Αρχική / MEDIA / O Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτει το λόγο που έφυγε από το The Voice

MEDIA

26/09/20211:25 μμ

O Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτει το λόγο που έφυγε από το The Voice

”Είναι στενάχωρο που κάποιο παιδί δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από αυτά τα σόου, να έχει μια σταδιοδρομία και να βιοπορίζεται από αυτό που αγαπάει”

O Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτει το λόγο που έφυγε από το The Voice

Γράφει THESSNEWS-DESK

Στο περιοδικό Gala και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή του να αποχωρήσει από το The Voice.

 

«Πρέπει να πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό που καλούμουν να κάνω στο The Voice, να κόβω παιδιά που αγαπούν τόσο πολύ το τραγούδι. Ακόμα πιο στενάχωρο, όμως, ήταν που αυτά τα παιδιά, μετά τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια εκπομπή, με τόση προβολή, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι σημαντικό και πρέπει να προσπαθήσουν πάλι από το μηδέν», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνέχισε: «Όλα αυτά τα τηλεοπτικά σόου δίνουν μεν βήμα στα παιδιά να ακουστούν σε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν να συμμετέχουν σε ένα φεστιβάλ μουσικής. Θα τραγουδήσουν μια φορά. Από εκεί και πέρα δεν φτάνει αυτό για να πάνε μπροστά. Είναι στενάχωρο που κάποιο παιδί δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από αυτά τα σόου, να έχει μια σταδιοδρομία και να βιοπορίζεται από αυτό που αγαπάει».

«Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που ύστερα από τρία χρόνια αποχώρησα από το The Voice. Αφενός δεν κατάφερνα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των παιδιών και δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω για να τα βοηθήσω από το να τους γράψω ένα τραγούδι ή να τα πάρω μαζί μου να συμμετέχουν σε κάποια συναυλία μου και αφετέρου τρία χρόνια ότι είχα να δώσω το έδωσα και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε επίσης ο Κωστής Μαραβέγιας.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

28.3.202410:15 μμ

    Το BBC πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ διάρκειας μιας ώρας για να τιμήσει την 30ή επέτειο από τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν.     Ο αρχηγός των Nirvana που αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου 1994, θα τιμηθεί με

MEDIA

28.3.202410:00 μμ

    H 16χρονη Silia Kapsis με το τραγούδι «Liar» εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision 2024. Tο τραγούδι είναι σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Elke Tiel.   To «Liar» δεν αφορά ένα πρόσωπο αλλά και διάφορες ψεύτικες καταστάσεις

MEDIA

28.3.20242:33 μμ

  Δύο μήνες μετά το βίαιο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 22χρονου φοιτητή, ο Ricta μίλησε μέσα από τις φυλακές και δήλωσε μετανιωμένος, στέλνοντας μήνυμα μέσω του παραγωγού του.   «Χαιρετώ όλους τους day

MEDIA

28.3.20242:22 μμ

  Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» στο OPEN.     Απόψε στις 23.30 ο Πέτρος Κουσουλός παρουσιάζει μια αποκάλυψη σοκ για το τι πραγματικά συνέβη στο

thess

Επικαιρότητα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή