Αρχική / MEDIA / PEOPLE / Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν χώρισαν με τον Μαραντίνη τι πήρε μαζί του; (VIDEO)

PEOPLE

17/01/202211:15 μμ

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν χώρισαν με τον Μαραντίνη τι πήρε μαζί του; (VIDEO)

Η Λέιλα, το σκυλί που είχε η οκογένεια Μαραντίνη -Χρηστίδου, μετά το διαζύγιο του ζευγαριού πήγε στον Θοδωρή,

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν χώρισαν με τον Μαραντίνη τι πήρε μαζί του; (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το «Your Pet Show» και η Ευγενία Σαμαρά κάλεσαν στην παρέα τους την Σίσσυ Χρηστίδου και συζήτησαν για τους τετράποδους φίλους τους.

 

Η Λέιλα, το σκυλί που είχε η οκογένεια Μαραντίνη -Χρηστίδου, μετά το διαζύγιο του ζευγαριού πήγε στον Θοδωρή, όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Αυτό είναι κάτι που δεν την στεναχωρεί -μάλλον τη διευκολύνει το γεγονός ότι έχει αναλάβει κάποιος άλλος εξολοκλήρου τη φροντίδα της Λέιλα.

Η ίδια και τα παιδιά φροντίζουν το έτερο σκυλάκι της οικογένειας, την «Τζίντζερ» όπως την φωνάζουν.

 

Δείτε το βίντεο

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

PEOPLE

19.4.20247:00 μμ

  Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον καναπέ του «Στούντιο 4» μιλάει για το δεύτερο κύκλο του «Maestro».     «Ξέρω από την αρχή το τέλος της ιστορίας του Maestro – Θα τελειώσει σε αυτόν τον κύκλο η σειρά»  

PEOPLE

19.4.20242:28 μμ

  Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες.   «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσής του», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Στη

PEOPLE

19.4.20241:28 μμ

  Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, επέλεξε να διασκεδάσει ο Ζαφείρης Μελάς σε πρόσφατη έξοδο που έκανε. Ο λαϊκός τραγουδιστής κάθισε στο πρώτο τραπέζι μπροστά από τη σκηνή και παρακολουθούσε το μουσικό πρόγραμμα σε κοντινή απόσταση από

PEOPLE

18.4.20247:45 μμ

  Ο Μιχάλης Ρακιντζής στον καναπέ του «Στούντιο 4» για τις πτήσεις με ελικόπτερο που έκανε για χρόνια χωρίς δίπλωμα.     «Η Μαρίνα Σάττι είναι ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη»  

PEOPLE

18.4.20243:26 μμ

  Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, πριν από έναν χρόνο και για την οποία ωστόσο

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή