Αρχική / MEDIA / PEOPLE / Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πάρτι γενεθλίων της (VIDEO)

PEOPLE

10/08/20224:30 μμ

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πάρτι γενεθλίων της (VIDEO)

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ιωάννα Τούνη και το χθεσινό βράδυ το πέρασε όπως το είχε ονειρευτεί, με καλούς της φίλους στο πλευρό τους.

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πάρτι γενεθλίων της (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ιωάννα Τούνη και το χθεσινό βράδυ το πέρασε όπως το είχε ονειρευτεί, με καλούς της φίλους στο πλευρό τους.

Η κολλητή της, Δήμητρα Αλεξανδράκη, ήταν στο πάρτι της και ανέβασε stories από την όμορφη βραδιά. Η Ιωάννα Τούνη έλαμπε μέσα σε ένα φούξια μίνι φορεματάκι μέσα από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλιά.

«Σαν να φούσκωσε λιγάκι», έγραψε στο story η Αλεξανδράκη.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο αγαπημένος της εορτάζουσας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι αντάλλαξε τρυφερά φιλιά on camera. Εντυπωσιακή ήταν και η τεράστια τούρτα.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της Ιωάννας Τούνη:

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

PEOPLE

17.4.20243:48 μμ

  Συνέντευξη στην κάμερα του Fay’sTime και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπου μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

PEOPLE

17.4.20241:57 μμ

  Την ώρα που ο Νικόλας Ράπτης μιλούσε σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, ένα μεγάλο κλαδί από ένα δέντρο έπεσε, σε πολύ κοντινή απόσταση από τους δυο τους και το υπόλοιπο συνεργείο.       Ο Νικόλας Ράπτης έλεγε στη δημοσιογράφο

PEOPLE

17.4.20241:13 μμ

  Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Βούλα Πατουλίδου.   Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γιο της, τον σύζυγό της, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τη συμμετοχή της στις ευρωεκλογές. «Τώρα

PEOPLE

17.4.202411:58 πμ

  Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύεται πάνω από 20 μέρες στη ΜΕΘ, υπεβλήθηκε χθες σε εγκεφαλογράφημα.     Με βάση τα αποτελέσματα οι γιατροί αποφάσισαν πριν το τέλος της εβδομάδας να γίνει προσπάθεια να ξυπνήσει. Σταδιακά ενδείκνυται να μειωθεί

PEOPLE

15.4.20243:48 μμ

  Σήμερα οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα δώσουν μάχη στον πρώτο αγώνα ασυλίας ώστε να εξασφαλίσουν πως κανείς από την ομάδα τους δεν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.     Μπορεί πλέον κόκκινοι και μπλε να είναι ένα στην

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή