  Συνολικά 16.011 επιταγές κοινωνικού τουρισμού 2023-2024 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας στο διάστημα 1-10 Ιουνίου 2024.     Ως δημοφιλέστερος προορισμός αναδείχτηκε η Εύβοια, ενώ ακολουθούν ο Νότιος Τομέας Αθηνών και η Χαλκιδική.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

12.6.20248:44 πμ

    Άλλαξε πλήρως ο “χάρτης” των φορολογητέων εισοδημάτων των ελευθέρων επαγγελμάτων χάρη στην εφαρμογή των ηλεκτρονικών βιβλίων (MyData) και την καθιέρωση ελάχιστου τεκμαρτού εισοδήματος από την ΑΑΔΕ. Αυτό προκύπτει από την πρώτη εικόνα των αρμοδίων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ σε

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

8.6.20242:15 μμ

  «Η Ελλάδα είναι γεμάτη μαγευτικά σημεία για γαλήνιες στιγμές και πεζοπορίες. Από τα υπνωτικά Κυκλαδίτικα πετράδια μέχρι τα απάτητα μέρη του Ιονίου το φετινό καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο στα 16 προτεινόμενα Ελληνικά νησιά που προσφέρουν εμπειρίες χωρίς κοσμοσυρροή» αναφέρουν

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

8.6.20242:00 μμ

  Σε πτωτική πορεία βρίσκονται οι τιμές των καταναλωτικών προϊόντων στα σούπερ μάρκετ με παράγοντες της αγοράς να εκτιμούν ότι η τάση αυτή θα είναι κυρίαρχη και στη διάρκεια των επόμενων μηνών. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

8.6.202412:13 μμ

  Αρχές Ιουλίου τα πρώτα δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τα νησιά των Σποράδων.   Τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Σποράδες θα γίνονται καθημερινά πλην Πέμπτης και Κυριακής. Τις ημέρες Δευτέρα και Σάββατο το καράβι θα σαλπάρει από

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή