Αρχική / MEDIA / Rouk Zouk: Έρχεται για 5η σεζόν- Πότε κάνει πρεμιέρα

MEDIA

10/09/20217:39 μμ

Rouk Zouk: Έρχεται για 5η σεζόν- Πότε κάνει πρεμιέρα

Το «Rouk Zouk» με την Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στον ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα (13/9) στις 15:00.

Rouk Zouk: Έρχεται για 5η σεζόν- Πότε κάνει πρεμιέρα

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το «Rouk Zouk» με την Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στον ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα (13/9) στις 15:00.

Για 5η σεζόν στον ΑΝΤ1 το «Rouk Zouk» έχει σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, κάνοντας τα μεσημέρια μας μοναδικά!

Στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής, οι φετινές ομάδες θα δοκιμαστούν σε παλιά και αγαπημένα, αλλά και σε δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια, πολύ πρωτότυπα και εξίσου διασκεδαστικά.

Πρόκειται για το «Emoji», ένα high tech παιχνίδι σκέψης και παρατηρητικότητας και το «Τραγούδι με ακουστικά», στο οποίο οι παίκτες τεστάρουν τις γνώσεις τους στο τραγούδι.

Με την Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της εκπομπής, θα ταξιδέψουμε και φέτος στον κόσμο της ψυχαγωγίας, μέσα από το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.

Είστε έτοιμοι να ρουκζουκάρουμε για 5η χρονιά;

Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Project Manager: Περικλής Ασπρούλιας

Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής

Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιώργος Καληώρας

Αρχισυνταξία: Μαρία Ντρούβα

Οργάνωση Παραγωγής: Ράνια Πεγιάζη

Διεύθυνση Παραγωγής: Πέτρος Παπουτσάκης

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

17.4.20247:00 μμ

  Με πρόστιμα ύψους 95.000 ευρώ «τιμωρεί» το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου για τον προβληματικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε στην εκπομπή «T- live» το 2022 την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.   Πιο

MEDIA

17.4.20243:48 μμ

  Συνέντευξη στην κάμερα του Fay’sTime και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπου μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

MEDIA

17.4.20241:57 μμ

  Την ώρα που ο Νικόλας Ράπτης μιλούσε σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, ένα μεγάλο κλαδί από ένα δέντρο έπεσε, σε πολύ κοντινή απόσταση από τους δυο τους και το υπόλοιπο συνεργείο.       Ο Νικόλας Ράπτης έλεγε στη δημοσιογράφο

MEDIA

17.4.20241:13 μμ

  Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Βούλα Πατουλίδου.   Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γιο της, τον σύζυγό της, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τη συμμετοχή της στις ευρωεκλογές. «Τώρα

MEDIA

17.4.202411:58 πμ

  Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύεται πάνω από 20 μέρες στη ΜΕΘ, υπεβλήθηκε χθες σε εγκεφαλογράφημα.     Με βάση τα αποτελέσματα οι γιατροί αποφάσισαν πριν το τέλος της εβδομάδας να γίνει προσπάθεια να ξυπνήσει. Σταδιακά ενδείκνυται να μειωθεί

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή