Αρχική / MEDIA / PEOPLE / Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα χρήματα από το Bachelor»

PEOPLE

15/09/202111:00 μμ

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα χρήματα από το Bachelor»

”Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος”

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα χρήματα από το Bachelor»

Γράφει THESSNEWS-DESK

 Ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor Kώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στο OPEN και  αναφέρθηκε στη συμμετοχή του σε μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ καθώς και στον πρώην συμπαίκτη του, Αλέξη Παππά που συμμετάσχει στο Bachelor. 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος».

«Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» πρόσθεσε ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Όσον αφορά τον ίδιο και μια ενδεχόμενη παρουσία ως… Bachelor, ο Κώστας Παπαδόπουλος εξήγησε πως «σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

PEOPLE

17.4.20243:48 μμ

  Συνέντευξη στην κάμερα του Fay’sTime και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπου μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

PEOPLE

17.4.20241:57 μμ

  Την ώρα που ο Νικόλας Ράπτης μιλούσε σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, ένα μεγάλο κλαδί από ένα δέντρο έπεσε, σε πολύ κοντινή απόσταση από τους δυο τους και το υπόλοιπο συνεργείο.       Ο Νικόλας Ράπτης έλεγε στη δημοσιογράφο

PEOPLE

17.4.20241:13 μμ

  Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Βούλα Πατουλίδου.   Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γιο της, τον σύζυγό της, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τη συμμετοχή της στις ευρωεκλογές. «Τώρα

PEOPLE

17.4.202411:58 πμ

  Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύεται πάνω από 20 μέρες στη ΜΕΘ, υπεβλήθηκε χθες σε εγκεφαλογράφημα.     Με βάση τα αποτελέσματα οι γιατροί αποφάσισαν πριν το τέλος της εβδομάδας να γίνει προσπάθεια να ξυπνήσει. Σταδιακά ενδείκνυται να μειωθεί

PEOPLE

15.4.20243:48 μμ

  Σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα δώσουν μάχη στον πρώτο αγώνα ασυλίας ώστε να εξασφαλίσουν πως κανείς από την ομάδα τους δεν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.     Μπορεί πλέον κόκκινοι και μπλε να είναι ένα στην

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20248:55 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20248:00 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20247:40 πμ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.4.20247:15 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή