Αρχική / MEDIA / Απόστολος Ρουβάς: «Μετά το Survivor έχει αλλάξει η σχέση με τον πατέρα μου» (video)

MEDIA

22/05/20228:29 μμ

Απόστολος Ρουβάς: «Μετά το Survivor έχει αλλάξει η σχέση με τον πατέρα μου» (video)

O γοητευτικός μάγειρας μίλησε από καρδιάς για τη σχέση που δυνάμωσε με τον πατέρα του μετά την συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Απόστολος Ρουβάς: «Μετά το Survivor έχει αλλάξει η σχέση με τον πατέρα μου» (video)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γοητευτικός μάγειρας μίλησε από καρδιάς για τη σχέση που δυνάμωσε με τον πατέρα του μετά την συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογήθηκε πως «πολλές φορές είμαστε σκληροί χωρίς λόγο. Χωρίς λόγο… Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια χωρισμένων γονιών και σε μια πολύ μικρή ηλικία, γιατί όταν χώρισαν οι δικοί μου ήμουν επτά χρονών, πολλές φορές αναπτύσσεις πράγματα στο μυαλό σου που αδικούν κάποιους ανθρώπους. Κατά κάποιο τρόπο μεγαλώνεις με αυτό το πράγμα, περνούν τα χρόνια, συνειδητοποιείς κάποια πράγματα αλλά ποτέ δεν τα λες».

«Έχω συνειδητοποιήσει δηλαδή ότι τσακωθήκατε, δεν τα βρήκατε, όλα καλά αλλά εσύ είσαι ο μπαμπάς μου».

 

«Μας δόθηκε η ευκαιρία, τώρα που βγήκα από το Survivor, να βρεθούμε και να τα πούμε. Θεωρώ πως έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα. Το οφείλω στο Survivor αυτό σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό γιατί έχω αλλάξει πολύ στάση ζωής και τρόπο σκέψης για πολλά πράγματα» συμπλήρωσε ο Απόστολος Ρουβάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

18.4.20247:45 μμ

  Ο Μιχάλης Ρακιντζής στον καναπέ του «Στούντιο 4» για τις πτήσεις με ελικόπτερο που έκανε για χρόνια χωρίς δίπλωμα.     «Η Μαρίνα Σάττι είναι ιδιαίτερη περίπτωση καλλιτέχνη»  

MEDIA

18.4.20243:26 μμ

  Στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Γεωργούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και Ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου, πριν από έναν χρόνο και για την οποία ωστόσο

MEDIA

18.4.20249:03 πμ

    Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου και σιγά – σιγά ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές.  Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψήφιων Ευρωβουλευτών, οι περιορισμοί μπορεί να ξεκινούν 24 Απριλίου, δηλαδή όταν

MEDIA

17.4.20247:00 μμ

  Με πρόστιμα ύψους 95.000 ευρώ «τιμωρεί» το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου για τον προβληματικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε στην εκπομπή «T- live» το 2022 την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.   Πιο

MEDIA

17.4.20243:48 μμ

  Συνέντευξη στην κάμερα του Fay’sTime και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπου μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή