Αρχική / MEDIA / PEOPLE / Big Brother: Μαζί στο πλατό Μαριαλένα – Σάκης – Είναι μαζί τελικά; (VIDEO)

PEOPLE

01/10/202111:01 μμ

Big Brother: Μαζί στο πλατό Μαριαλένα – Σάκης – Είναι μαζί τελικά; (VIDEO)

Είναι μαζί τελικά οι δυο τους;

Big Brother: Μαζί στο πλατό Μαριαλένα – Σάκης – Είναι μαζί τελικά; (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Ένα ακόμα LIVE έχει απόψε το Big Brother.

 

Αυτή τη βραδιά, στο πλατό βρέιηκαν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσουλης.

 

Οι δυο πρώην Survivors δυσκόλεψαν, μάλιστα, τους παρουσιαστές του ριάλιτι του ΣΚΑΪ καθώς δεν ήξεραν αν πρέπει ή όχι να τους αποκαλούν «ζευγάρι».

 

Όπως αναφέρει το zappit.gr, ειδικότερα, αφού οι δυο πρώην παίκτες του Survivor κάθισαν στις θέσεις τους, η Νάταλι Κάκκαβα παρατήρησε πως «θέλω να σας ρωτήσω το εξής… Είδατε ότι ακόμα και στον πρόλογο δυσκολευτήκαμε πως θα σας καλέσουμε να μπείτε μέσα στο πλατό. Είπαμε δίδυμο ή ζευγάρι;».

 

«Δυσκολευόμαστε και εμείς αλλά είμαστε ένα πολύ καλό δίδυμο, νομίζω» αποκρίθηκε με χαμόγελο ο Σάκης Κατσούλης.

 

Ν.Κ.: Γιατί μας παιδεύετε τόσο πολύ; Γιατί δεν μας λέτε; Δηλαδή αφήνετε να αιωρείτε κάτι στην ατμόσφαιρα σαν… Να σου πω, έξαλλη είσαι!

 

Μ.Ρ.: Εγώ; Όχι, εντάξει είμαι.

 

Ν.Κ.: Νομίζω ότι εσύ είσαι ποιο έτοιμη να κάνεις δηλώσεις και εδώ το αγόρι είναι πιο φειδωλό.

 

Μ.Ρ.: Το αντίθετο νομίζω!

 

Δείτε το βίντεο:

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

PEOPLE

19.4.20247:00 μμ

  Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον καναπέ του «Στούντιο 4» μιλάει για το δεύτερο κύκλο του «Maestro».     «Ξέρω από την αρχή το τέλος της ιστορίας του Maestro – Θα τελειώσει σε αυτόν τον κύκλο η σειρά»  

PEOPLE

19.4.20242:28 μμ

  Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες.   «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσής του», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Στη

PEOPLE

19.4.20241:28 μμ

  Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, επέλεξε να διασκεδάσει ο Ζαφείρης Μελάς σε πρόσφατη έξοδο που έκανε. Ο λαϊκός τραγουδιστής κάθισε στο πρώτο τραπέζι μπροστά από τη σκηνή και παρακολουθούσε το μουσικό πρόγραμμα σε κοντινή απόσταση από

PEOPLE

18.4.20247:45 μμ

  Ο Μιχάλης Ρακιντζής στον καναπέ του «Στούντιο 4» για τις πτήσεις με ελικόπτερο που έκανε για χρόνια χωρίς δίπλωμα.     «Η Μαρίνα Σάττι είναι ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη»  

PEOPLE

18.4.20243:26 μμ

  Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, πριν από έναν χρόνο και για την οποία ωστόσο

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή