Αρχική / MEDIA / ΕΡΤ2: Αφιέρωμα στη μνήμη της Άννας Παναγιωτοπούλου

MEDIA

04/05/202410:00 μμ

ΕΡΤ2: Αφιέρωμα στη μνήμη της Άννας Παναγιωτοπούλου

Η ΕΡΤ2, τιμώντας τη μνήμη της, τροποποιεί το πρόγραμμά της την Κυριακή του Πάσχα 5 και τη Δευτέρα 6 Μαΐου

ΕΡΤ2: Αφιέρωμα στη μνήμη της Άννας Παναγιωτοπούλου

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Η ΕΡΤ2, τιμώντας τη μνήμη της Άννας Παναγιωτοπούλου, τροποποιεί το πρόγραμμά της την Κυριακή του Πάσχα 5 και τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2024 και μεταδίδει σε επανάληψη τα δύο πρώτα επεισόδια της κωμικής σειράς «Μαντάμ Σουσού», καθώς και εκπομπές αφιερωμένες στη σπουδαία ηθοποιό και την αξέχαστη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε.

 

Όλα τα επεισόδια της σειράς «Μαντάμ Σουσού» είναι διαθέσιμα στο ERTFLIX.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 

  • 13:35 ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Ε)
  • 14:00 ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ) Κ8 W
  • Επεισόδιο 1ο: «Ιχθυοπωλείον το Λούβρον»
  • Επεισόδιο 2ο: «Ο Καραβαγγέλης ή Καραβάν»
  • 15:00 ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ) Κ8 W
    «Mαντάμ Σουσού»
  • Η δημοσιογράφος Ρένα Θεολογίδου παρουσιάζει στα 35 επεισόδια της εκπομπής «Το σήριαλ των σήριαλ» την ιστορία των ελληνικών σειρών, που μεταδόθηκαν από το 1970 ως το 1991 στον πειραματικό σταθμό ΕΙΡ, στην ΥΕΝΕΔ και στην ΕΡΤ.

 

Το 33ο επεισόδιο της εκπομπής είναι αφιερωμένο στο ριμέικ του σήριαλ «Μαντάμ Σουσού», διασκευή του χιουμοριστικού αφηγήματος του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία του Θανάση Παπαγεωργίου και παραγωγή και σενάριο της Ελβίρας Ράλλη. Η «Μαντάμ Σουσού» είχε καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία τη δύσκολη τηλεοπτική χρονιά του 1986.

 

Η Μαντάμ Σουσού μετακομίζει από τη φτωχογειτονιά του Βύθουλα στο Κολωνάκι, χωρίζει τον ιχθυοπώλη Παναγιωτάκη και μπλέκει στα δίχτυα του προικοθήρα Μηνά Κατακουζηνού. Η Άννα Παναγιωτοπούλου, που ερμηνεύει με εκπληκτικό τρόπο την Σουσού και ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο ταλαίπωρος Παναγιωτάκης, μιλούν στην εκπομπή για τη συμμετοχή τους στο σήριαλ, για την αξία των κειμένων του Δημήτρη Ψαθά και για το ηθικό δίδαγμα της «Μαντάμ Σουσού». Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου προβάλλονται σκηνές από τη σειρά με πρωταγωνιστές την Άννα Παναγιωτοπούλου, τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον Πάνο Χατζηκουτσέλη και τον Άγγελο Αντωνόπουλο.

 

  • 16:00 ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ (Ε)
  • 24:00 ΔΡΟΜΟΙ (Ε) ημέρας
  • 01:00 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (Ε) ημέρας
  • 03:00 ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ (Ε) ημέρας
  • 04:00 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΥΜΠΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Ε) ημέρας
  • 05:00 ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ ΣΗΡΙΑΛ (Ε) ημέρας
  • 06:00 ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ (Ε) ημέρας

 

ΣΗΜ: Οι εκπομπές ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ και ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν θα μεταδοθούν.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 

  • 19:00 ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ (Ε)
  • 20:00 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (Ε)
  • «Το τέλος της Ελεύθερης Σκηνής»
    Στο συγκεκριμένο επεισόδιο καλεσμένοι σημαντικοί συντελεστές της «Ελεύθερης Σκηνής» ή «Ελεύθερου Θεάτρου»: οι ηθοποιοί Άννα Παναγιωτοπούλου και Σταμάτης Φασουλής, καθώς και ο σκηνοθέτης Διαγόρας Χρονόπουλος.

Αρχικά, μιλούν για το τέλος της Ελεύθερης Σκηνής, συζητούν για την Επιθεώρηση και σκιαγραφούν τα χαρακτηριστικά της Ελεύθερης Σκηνής.

Συζητούν για την εισροή νέων ηθοποιών στην επιθεώρηση, αλλά και νεανικού κοινού. Αναφορά γίνεται, επίσης, στη νέα γλώσσα που εισήγαγε το Ελεύθερο Θέατρο, αλλά και στην πιο ρεαλιστική φύση του.

Επίσης, επιχειρείται μια κριτική προσέγγιση της ελληνικής επιθεώρησης. Στη συνέχεια, αναφέρονται σε συγκεκριμένα περιστατικά από τη συνεργασία τους. Προβάλλονται πλάνα από παραστάσεις του Ελεύθερου Θεάτρου.

Στο μουσικό μέρος εμφανίζονται καλλιτέχνες, κυρίως Αιγυπτιώτες Έλληνες, όπως η Πωλίνα, ο Δάκης, η Ζανέτ Καπούγια (από την Ουρουγουάη), ο Χάρης Χαλκίτης, η Κατερίνα Αδαμαντίδου.

 

  • 21:00 ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ (ΕΡΤ ΑΡΧΕΙΟ) Κ8 W

 

ΣΗΜ: Η εκπομπή «ΔΡΟΜΟΙ» δεν θα μεταδοθεί. Στη θέση της, στις νυχτερινές επαναλήψεις (04:20) θα μεταδοθεί το «Καλλιτεχνικό καφενείο».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

18.5.202412:04 μμ

    Το δικό του σχόλιο για τα παραλειπόμενα της φετινής Eurovision, έκανε ο Νίκος Μάνεσης. Ο παρουσιαστής του Alpha στην έναρξη της εκπομπής του το πρωινό του Σαββάτου (18/5), θέλησε να επισημάνει μερικά πράγματα που αφορούσαν στη στάση της Μαρίνας

MEDIA

17.5.20248:00 μμ

  Η 19η Μαΐου έχει ανακηρυχθεί ως Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, καθώς την ημέρα αυτή το 1919 ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα, για να ξεκινήσει τη δεύτερη και πιο άγρια φάση της Ποντιακής Γενοκτονίας.   Μέχρι τη

MEDIA

16.5.20249:45 μμ

    Η νίκη του Nemo στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision εξαπλασίασε σχεδόν τις αναζητήσεις για ταξίδια στην Ελβετία, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ισπανική εταιρία διαδικτυακής κράτησης ταξιδίων eDreams.     Η εταιρία κατέγραψε αύξηση 574% στις αναζητήσεις για ταξίδια

MEDIA

16.5.20243:01 μμ

    Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», έρχεται απόψε στις 10.40 μ.μ.     Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο

MEDIA

16.5.20249:01 πμ

    Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη χθες  και εισήχθη εσπευσμένα για νοσηλεία στο Τζάνειο. Οι θεράποντες γιατροί που κουράρουν τον Δημήτρη Σταρόβα είναι αισιόδοξοι καθώς σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η

MEDIA

15.5.202410:00 μμ

    Ο Άγγλος τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε με τους μαθητές κατά τη διάρκεια του μαθήματος μουσικής στο σχολείο Fairlight Primary and Nursery School στο Μπράιτον και μάλιστα δώρισε πέντε από τις κιθάρες του. Ο δάσκαλος του σχολείου Ντάμιεν Τζόρνταν

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή