Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Το πάρτυ Ερμή, Αφροδίτης, Δία και Πλούτωνα στην ερωτική μας ζωή!

ΖΩΔΙΑ

03/06/202410:45 μμ

Το πάρτυ Ερμή, Αφροδίτης, Δία και Πλούτωνα στην ερωτική μας ζωή!

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι εκπληκτική για την προσωπική μας ζωή.

Το πάρτυ Ερμή, Αφροδίτης, Δία και Πλούτωνα στην ερωτική μας ζωή!

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι εκπληκτική για την προσωπική μας ζωή. Οι ημέρες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις και πλανητικές αλλαγές που θα μας δώσουν μια ανάσα και θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις μας.

 

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια άκρως ευνοϊκή όψη, το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που μας δίνει ώθηση να πάρουμε ρίσκα και να κάνουμε εκείνες τις αλλαγές που θα μεταμορφώσουν τη ζωή μας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών.

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, δηλαδή σε ένα ζώδιο που κυβερνά, όπου θα παραμείνει έως τις 17/6/2024. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας, θα έχουμε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούμε και να εκφραστούμε με μεγαλύτερη άνεση. Αύριο, το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού φέρνει καρμικές επαφές και μοιραίες γνωριμίες, επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Δία στους Δίδυμους και θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία. Θα ανταλλάξουμε μηνύματα, θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις και θα λειτουργήσουμε με ανάλαφρη διάθεση κι αισιοδοξία. Είναι λοιπόν μια ιδανική ημέρα για να προσεγγίσουμε ένα πρόσωπο, για να βγούμε ραντεβού ή για να οργανώσουμε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Επιπλέον, η ερωτική σύνοδος Αφροδίτης-Ήλιου μιλάει για χαλάρωση, καλοπέραση και απολαύσεις.

Στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, αλλά ταυτόχρονα μας καλεί να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις μας. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αυτό το φεγγάρι μας υπενθυμίζει ότι οι επιπολαιότητες και οι έντονοι συναισθηματισμοί δεν θα μας ωφελήσουν και θα πρέπει να κινηθούμε με βάση τη λογική.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που κορυφώνεται στις 8/6/2024 δοκιμάζει τις σχέσεις μας και μπορεί να φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση ή ένα αίσθημα απογοήτευσης και ματαίωσης. Θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου. Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο από την Κυριακή 9/6, μια θέση που μας χαρίζει έντονο αισθησιασμό.

Με τον Άρη στον Ταύρο θα κινηθούμε σε πιο ασφαλείς και δοκιμασμένες καταστάσεις και μπορεί να μην είμαστε τόσο τολμηροί και αυθόρμητοι όπως το προηγούμενο διάστημα με τον Άρη στον Κριό.

ΚΡΙΟΣ
Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να βγείτε ραντεβού και να εκφράσετε όσα νιώθετε, τότε αύριο πρέπει να το κάνετε. Ο Ερμής στους Δίδυμους βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και σας βοηθάει να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας με άνεση και αμεσότητα. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού μπορεί να φέρει καρμικές επαφές και συναντήσεις ή μια μοιραία γνωριμία που θα σας οδηγήσει σε ένα καινούριο μονοπάτι. Θα έχετε ευχάριστα νέα και μηνύματα κι επιπλέον είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε όσα νιώθετε σε ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Η Νέα Σελήνη στις 6/6 φέρνει νέα δεδομένα για εσάς που θα σας οδηγήσουν να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές συνειδητοποιήσεις ή να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σκληρές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Από τις 9/6 ο Άρης αφήνει το ζώδιο σας και προχωράει στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση που σας χαρίζει αισθησιασμό και σας καλεί να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα των σχέσεων σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι αλήθεια ότι το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει απασχολημένους με πιο πρακτικά και καθημερινά ζητήματα και αυτό σημαίνει ότι ίσως να μην έχετε το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή. Αν θέλετε να κάνετε μια αγορά με το ταίρι σας ή θέλετε τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας, αύριο είναι η ιδανική ημέρα για να το κάνετε. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στο αίσθημα της ασφάλεια και θα δυσκολευτείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την καθημερινότητα σας εάν δεν τα βάλετε όλα σε μια τάξη. Το κλίμα όμως θα αλλάξει αρκετά προς το τέλος της εβδομάδας, αφού από τις 9/6 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο. Με τον πλανήτη της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας στο πλευρό σας, θα βγείτε ξανά στην επιφάνεια και θα ανακτήσετε την τόλμη και την αυτοπεποίθηση σας. Θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για έντονες και παθιασμένες στιγμές, όμως προσέξτε τις επιπόλαιες κινήσεις ή τις εκρήξεις θυμού που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον συνωστισμό των πλανητών στο δικό σας ζώδιο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας και είναι βέβαιο ότι οι ημέρες αυτές θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η εβδομάδα ξεκινάει με το μοναδικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα, μια όψη που μιλάει για επέκταση, εξέλιξη και γεγονότα που θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες και θα σας πάνε παρακάτω στη ζωή σας. Την ίδια ημέρα, ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται και αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο σας και μέχρι τις 17/6 θα βελτιώσει ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή. Αν και είστε από τη φύση σας εξωστρεφείς, τώρα θα νιώσετε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Αύριο το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού φέρνει καρμικές γνωριμίες και μοιραίες επαφές που μπορεί να προκύψουν μέσα από φιλικές παρέες και ομάδες ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης έρχεται να αποκαταστήσει την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας και σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Πρόκειται μια εξαιρετική ημέρα για να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα, για να βγείτε ραντεβού ή για να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο. Στις 6/6 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σάς καλεί να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας και να εστιάσετε στις προσωπικές σας επιθυμίες. Η συμμετοχή του Κρόνου μπορεί να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα εάν μέχρι τώρα τρέφατε ψεύτικες ελπίδες ή να φέρει κάποια εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν με υπομονή. Καλείστε να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις για το μέλλον σας και να επενδύσετε σε ουσιαστικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εσωστρέφεια και ίσως μια επιθυμία για απομόνωση, αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας κινούνται ήδη στο ζώδιο των Διδύμων κι ενεργοποιούν ένα πιο κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για ενδοσκόπηση και εσωτερική αναζήτηση. Μέχρι τις 17/6 που ο Ερμής θα μπει στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να μην έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, όμως η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή και θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν. Αύριο η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης είναι μια όψη που σας βελτιώνει την ψυχολογία σας και σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές συναντήσεις κι επαφές ή να κάνετε μια συζήτηση που επιθυμείτε να μην αποκαλυφθεί. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα αλλάξει, αφού από τις 9/6 ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο, μια θέση που βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή. Σιγά – σιγά θα βγείτε από το καβούκι σας, θα δείτε φίλους και θα νιώσετε ξανά την επιθυμία να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Προσέξτε μόνο τυχόν εντάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα σε παρέες και ομάδες ή με πρόσωπα που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου.

ΛΕΩΝ
Με εξωστρέφεια και έντονη διάθεση για κοινωνικοποίηση σας υποδέχεται αυτή η εβδομάδα αφού οι πλανήτες κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων. Μάλιστα, το εκπληκτικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σας και στους στόχους που έχετε θέσει με το ταίρι σας. Η όψη αυτή πάει τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω, ενώ γνωριμίες κι επαφές που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα είναι με κάποιο τρόπο μεταμορφωτικές για εσάς. Την ίδια ημέρα θα προχωρήσει και ο Ερμής στους Δίδυμους και θα σας δώσει την ευκαιρία να εμπλακείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και πειραματιστείτε. Αν είστε αδέσμευτοι, το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού αύριο μπορεί να φέρει καρμικές γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα σε ένα ταξίδι. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης είναι μια όψη αρμονίας και αγάπης που σας βοηθάει να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και να κάνετε ξανά μαζί σχέδια για το μέλλον. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον φιλικό σας περίγυρο. Στις 6/6 η Νέα Σελήνη θα είναι ευνοϊκή για εσάς και σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στην κοινωνική σας ζωή και να κρατήσετε δίπλα σας ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Έχετε ανάγκη από ουσιαστικές συνδέσεις κι επαφές και δεν είστε διατεθειμένοι πλέον να μείνετε σε επιφανειακές φιλικές ή ερωτικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έντονη κινητικότητα στο ζώδιο των Διδύμων στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας και μπορεί να έρθουν νέα δεδομένα και εξελίξεις που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην οικογενειακή σας ζωή. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 6/6 στο ζώδιο των Διδύμων καλείστε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Είναι η στιγμή που θα αναλογιστείτε εάν μια σχέση έχει την προοπτική να πάει παρακάτω ή αν θα πρέπει να λήξετε μια κατάσταση και να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο. Είναι γεγονός ότι το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει τις σχέσεις σας και μπορεί να φέρει εμπόδια και ψυχρότητα ή να νιώσετε διχασμένοι ανάμεσα στα «πρέπει» και στα «θέλω». Εάν μέχρι αγνοούσατε τα αρνητικά ενός ατόμου ή μιας κατάστασης, τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να φέρουν πιέσεις κι εντάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού στις 9/6 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο γήινο ζώδιο του Ταύρου. Τώρα θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και να μπείτε σε νέες περιπέτειες. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε ταξίδια ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και θετική διάθεση με τους πλανήτες να διελαύνουν στο ανάλαφρο και φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων. Μάλιστα, το εκπληκτικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα είναι η όψη που σας δίνει το κίνητρο να πάρετε ρίσκα και να κάνετε ένα τολμηρό βήμα που θα σας πάει παρακάτω. Γνωριμίες που θα κάνετε τώρα μπορεί να παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας. Αύριο, το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού μιλάει για μοιραίες εξελίξεις κι επαφές που θα ανοίξουν καινούριους ορίζοντες μπροστά σας και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης είναι μια εξαιρετική όψη για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το ταίρι σας ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα για εσάς και σας υπενθυμίζει ότι μπορεί να κάνετε τα σχέδια σας πραγματικότητα, αρκεί να έχετε ένα ρεαλιστικό πλάνο και να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και επιπολαιότητες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο κι εγκαινιάζει ένα άκρως σεξουαλικό και παθιασμένο διάστημα για εσάς. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε έντονες στιγμές και να συνδεθείτε βαθύτερα με ένα πρόσωπο. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να σας κατακλύσουν εμμονές και ανασφάλειες ή συναισθήματα κτητικότητας που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και εντάσεις στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων μια θέση που σας καλεί να εμβαθύνετε λίγο παραπάνω και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις κι επαφές. Είστε άλλωστε από τη φύση σας άτομα που μένουν μακριά από επιφανειακές καταστάσεις και είναι γεγονός ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με το άτομο που έχετε απέναντι σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια αμφιβολίες, καχυποψία και δεύτερες σκέψεις, επομένως προσπαθήστε να φιλτράρετε τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα της λογικής. Η ερωτική σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης αύριο εκτοξεύει στα ύψη τα πάθη και τη σεξουαλική διάθεση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε τα εσώψυχα σας σε ένα πρόσωπο και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις σκέψεις σας. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διευθετήσετε χρέη και οφειλές που σας ταλαιπωρούν. Στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη συναισθηματική σας ζωή και να πάρετε απόσταση από τοξικές καταστάσεις. Είναι σημαντικό να κινηθείτε με πλάνο και στρατηγική, μιας και οι επιπόλαιες κινήσεις δεν θα σας ωφελήσουν. Από τις 9/6 ο Άρης προχωράει στον Ταύρο και εντείνει το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα γεμάτη εύνοια και θετικές εξελίξεις για τις σχέσεις σας, αγαπητοί Τοξότες. Οι πλανήτες κινούνται ήδη στο ζώδιο των Διδύμων και οι ημέρες αυτές μιλάνε για μοίρασμα και συντροφικότητα. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το μοναδικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα, μια όψη που σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας και να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική δέσμευση ή σε μια επισημοποίηση. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε γνωριμίες που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής προχωράει και αυτός με τη σειρά του στους Δίδυμους και θα βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας. Μέχρι τις 17/6 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

Αύριο θα είναι αναμφίβολα η πιο όμορφη ημέρα της εβδομάδας, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού μπορεί να φέρει έναν καρμικό έρωτα ή μια μοιραία γνωριμία για εσάς. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης την ίδια ημέρα είναι μια όψη που φέρνει χαρά, αρμονία και απολαύσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκαταστήσετε την ισορροπία σε μια σχέση, να συμφιλιωθείτε με ένα άτομο και να απολαύσετε όμορφες στιγμές μακριά από εντάσεις. Στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους θα είναι κομβική για τις σχέσεις σας, γιατί σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα που όμως προϋποθέτει να κόψετε δεσμούς από πρόσωπα και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει προκλήσεις και δυσκολίες που θα πρέπει να ξεπεραστούν με υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως αυτή η εβδομάδα να μην αρχίζει με τις πιο ερωτικές διαθέσεις, αφού η παρουσία των πλανητών στους Δίδυμους ενεργοποιούν τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είναι λοιπόν σημαντικό αυτές τις ημέρες να τακτοποιήσετε πρώτα τις εκκρεμότητες σας και μετά να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας και στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Αύριοη σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στους Δίδυμους μπορεί να φέρει ένα ρομαντικό ειδύλλιο με έναν/μία συνάδελφο ή με ένα πρόσωπο που συναντάτε στον εργασιακό χώρο, γεγονός που μπορεί να ελαφρύνει την καθημερινότητα σας. Ωστόσο, η πιο καυτή και ερωτική περίοδος για εσάς θα ξεκινήσει από τις 9/6 με την είσοδο του Άρη στο γήινο και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου. Με αυτή τη θέση του Άρη θα βρείτε ξανά την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε έτοιμοι να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε καινούριες κατακτήσεις, επομένως εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το επόμενο διάστημα για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή για να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια άκρως παθιασμένη και ερωτική εβδομάδα, αγαπητοί Υδροχόοι, αφού οι πλανήτες κινούνται ήδη στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Και ο Ερμής με τη σειρά του σε αυτό το ζώδιο και μέχρι τα μέσα του μήνα θα σας δώσει την ευκαιρία να φλερτάρετε, να χαλαρώσετε και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή να εκφράσετε τις επιθυμίες σας σε ένα πρόσωπο. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται το μοναδικό τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο, μια όψη που έρχεται να δώσει ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Ίσως αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα νιώσετε την επιθυμία να εξελιχθείτε μαζί με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συζητήσετε το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Εξίσου ερωτική θα είναι και η αυριανή ημέρα μιας και το εξάγωνο Αφροδίτης-Βόρειου Δεσμού φέρνει μοιραίες συναντήσεις ή καρμικές επαφές και γνωριμίες. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται και η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης, μια όψη που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ερωτική διάθεση και μιλάει για ευχάριστες στιγμές και απολαύσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα καινούριο ειδύλλιο ή για να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο. Στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους σας δίνει έναν αέρα ανανέωσης, αλλά ταυτόχρονα σας καλεί να σκεφτείτε πιο ρεαλιστικά το μέλλον της σχέσης σας. Τώρα θα βάλετε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σας επιθυμίες και θα διαπιστώσετε εάν μπορείτε να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο ή όχι. Από τις 9/6 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και για το επόμενο διάστημα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία γιατί μπορεί να βγει στην επιφάνεια συσσωρευμένος θυμός και να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινάει με εσωστρεφή διάθεση για εσάς, αφού οι πλανήτες στους Δίδυμους ενεργοποιούν έναν πιο εσωτερικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Ο Ερμής στους Δίδυμους θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις πιο απόκρυφες σκέψεις σας, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια πιο νοσταλγική διάθεση και να φέρει στο μυαλό σας αναμνήσεις από το παρελθόν. Αύριο η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο, για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού ή για να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στις 6/6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους εγκαινιάζει ένα καινούριο κεφάλαιο για εσάς στο οποίο κυριαρχεί η επιθυμία για συναισθηματική ασφάλεια. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αυτό το φεγγάρι, έρχεται να δοκιμάσει τις συναισθηματικές σας σχέσεις και δεν αποκλείεται να δώσει οριστικό τέλος σε καταστάσεις που δεν είναι σωστά δομημένες. Κάποιοι από εσάς μπορεί αυτές τις ημέρες να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο από τις 9/6, μια θέση που ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε καινούριες γνωριμίες και επαφές, να ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα και να βγείτε ραντεβού που θα σας ανανεώσουν.

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU.GR

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

5.6.202410:30 μμ

  ΔΙΔΥΜΟΙ   Το μυαλό ενός Δίδυμου δεν σταματά ποτέ να λειτουργεί και να σκέφτεται. Μπορεί να κάνει χίλιες σκέψεις σε ένα λεπτό και το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να τις βάλει σε μια τάξη και σειρά. Η

ΖΩΔΙΑ

4.6.202410:45 μμ

      Αυτή την εβδομάδα, τρία ζώδια είναι έτοιμα να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από ορισμένες αστρολογικές διελεύσεις, οι οποίες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τη ζωή και κυρίως, τους συντρόφους τους και οραματίζονται τις

ΖΩΔΙΑ

2.6.202410:00 μμ

  ΔΙΔΥΜΟΣ   Σαφώς και ο Δίδυμος έχει νεύρα. Δεν είναι άγιος. Ξέρει όμως ότι δεν πρέπει να τα ξεσπά στο ταίρι του, αλλά να τα διοχετεύει αλλού. Για να τα λέμε και όλα, ο Δίδυμος δεν είναι από τα

ΖΩΔΙΑ

31.5.202410:45 μμ

    ΚΡΙΟΣ Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τις δύο ημέρες, η επιλογή είναι δική σας. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε την ατζέντα κανενός άλλου. Αφήστε λίγο κενό στο ημερολόγιό σας και η κατάλληλη παρέα σίγουρα θα το

ΖΩΔΙΑ

30.5.202410:45 μμ

    Το φλερτ αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στο κομμάτι των σχέσεων και όχι άδικα, αφού αν γίνει με τον σωστό τρόπο και υπάρχει η κατάλληλη χημεία, θα υπάρχει σίγουρα μέλλον μεταξύ αυτών των ανθρώπων. Το φλερτ μέσω μηνυμάτων μπορεί

ΖΩΔΙΑ

29.5.202410:45 μμ

  Είναι φυσικό να νιώθετε ξαφνικά την ανάγκη να αναζητήσετε την αγάπη. Αλλά οι ιστορίες που ακούμε σήμερα για αποτυχημένες γνωριμίες μέσω social media ή σχέσεις που δεν καταλήγουν πουθενά, είναι αρκετές για να σας τρομάξουν και να σας κρατήσουν

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

10.6.202410:15 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή