Αρχική / MEDIA / «The Voice of Greece»: “Χτύπησε” κορυφή στην τηλεθέαση

MEDIA

18/10/20215:26 μμ

«The Voice of Greece»: “Χτύπησε” κορυφή στην τηλεθέαση

Το «The Voice of Greece» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

«The Voice of Greece»: “Χτύπησε” κορυφή στην τηλεθέαση

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το «The Voice of Greece» βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Με φωνές που σε κάνουν «να γυρίζεις» πέρασε και αυτό το Σαββατοκύριακο στη σκηνή «The Voice of Greece». Συμμετέχοντες με ταλέντο στο τραγούδι, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, διεκδίκησαν μια θέση στις ομάδες του  Κωνσταντίνου Αργυρού, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά. Οι coaches του «The Voice of Greece»,  βρίσκονται στην αναζήτηση της καλύτερης φωνής της Ελλάδας και δε διστάζουν να κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν τον παίκτη που θέλουν!

 

Το «The Voice of Greece» με τον Γιώργο Λιανό στον ΣΚΑΪ ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του και τις δύο μέρες τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό διατηρώντας μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ειδικότερα, το Σάββατο 16/10 σημείωσε 25,8 % στο γενικό σύνολο και 19,3% στο δυναμικό κοινό ενώ την Κυριακή 17/10 ο μέσος όρος τηλεθέασης  στη ζώνη του, ήταν 22,4% και 17,8%, αντίστοιχα.

 

Το σόου που έδωσε φωνή στο όνειρο, μας πρόσφερε και πάλι δυνατές στιγμές στο πλατώ, ανάμεσα σε coaches και διαγωνιζόμενους: Ο Γιάννης Μιχελής από τη Σκόπελο μας συγκίνησε με την ερμηνεία και την προσωπική του εξομολόγηση, η Μαρία Αλιφέρη τραγούδησε την «Ιτιά» και ξεσήκωσε τους coaches για να μας δείξουν τις ικανότητές τους στον… τσάμικο ενώ ο  Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, προκειμένου να κερδίσουν τη συγκλονιστική Δήμητρα Καλλιάρα έπαιξαν με τον δικό τους τρόπο κανονάκι!

 

 

Δύο ακόμα συναρπαστικές Blind Auditions του «Voice of Greece» ολοκληρώθηκαν, με τις ομάδες των 4 coaches να διαμορφώνονται ως εξής:

 

O Κωνσταντίνος Αργυρός πρόσθεσε στην ομάδα του τη Γλυκερία Κωστούλα, τη Δήμητρα Καλλιάρα, τον Νίκο Μαυρίδη και τον Γιάννη Μιχελή.

Συνολικά, έχει στην ομάδα του 24 διαγωνιζόμενους.

 

Τον Πάνο Μουζουράκη ακολούθησαν η Εύα Καραβασίλη, η Ηρώ Γιαμπουράνη, ο Αδάμος Αναστασίου και η Ιωάννα Φουρτάκα.

Συνολικά, έχει στην ομάδα του 25 διαγωνιζόμενους.

 

Η Έλενα Παπαρίζου θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του «Voice» με την Αμαλία Ποθητάκη, τον Πέτρο Αντωνίου, τη Μαρία Αλιφέρη την Έλσα Παπαδοπούλου, τη Ράνια Λίβα και τη Χρυσή Σταμπούλη.

Συνολικά, έχει στην ομάδα της, 24 διαγωνιζόμενους.

 

Μέλη της ομάδας του Σάκη Ρουβά έγιναν ο Γιώργος Καραγιάννης, ο Νικόδημος Κασομούλης και η Γιώτα Βερούχη.

Έτσι στην ομάδα του έχει συνολικά στην ομάδα του 18 διαγωνιζόμενους.

 

Οι 4 coaches θα συνεχίσουν την αναζήτηση των καλύτερων φωνών στην Ελλάδα στο επόμενο επεισόδιο του «Voice Of Greece».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

18.4.20247:45 μμ

  Ο Μιχάλης Ρακιντζής στον καναπέ του «Στούντιο 4» για τις πτήσεις με ελικόπτερο που έκανε για χρόνια χωρίς δίπλωμα.     «Η Μαρίνα Σάττι είναι ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη»  

MEDIA

18.4.20243:26 μμ

  Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, πριν από έναν χρόνο και για την οποία ωστόσο

MEDIA

18.4.20249:03 πμ

    Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και σιγά – σιγά ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές.  Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψήφιων Ευρωβουλευτών, οι περιορισμοί μπορεί να ξεκινούν 24 Απριλίου, δηλαδή όταν

MEDIA

17.4.20247:00 μμ

  Με πρόστιμα ύψους 95.000 ευρώ «τιμωρεί» το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου για τον προβληματικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε στην εκπομπή «T- live» το 2022 την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.   Πιο

MEDIA

17.4.20243:48 μμ

  Συνέντευξη στην κάμερα του Fay’sTime και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπου μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή