Αρχική / MEDIA / «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο»: Κυκλοφόρησε το trailer και η αφίσα της ταινίας (ΦΩΤΟ & VIDEO)

MEDIA

11/05/20221:03 μμ

«Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο»: Κυκλοφόρησε το trailer και η αφίσα της ταινίας (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+ με την streaming υπηρεσία Disney+ να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου 2022.

«Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο»: Κυκλοφόρησε το trailer και η αφίσα της ταινίας (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

Το Disney+ κυκλοφόρησε το trailer, τo poster, και εικόνες από την ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο».

 

Η ταινία γυρίστηκε στην Αθήνα και είναι βασισμένη στη θριαμβευτική, πραγματική ιστορία της οικογένειας που έφερε στον κόσμο, την πρώτη τριάδα αδελφών που έγιναν πρωταθλητές του NBA – τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks, και τον Κώστα Αντετοκούνμπο των Los Angeles Lakers, καθώς και τον μικρότερο αδελφό τους Alex.

 

 

 

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+ με την streaming υπηρεσία Disney+ να είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου 2022.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

Το κοινό δεν έχει ξαναδεί ποτέ μια ιστορία σαν των Αντετοκούνμπο. Μετά τη μετανάστευσή τους από τη Νιγηρία στην Ελλάδα, ο Τσαρλς και η Βέρα Αντετοκούνμπο (Dayo Okeniyi και Yetide Badaki, αντίστοιχα) πάλεψαν για να επιβιώσουν και να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για τα πέντε παιδιά τους, ενώ ζούσαν καθημερινά υπό την απειλή της απέλασης.

Με τον μεγαλύτερο γιο τους να ζει ακόμα στη Νιγηρία σε συγγενείς, το ζευγάρι ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, αλλά οι προσπάθειές τους υπονομεύονταν από ένα σύστημα που τους εμπόδιζε σε κάθε βήμα.

 

 

Όταν δεν πουλούσαν αντικείμενα σε τουρίστες στους δρόμους της Αθήνας με την υπόλοιπη οικογένεια, τα αδέλφια Γιάννης (Uche Agada) και Θανάσης (Ral Agada) έπαιζαν μπάσκετ με μια τοπική ομάδα νέων. Αν και άργησαν να ξεκινήσουν το άθλημα, ανακάλυψαν τις μοναδικές τους ικανότητες στο γήπεδο και δούλεψαν σκληρά για να γίνουν αθλητές παγκόσμιας κλάσης, μαζί με τον αδελφό τους, Κώστα (Jaden Osimuwa). Με τη βοήθεια ενός ατζέντη, ο Γιάννης μπήκε στο ΝΒΑ Draft το 2013, σε μια απίθανη προοπτική, που θα άλλαζε όχι μόνο τη ζωή του αλλά τη ζωή ολόκληρης της οικογένειάς του.

Τη σεζόν 2020-2021 ο Γιάννης και ο Θανάσης συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε οι Milwaukee Bucks να κατακτήσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια, ενώ ο Κώστας έπαιξε για τους πρωταθλητές της προηγούμενης σεζόν, Los Angeles Lakers.

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στην ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» πρωταγωνιστούν οι Dayo Okeniyi, Yetide Badaki, Manish Dayal, Taylor Nichols, Ral Agada και Uche Agada.

Η σκηνοθεσία της ταινίας έγινε από τον Akin Omotoso (”Vaya”), με το σενάριο του Arash Amel (”Ο Δικός της Πόλεμος”) και σε παραγωγή του Bernie Goldmann (300).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Douglas S. Jones αποτέλεσαν executive producers της ταινίας.

 

Η είδηση όπως την μετέδωσε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»:

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

25.3.20248:30 μμ

    Η Σάλμα Χάγιεκ έχει συμπληρώσει τα 58 της χρόνια! Η διάσημη ηθοποιός διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της, εντυπωσιάζοντας τους followers της στα social media με κάθε φωτογραφία που αναρτά. Ενεργή στα social media η Σάλμα Χάγιεκ δημοσιεύει συχνά

MEDIA

24.3.202410:30 μμ

    Ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαρίνα Σάττι, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Κάποια στιγμή, ωστόσο, μάλωσαν και έκτοτε δεν έχουν επαφές. Ο χορογράφος μίλησε σχετικά με αυτό, στην κάμερα του «I Love

MEDIA

24.3.202410:00 μμ

    Τα σχόλια στις αναρτήσεις της Ελένης Βουλγαράκη στα social media έχουν αλλάξει μορφή, από τη στιγμή που έγινε γνωστό, ότι είναι σε σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη. Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, σχολιάζουν τις φωτογραφίες της ραδιοφωνικής

MEDIA

24.3.20241:20 μμ

    Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, άλλαξε το όνομά της σε «Αίθρα» και εξήγησε σε δηλώσεις της, τον λόγο για τον οποίο το έκανε. Η Αίθρα πλέον Λυκουρέζου, είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» ότι «ευθύνεται» για αυτό,

MEDIA

23.3.202410:30 μμ

  Το «Μουσικό κουτί» του Μάνου Λοΐζου ανοίγει την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στις 21:00 και ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τη Βίκυ Καρατζόγλου και τη Μαρία Παπαγεωργίου, για να τιμήσουν έναν από τους

MEDIA

23.3.20243:15 μμ

  Ο Μάνος Βακούσης μίλησε σε συνέντευξή του για το «ιερό ψέμα» όπως ο ίδιος το περιέγραψε, αναφορικά με τον τόπο που γεννήθηκε.     Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4» ότι γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά στο παρελθόν έχει

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

26.3.20249:45 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή