Αρχική / MEDIA / PEOPLE / Για πρώτη φορά μέσα στο πλατό του MasterChef 6! (VIDEO)

PEOPLE

24/11/202110:15 μμ

Για πρώτη φορά μέσα στο πλατό του MasterChef 6! (VIDEO)

Τα πλάνα μας δείχνουν που θα λάβουν χώρα όλα όσα θα δούμε στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου μαγειρικής, που ξεκινάει σε λίγο!

Για πρώτη φορά μέσα στο πλατό του MasterChef 6! (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το Breakfast@Star τρύπωσε στο πλατό του MasterChef 6 και μας δίνει αποκλειστικά πλάνα!

Οι κουζίνες, οι καρέκλες των κριτών, ο εξώστης, και όλα αυτά που μας είναι τόσο οικεία, είναι άδεια και περιμένουν…

Σήμερα όπως πληροφορούμαστε από το ρεπορτάζ, ξεκινούν τα γυρίσματα.

Τα πλάνα μας δείχνουν που θα λάβουν χώρα όλα όσα θα δούμε στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου μαγειρικής, που ξεκινάει σε λίγο!

 

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

PEOPLE

18.4.20247:45 μμ

  Ο Μιχάλης Ρακιντζής στον καναπέ του «Στούντιο 4» για τις πτήσεις με ελικόπτερο που έκανε για χρόνια χωρίς δίπλωμα.     «Η Μαρίνα Σάττι είναι ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη»  

PEOPLE

18.4.20243:26 μμ

  Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, πριν από έναν χρόνο και για την οποία ωστόσο

PEOPLE

17.4.20243:48 μμ

  Συνέντευξη στην κάμερα του Fay’sTime και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπου μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

PEOPLE

17.4.20241:57 μμ

  Την ώρα που ο Νικόλας Ράπτης μιλούσε σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, ένα μεγάλο κλαδί από ένα δέντρο έπεσε, σε πολύ κοντινή απόσταση από τους δυο τους και το υπόλοιπο συνεργείο.       Ο Νικόλας Ράπτης έλεγε στη δημοσιογράφο

PEOPLE

17.4.20241:13 μμ

  Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Βούλα Πατουλίδου.   Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γιο της, τον σύζυγό της, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τη συμμετοχή της στις ευρωεκλογές. «Τώρα

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή