Αρχική / MEDIA / PEOPLE / Ανέβασε TikTok ο Ξιαρχό – «Ντρέπομαι που κορόιδεψα ένα κορίτσι»

PEOPLE

01/11/20218:19 μμ

Ανέβασε TikTok ο Ξιαρχό – «Ντρέπομαι που κορόιδεψα ένα κορίτσι»

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε»

Ανέβασε TikTok ο Ξιαρχό – «Ντρέπομαι που κορόιδεψα ένα κορίτσι»

Γράφει THESSNEWS-DESK

Ένα βίντεο στην πλατφόρμα του TikTok ανέβασε πριν από λίγη ώρα ο Τάσος Ξιαρχό, βάζοντας τέλος στη αγωνία των δικών του ανθρώπων ότι ίσως έχει βάλει τέρμα στην ζωή του.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο πατέρας του βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, όπου αναμένεται να οδηγηθεί και ο νεαρός χορογράφος, μετά την περιπέτεια της εξαφάνισής του, η οποία ήρθε σε συνέχεια των επικρίσεων που δέχτηκε για την ανάρτησή του στα social media, με την οποία ειρωνευόταν μια κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Νωρίτερα, ένας γνωστός του Τάσου Ξιαρχό ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο χορογράφος είπε ότι έχει πάρει χάπια και απειλεί να αυτοκτονήσει. Κινητοποιήθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, έξω από το πατρικό του σπίτι, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε τρέχοντας από το σημείο και αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονταν στο Μενίδι, συμμετείχε τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό έστειλε μήνυμα σε φιλικό του πρόσωπο, λέγοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

PEOPLE

19.4.20247:00 μμ

  Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον καναπέ του «Στούντιο 4» μιλάει για το δεύτερο κύκλο του «Maestro».     «Ξέρω από την αρχή το τέλος της ιστορίας του Maestro – Θα τελειώσει σε αυτόν τον κύκλο η σειρά»  

PEOPLE

19.4.20242:28 μμ

  Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες.   «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσής του», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Στη

PEOPLE

19.4.20241:28 μμ

  Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης, επέλεξε να διασκεδάσει ο Ζαφείρης Μελάς σε πρόσφατη έξοδο που έκανε. Ο λαϊκός τραγουδιστής κάθισε στο πρώτο τραπέζι μπροστά από τη σκηνή και παρακολουθούσε το μουσικό πρόγραμμα σε κοντινή απόσταση από

PEOPLE

18.4.20247:45 μμ

  Ο Μιχάλης Ρακιντζής στον καναπέ του «Στούντιο 4» για τις πτήσεις με ελικόπτερο που έκανε για χρόνια χωρίς δίπλωμα.     «Η Μαρίνα Σάττι είναι ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη»  

PEOPLE

18.4.20243:26 μμ

  Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, πριν από έναν χρόνο και για την οποία ωστόσο

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή