Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Το «πάρτυ» Ήλιου και Κρόνου επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια αύριο!

ΖΩΔΙΑ

15/02/202411:00 μμ

Το «πάρτυ» Ήλιου και Κρόνου επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια αύριο!

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο τεστάρει τις αντοχές των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων του 3ου δεκαημέρου!

Pixabay
Φωτ. Pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Εξαιτίας της συνόδου Ήλιου – Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου κυριαρχεί έντονα το αίσθημα της ευθύνης. Τα εμπόδια, οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες τεστάρουν κυρίως τις αντοχές των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων του 3ου δεκαημέρου!

 

 

ΚΡΙΟΙ, η Παρασκευή έφτασε με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, οπότε αποτελεί την έναρξη μίας φανταστικής περιόδου! Έρχεστε σε επαφή με απίστευτο κόσμο που σας ανεβάζει και νιώθετε ότι πλέον είναι ευκολότερο να πετύχετε τους στόχους σου. Η Σελήνη από τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στα χρήματα και τα υλικά αγαθά και πιθανώς να δράσετε αρκετά φιλάργυρα. Πάντως, στα οικονομικά ευνοείστε και η διάθεσή σας εκτοξεύεται.
Στον ερωτικό τομέα μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις όσο παραμένετε εξωστρεφείς, οι ελεύθεροι.
Στα επαγγελματικά ξεκινά από αύριο μια περίοδος ραγδαίων εξελίξεων όπου υλοποιούνται στόχοι και όνειρα, κλείνουν οικονομικές συμφωνίες και διεκδικήσεις χρημάτων

ΤΑΥΡΟΙ, μπορείτε να απολαύσετε πολλαπλές ευκαιρίες εκπλήρωσης  επαγγελματικών στόχων, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου. Είστε γεμάτοι γοητεία και κάνετε καλή εντύπωση σε πελάτες και συναδέλφους. Η Σελήνη σας επιτρέπει να λάμψετε και να εντυπωσιάσετε τα πλήθη. Θα αισθανθείτε πληρότητα, όντας σε θέση να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε με ειλικρίνεια.

Λάμπετε και η Παρασκευή σας επιτρέπει να εντυπωσιάσετε πολύ κόσμο και να έχετε νέες κατακτήσεις. Ακόμη κι αν έχετε ταίρι, το σύμπαν σας ευνοεί να έρθετε πιο κοντά, εκφράζοντας τα συναισθήματά σας ανοικτά.

Τα επαγγελματικά είναι ο τομές με την μέγιστη εύνοια. Είστε τρομερά εφευρετικοί, τυχεροί και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Το πρωτοποριακό σας μυαλό σας βοηθά να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ, ξεκινά ένα τρομερό διάστημα νέων εμπειριών και πνευματισμού, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Σας παρουσιάζονται πολλαπλές δυνατότητες διεύρυνσης και όπως όλοι ξέρουμε, έχετε μεγάλη περιέργεια, η οποία θα ικανοποιηθεί. Η Παρασκευή με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σας κάνει να προτιμήσετε να μείνετε σπίτι παρέα με ένα βιβλίο, παρά να κανονίσετε μία έξοδο.

Στα αισθηματικά, αναζητάτε την απόλυτη ψυχική ένωση και δεν ελκύεστε από ανθρώπους που δεν μπορούν να συζητήσουν για τα πάντα. Οι ήδη δεσμευμένοι, θα περάσετε όμορφα και ήσυχα.
Στα επαγγελματικά δεν προβλέπονται συνταρακτικές εξελίξεις. Μπορείτε να ενδυναμώσετε το βιογραφικό σας  μέσα από την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου που είναι σχετικό με το αντικείμενο εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ, η Παρασκευή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η λίμπιντο σας αυξάνεται κατακόρυφα. Μαζί, η Σελήνη από τον Ταύρο σας καθιστά περισσότερο κοινωνικούς, οπότε σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για νέες επαφές, ανοίγοντας νέες προοπτικές στα αισθηματικά. Η εσωτερική σας δύναμη αυξάνεται και νιώθετε ότι μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να καταφέρετε τους στόχους σου. Παράλληλα, ελκύετε ανθρώπους γενναιόδωρους και πρόθυμους να σας υποστηρίξουν.

Στα αισθηματικά, καλές οι εξελίξεις, ακριβώς επειδή η εσωτερική σας δύναμη και αυτοπεποίθηση σας κάνουν πολύ ελκυστικό. Είτε έχετε ταίρι, είτε βρίσκεστε στην αναζήτησή του, εκμεταλλευτειτε τη σημερινή εύνοια.

Υπέροχη ημέρα και για τα οικονομικά, αφού είναι πιο εύκολο να διεκδικήσετε χρήματα ή να στραφείτε προς τρίτους για περαιτέρω υποστήριξη. Ο κύκλος γνωριμιών σας μοιάζει υποστηρικτικός προς τα όνειρά σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ, μια σούπερ Παρασκευή έφτασε, αφού μπορείτε και ελκύετε θετικές καταστάσεις και ενδιαφέροντες ανθρώπους χωρίς προσπάθεια. Η Σελήνη από τον Ταύρο συνδυαστικά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, αυξάνουν κατακόρυφα τη δημοτικότητά σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη στιγμή για να ανανεώσετε το δεσμό σας, επαναφέροντας όλα τα θετικά συναισθήματα ξανά στην επιφάνεια ή να επιδιώξετε καινούριες συναντήσεις με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα για την καριέρα σας.

Άριστα και τα αισθηματικά σου, αφού ενδυναμώνετε το δεσμό σας ή αναζητάτε με επιτυχία ένα ανανεωτικό φλερτ. Η ημέρα είναι τέλεια για εσάς που θέλετε να προσεγγίσετε τον ερωτικό σας στόχο.

Στα επαγγελματικά, θα παρατηρήσεις ότι πελάτες και συνάδελφοι γίνονται ολοένα και πιο πρόθυμοι να συνεννοηθούν καλύτερα και να συνεργαστούν μαζί σου. Μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις το εισόδημα, μα και τη φήμη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ,  μία πολύ αισιόδοξη ημέρα με θετικές εξελίξεις, χάρη στη Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο. Η Παρασκευή είναι γεμάτη αναζήτηση νέων γνώσεων κι εμπειριών. Σήμερα επιλέγετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας σε περισσότερους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βελτιώνει εμφανώς την καθημερινότητά σας και σας βοηθά να τελειώσετε με υποχρεώσεις που σας βαραίνουν.

Μέσα από την εργασία ή το άμεσο περιβάλλον σας, πιθανόν να προκύψουν ερωτικά ειδύλλια. Οι δεσμευμένοι, τακτοποιείτε με το ταίρι σας θέματα της καθημερινότητας ώστε να γίνει πιο ομαλή.

Αναφορικά με τα επαγγελματικά, θα είναι καλό να αναζητήσετε μία νέα εργασία, αφού είναι ευνοϊκό το αστρολογικό σκηνικό της ημέρας. Παράλληλα, θα σας βοηθούσε η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή οι συζητήσεις με πιο έμπειρους συναδέλφους.

ΖΥΓΟΙ, Παρασκευή και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο φιλικό προς το ζώδιό σας, Υδροχόο. Ξεκινά μία απόλυτα δημιουργική, παιχνιδιάρικη και ερωτική περίοδος που σας ανανεώνει! Μάλιστα, η Σελήνη από τον Ταύρο, μολονότι προκαλεί λίγες ανασφάλειες, βελτιώνξει την ερωτική διάθεση και μπορείτε να ζήσετε νέες  περιπέτειες, να κάνετε γνωριμίες ή να βελτιώσετε την ποιότητα του δεσμού σας.

Συναντάτε πολλαπλές ευκαιρίες για νέους έρωτες ή την ενδυνάμωση της υπάρχουσας σχέσης. Και στα επαγγελματικά, η ημέρα είναι θετική. Αν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, έχετε πολυάριθμες ιδέες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν θετικά στην αύξηση των εσόδων σας. Είναι καλή στιγμή να εκφράσετε τον εαυτό σας στη δουλειά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΙ, το κλίμα στο σπίτι γίνεται ολοένα και πιο αρμονικό, χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Ο συγκεκριμένος πλανήτης κυβερνά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, οπότε είναι πιθανό να σκεφτείτε να συζήσετε με το ταίρι σας στο άμεσο χρονικό διάστημα. Η Σελήνη από τον Ταύρο. εντείνει την ανάγκη για συντροφικότητα και σας καθιστά περισσότερο δημοφιλείς. Η Παρασκευή ενδείκνυται για σημαντικές συναντήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα, απαραίτητη προϋπόθεση για να επιλέξετε έναν καινούριο σύντροφο είναι να σας εμπνέει ασφάλεια. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό τον ενδυναμώνετε ενώ αν περνά κρίση, τον επαναξιολογείτε.

Στα επαγγελματικά, και πάλι υπερισχύει η επιθυμία για σταθερότητα. Πιθανώς να επιλέξετε μία εργασία με σταθερό εισόδημα, παρά να ρισκάρετε με το ενδεχόμενο να βγάλετε περισσότερα χρήματα.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ,  για σας η Παρασκευή αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου γεμάτης κινητικότητα, εξελίξεις και συναντήσεις. Δημιουργείτε μόνοι σας τις ευκαιρίες που έχετε ανάγκη μέσα από τις πρωτοποριακές ιδέες που έχετε. Μάλιστα, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σας ωθεί να επικεντρωθείτε στις καθημερινές υποχρεώσεις και βάζετε σε πρόγραμμα όλα όσα έχετε να κάνετε για να τα προλάβετε! Το φλερτ δε λείπει από τη ζωή σας και η ψυχολογία σας ανεβαίνει.

Στα αισθηματικά μπορείτε να έχετε θετικές εξελίξεις μέσα από δικές σας πρωτοβουλίες ή τολμώντας να προσεγγίσετε τον αγαπημένο σας άνθρωπο με στόχο να έρθετε πιο κοντά.

Στα επαγγελματικά είστε σε θέση να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες μέσα από τις πολλαπλές ιδέες που έχετε. Είστε δημιουργικοί και αγαπάτε την νέα γνώση, η οποία θα αποτελέσει το εισιτήριο στην κοινωνική σας άνοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, το χρήμα σιγά σιγά αρχίζει και σας αγαπάει, αφού η Παρασκευή ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου. Αισθάνεστε ολοένα και μεγαλύτερη υλική και ψυχική ασφάλεια και ηρεμία και τακτοποιούνται τα έσοδα και τα έξοδά σου.

Σαν να μην έφτανε τόση εύνοια, η Σελήνη από τον Ταύρο σας δωρίζει κάθε δυνατότητα να περάσετε όμορφα και να απορροφηθείτε από ασχολίες που ανανεώνουν την ψυχή σας.

Ο αισθηματικός σου κόσμος παίρνει τα πάνω του και μπορείτε να έχετε αυτές τις πολυπόθητες εξελίξεις που επιδιώκατε εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό μοιάζει να είναι με το μέρος σας, ανεξάρτητα από την κατάστασή σας.

Στα οικονομικά, η  βοήθεια έρχεται μέσα από τη δική σας προσπάθεια και πλέον αισθάνεστε πιο ικανοί. Η ημέρα ενδείκνυται για νέες επιχειρηματικές ενέργειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΙ,  μία σούπερ Παρασκευή έφτασε, με την Αφροδίτη να ανανεώνει ολόκληρο το «είναι» σας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σας καθιστά λιγάκι αμετακίνητο στις απόψεις σας. Πολύ πιθανόν να στηρίζετε πολύ θερμά κάποιες απόψεις σας πάνω στην ανάγκη σας να αποδείξειτε πόσο σημαντική είναι η κοσμοθεωρία σας. Μην αναλώνεστε σε σκέψεις του παρελθόντος και φροντίστε να κοινωνικοποιηθείτε, γιατί σήμερα η δημοτικότητά σας βελτιώνεται αισθητά.

ΙΧΘΕΙΣ, μία υπέροχη Παρασκευή έχει φτάσει, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Η ψυχική ένωση με το ταίρι σας είναι ό,τι πιο σημαντικό και σχεδόν διαισθητικά κατανοείτε τις ανάγκες του άλλου. «Θυσιάζετε» κομμάτι του χρόνου σας για να βοηθήσετε τους άλλους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθειτε πολύ καλύτερα με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η Σελήνη από τον Ταύρο σας κάνει πιο επικοινωνιακό και σας ενοχλούν οι επιφανειακές συζητήσεις.

Αναζητάτε κάτι ουσιαστικό και αυθεντικό στις σχέσεις σας. Τα αισθηματικά μπορεί να χρειαστούν λίγη παραπάνω προσπάθεια για να έχετε τις επιθυμητές εξελίξεις, διότι δεν είναι και τόσο χαμηλά τα ιδανικά σας.

Στα επαγγελματικά, προτιμάτε να παραμείνετε στο παρασκήνιο. Σχετικά με την λήψη πληροφοριών ή ιδεών, προτιμάτε να στραφείτε προς τρίτους και να ακούσετε προσεκτικά τις συμβουλές που θα σας δώσουν.

ΠΗΓΗ: Oroscopos.gr

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

23.4.202410:45 μμ

  ΚΡΙΟΣ Βιάζεσαι λίγο να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή και την καθημερινότητά σου σε τάξη, αισθάνεσαι πως είναι καιρός να αγωνιστείς για τις ιδέες και τα ιδανικά σου, να επενδύσεις στις φιλοδοξίες σου και τις προσωπικές σου επιτυχίες.

ΖΩΔΙΑ

22.4.202410:45 μμ

      Στις 24 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε έναν άξονα που συνδέεται με την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει στενή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι

ΖΩΔΙΑ

19.4.202411:00 μμ

  ΚΡΙΟΣ Υιοθετήστε μια θετική στάση και φέρτε την αίσθηση της ευγνωμοσύνης σε όλα όσα κάνετε. Σύντομα οι στιγμές αυτές θα σας φαίνονται κάθε άλλο παρά τετριμμένες. Η σκέψη και μόνο μιας σύγκρουσης μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας αυτή

ΖΩΔΙΑ

18.4.202411:00 μμ

  Τα ζώδια, όπως γνωρίζουμε, μπορούν να μιλήσουν για χαρακτήρες και να φωτογραφίσουν προσωπικότητες, ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «The Small Business Blog», υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν εκατομμυριούχοι κατά

ΖΩΔΙΑ

17.4.202411:00 μμ

    Από τη φύση μας, οι άνθρωποι τείνουμε να είμαστε ασταθείς και, μερικές φορές, ακόμη και εγωιστές. Και ενώ όλοι μας θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν άνευ όρων, αυτό είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.   ΤΑΥΡΟΣ Όσοι

ΖΩΔΙΑ

15.4.202410:45 μμ

    Ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα μας καλεί να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας, να εξετάσουμε τι δίνουμε, τι παίρνουμε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή