Αρχική / MEDIA / Αντώνης Καρατζίκος: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision» (VIDEO)

MEDIA

14/05/20224:22 μμ

Αντώνης Καρατζίκος: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision» (VIDEO)

«Εύχομαι η μετάδοση να μην έχει διώξει κόσμο. Σε κανέναν από από την παρέα μου δεν άρεσε η μετάδοση, γυρίσαμε στο RAI για τη δούμε…

Αντώνης Καρατζίκος: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision» (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Eπικίνδυνο χαρακτήρισε το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη για τη συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision ο Αντώνης Καρατζίκος, πρώην πρόεδρος της OGAE GREECE.

 

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ο κ. Καρατζίκος έκανε μία ανάρτηση αφήνοντας αιχμές στα social media, γράφοντας πως ο Γιώργος Καπουτζίδης θα πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» πως εκείνο που τον ξένισε και τον ενόχλησε ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της Σουηδίας.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σκεπτικό στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την εξέλιξη της μετάδοσης. Θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ανήσυχο μυαλό, ένας έξυπνος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μπει στο σαλόνι μας και να είναι κάποιος στην παρέα μας που λέει και σχολιάζει διάφορα πράγματα».

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…», δήλωσε σχετικά ο κ. Καρατζίκος.

Ο πρώην πρόεδρος της OGAE GREECE τόνισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας τεράστιος θαυμαστής του θεσμού της Eurovision και ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ για την καλή επικοινωνιακή της δουλειά.

«Εύχομαι η μετάδοση να μην έχει διώξει κόσμο. Σε κανέναν από από την παρέα μου δεν άρεσε η μετάδοση, γυρίσαμε στο RAI για τη δούμε… Όταν έγραψα αυτό που έγραψα είδα ένα τσουνάμι παραπόνων στο Facebook για τη μετάδοση, δεν είμαι ο πρώτος που το έγραψε», δήλωσε ο κ. Καρατζίκος στο MEGA.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

17.4.20247:00 μμ

  Με πρόστιμα ύψους 95.000 ευρώ «τιμωρεί» το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης τον Alpha και την Τατιάνα Στεφανίδου για τον προβληματικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε στην εκπομπή «T- live» το 2022 την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.   Πιο

MEDIA

17.4.20243:48 μμ

  Συνέντευξη στην κάμερα του Fay’sTime και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησε το συνεργείο του ΣΚΑΪ στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ, όπου μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή.

MEDIA

17.4.20241:57 μμ

  Την ώρα που ο Νικόλας Ράπτης μιλούσε σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, ένα μεγάλο κλαδί από ένα δέντρο έπεσε, σε πολύ κοντινή απόσταση από τους δυο τους και το υπόλοιπο συνεργείο.       Ο Νικόλας Ράπτης έλεγε στη δημοσιογράφο

MEDIA

17.4.20241:13 μμ

  Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε η Βούλα Πατουλίδου.   Η χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γιο της, τον σύζυγό της, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τη συμμετοχή της στις ευρωεκλογές. «Τώρα

MEDIA

17.4.202411:58 πμ

  Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύεται πάνω από 20 μέρες στη ΜΕΘ, υπεβλήθηκε χθες σε εγκεφαλογράφημα.     Με βάση τα αποτελέσματα οι γιατροί αποφάσισαν πριν το τέλος της εβδομάδας να γίνει προσπάθεια να ξυπνήσει. Σταδιακά ενδείκνυται να μειωθεί

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή