Αρχική / MEDIA / Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για τον Οκτώβριο

MEDIA

30/09/202111:33 μμ

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για τον Οκτώβριο

Τι θα δούμε στο Νetfix τον Οκτώβριο;

Οι νέες κυκλοφορίες του Netflix για τον Οκτώβριο

Γράφει THESSNEWS-DESK

Με νέες κυκλοφορίες υποδέχεται το Netflix τον Οκτώβριο.

 

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ταινιών και σειρών, παρουσίασε όλες τις ταινίες, ντοκιμαντέρ και σειρές θα δούμε τον Οκτώβριο.

 

Στο ελληνικό Netflix έρχονται όλα τα επεισόδια από δύο θρυλικές sitcom σειρές της αμερικάνικης τηλεόρασης, το “Seinfeld” και το “The Office”.

 

Τον μήνα που ξεκινάει αύριο, θα δούμε και τον τρίτο κύκλο του YOU.

 

Πρεμιέρα και για την ταινία “The Guilty” με τον Τζέικ Τζίλενχαλ σε σενάριο του δημιουργού του “True Detective”, Νικ Πιζολάτο. Επίσης στο ελληνικό Netflix προστίθενται οι ταινίες “ΙΤ” και “Mad Max: Fury Road”, αναφέρει ο enikos.gr.

 

Netflix: Τα highlights για τον Οκτώβριο του 2021

 

You (3ος Κύκλος)

 

Δεν είναι παρά οι ευγενικοί, τυπικοί γείτονες της διπλανής πόρτας. Παντρεμένοι πλέον και με ένα παιδί, ο Joe και η Love προσπαθούν να ζήσουν μια κανονική ζωή στο εύπορο Madre Linda. Όμως, οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.

 

The Office (U.S.)

 

Η αμερικανική εκδοχή της κωμικής σειράς του Ρίκι Τζερβέις που άφησε εποχή έρχεται στο ελληνικό Netflix.

 

Army of Thieves

 

Στο πρίκουελ του “Army of the Dead” μια μυστηριώδης γυναίκα στρατολογεί έναν τραπεζικό ταμία, τον Ντίτερ, για να τη βοηθήσει να ληστέψει τρία χρηματοκιβώτια στην Ευρώπη.

 

There’s Someone Inside Your House (Κάποιος Μπήκε στο Σπίτι

σου)

Η Μακάνι και οι φίλοι της στο λύκειο Όσμπορν προσπαθούν να εντοπίσουν και να σταματήσουν έναν μασκοφόρο φονιά που αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά των μαθητών.

 

Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle (Pokémon – Η Ταινία: Τα Μυστικά της Ζούγκλας)

 

Ο Κόκο μεγαλώνει στη ζούγκλα με ένα μοναχικό Ζαρούντ. Όταν γνωρίζει τους Ας και Πίκατσου, ανακαλύπτει τον κόσμο των ανθρώπων και μια πλεκτάνη που απειλεί το σπίτι του!

 

The Guilty (Ο Ένοχος)

 

Ένα αστυνομικός που υποβιβάζεται σε θέση χειριστή κέντρου έκτακτης ανάγκης παλεύει να σώσει μια γυναίκα που καλεί, σε μια μέρα με τρομακτικές αποκαλύψεις.

 

Locke & Key (2ος Κύκλος)

 

Το “Locke & Key” αφηγείται την ιστορία τριών αδερφών που, μετά τον φόνο του πατέρα τους, μετακομίζουν στο πατρικό του σπίτι, όπου ανακαλύπτουν ότι στο σπίτι υπάρχουν μαγικά κλειδιά που τους χαρίζουν πολλές δυνάμεις και ικανότητες.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: PIXABAY

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

25.4.20246:45 μμ

  «Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους»     «Το ”Ζάρι” είναι ένα τραγούδι που αντιπροσωπεύει το σήμερα»  

MEDIA

25.4.20244:00 μμ

  Η ομάδα των Μπλε στο Survivor έχει αποκτήσει προβάδισμα για το σημερινό αγώνισμα επάθλου αφού κέρδισαν τους περισσότερους πόντους από τα αγωνίσματα ασυλίας.   Θα μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση η Κόκκινοι και να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη; Οι

MEDIA

25.4.20242:34 μμ

    Το ωριαίο ντοκιμαντέρ «Ο αληθινός Τζέιμς Μποντ» με original τίτλο «Stalin’s James Bond» παρουσιάζει η ΕΡΤ3 απόψε στις 10 μ.μ.   Είναι μια ιστορία με ιδεώδη, πεποιθήσεις και προδοσίες. Ο Ρίχαρντ Ζόργκε, από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ρωσίδα,

MEDIA

25.4.202410:17 πμ

  Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο λαϊκός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος μίλησε , μεταξύ άλλων, και για τον αείμνηστο πατέρα του, τον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου.       «Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα λόγω των

MEDIA

24.4.20249:45 μμ

    Η μεγαλύτερη γαλλική εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμο σενάριο για τη ζωή της Μπριζίτ Τρονιέ-Μακρόν. Η σειρά θα προβληθεί σε 6 επεισόδια και ακούστηκε το όνομα του Ryan Gosling για τον ρόλο του Εμμανουέλ Μακρόν!  

MEDIA

24.4.20249:11 μμ

  To «TV Queen», το νέο λαμπερό reality show του OPEN με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου,  κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28 Απριλίου στις 9 μ.μ. και επιδιώκει να αναδείξει την επόμενη μεγάλη star της ελληνικής τηλεόρασης! Φιλόδοξες και δυναμικές γυναίκες,

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή