Αρχική / MEDIA / Game Of Chefs: Πότε Είναι Η Πρεμιέρα Στον ANT1

MEDIA

12/09/20212:00 μμ

Game Of Chefs: Πότε Είναι Η Πρεμιέρα Στον ANT1

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα και ετοιμάζεται να μας ανοίξει την όρεξη.

Game Of Chefs: Πότε Είναι Η Πρεμιέρα Στον ANT1

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το «Game Of Chefs», με την Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι έτοιμο να κάνει πρεμιέρα στον ANT1.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα και ετοιμάζεται να μας ανοίξει την όρεξη.

Η κριτική επιτροπή είναι οι Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς που βάζουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με χιούμορ και ατάκα, θα ρίχνει το αλατοπίπερο στη συνταγή επιτυχίας του «Game Of Chefs» και οι τρεις σεφ-κριτές θα δοκιμάζουν στα… τυφλά, θα ηγούνται των ομάδων τους και θα καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.

Όλοι οι παίκτε μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, το πάθος, την προσωπικότητα και πάνω από όλα την επιθυμία να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.

Με τους κριτές να μην γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο.

Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του.

Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.

Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους.

Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους. Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας. Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια.

Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

25.4.20246:45 μμ

  «Το τραγούδι καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους»     «Το ”Ζάρι” είναι ένα τραγούδι που αντιπροσωπεύει το σήμερα»  

MEDIA

25.4.20244:00 μμ

  Η ομάδα των Μπλε στο Survivor έχει αποκτήσει προβάδισμα για το σημερινό αγώνισμα επάθλου αφού κέρδισαν τους περισσότερους πόντους από τα αγωνίσματα ασυλίας.   Θα μπορέσουν να ανατρέψουν την κατάσταση η Κόκκινοι και να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη; Οι

MEDIA

25.4.20242:34 μμ

    Το ωριαίο ντοκιμαντέρ «Ο αληθινός Τζέιμς Μποντ» με original τίτλο «Stalin’s James Bond» παρουσιάζει η ΕΡΤ3 απόψε στις 10 μ.μ.   Είναι μια ιστορία με ιδεώδη, πεποιθήσεις και προδοσίες. Ο Ρίχαρντ Ζόργκε, από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ρωσίδα,

MEDIA

25.4.202410:17 πμ

  Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο λαϊκός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος μίλησε , μεταξύ άλλων, και για τον αείμνηστο πατέρα του, τον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου.       «Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα λόγω των

MEDIA

24.4.20249:45 μμ

    Η μεγαλύτερη γαλλική εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι έχει έτοιμο σενάριο για τη ζωή της Μπριζίτ Τρονιέ-Μακρόν. Η σειρά θα προβληθεί σε 6 επεισόδια και ακούστηκε το όνομα του Ryan Gosling για τον ρόλο του Εμμανουέλ Μακρόν!  

MEDIA

24.4.20249:11 μμ

  To «TV Queen», το νέο λαμπερό reality show του OPEN με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου,  κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28 Απριλίου στις 9 μ.μ. και επιδιώκει να αναδείξει την επόμενη μεγάλη star της ελληνικής τηλεόρασης! Φιλόδοξες και δυναμικές γυναίκες,

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή