Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τι να περιμένουμε στην αισθηματική μας ζωή αυτό το weekend;

ΖΩΔΙΑ

01/03/202411:00 μμ

Τι να περιμένουμε στην αισθηματική μας ζωή αυτό το weekend;

Αυτό το Σαββατοκύριακο προβλέπεται έντονο γι’ αυτό ας διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν συγκρούσεις στην προσωπική μας ζωή.

Pixabay
Φωτ. Pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

 

Το Σάββατο είναι πιθανό να έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι που δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με την προσωπική μας ζωή. Είναι προτιμότερο να δώσουμε προτεραιότητα αυτές τις δύο μέρες στο σύντροφο ή σε πιθανή νέα γνωριμία και να αφήσουμε στην άκρη τα επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να μας αγχώνουν.

 

Η Κυριακή μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη νευρικότητα στην προσωπική μας ζωή καθώς το έλλειμμα ενέργειας και η νευρικότητα είναι εμφανή και αυτό που κυρίως μπορεί να απασχολήσει τις σχέσεις μας μπορεί να μετατραπεί σε σύγκρουση προκαλώντας αντιπαραθέσεις και προβλήματα.

Ας αφεθούμε στο να περάσουμε μία μέρα με ηρεμία απολαμβάνοντας λίγους και καλούς φίλους σε ένα ήρεμο χώρο μαζί με το σύντροφό ή μια νέα γνωριμία που θα συμβάλει στο να βελτιωθεί η διάθεσή μας, παρά να μπούμε σε μία διαδικασία φαύλων αντιπαραθέσεων.

ΚΡΙΟΣ

Αρχικά το Σάββατο εκτοξεύει την ένταση και πιθανές υποχρεώσεις επαγγελματικές μπορεί να σε φορτίσουν τόσο που να εκτονωθείς στο σύντροφό σου. Το απόγευμα, βελτιώνεται το κλίμα. Η Κυριακή δημιουργεί την αίσθηση του εκνευρισμού και της κούρασης οπότε φρόντισε να μην δημιουργήσεις ζητήματα λόγω της κακής διάθεσης.

Για τους singles, πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικές γνωριμίες που θα τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον παράλληλα όμως θα αυξήσουν τη νευρικότητα. Αργότερα το απόγευμα, δημιουργείτα ιδανική ατμόσφαιρα για νέα γνωριμία μέσω φίλων. Η Κυριακή χαλάει την ψυχολογία σου και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με όποιον βρεθεί μπροστά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να φέρει απωθημένα ξαφνικά που να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Αργότερα το απόγευμα, δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις. Η Κυριακή προκαλεί νευρικότητα που θα φέρει αντιδικίες στις σχέσεις σου γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.

Ελεύθεροι: το Σάββατο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που θα εκτοξεύσουν την ένταση. Το απόγευμα, αυξάνει τις πιθανότητες για νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περιβάλλον ή κοινωνική υποχρέωση που μπορεί να πρέπει να παρευρεθείς. Η Κυριακή σου προκαλεί εσωτερική σύγκρουση και τάσεις επιθετικότητας που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο, η ένταση στην προσωπική σου ζωή είναι εμφανής. Το απόγευμα, απογειώνει τον έρωτα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σου. Η Κυριακή μπορεί να φέρει έντονο συναισθηματισμό και θυμό, προκαλώντας ζητήματα.

Οι singles θα πρέπει να δείξουν διαίτερη προσοχή το Σάββατο καθώς η νευρικότητα είναι έντονη και θα δυναμιτίσει μια νέα γνωριμία. Το απόγευμα, απογειώνεται το κέφι σου και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Η Κυριακή εντείνει τον εκνευρισμό και τάσεις επιθετικότητας που θα δημιουργήσουν καυγαδάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο, η σύγκρουση είναι προ των πυλών για τη σχέση σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Το απόγευμα, εντείνεται το πάθος και ο ερωτισμός. Η Κυριακή δημιουργεί ανασφάλειες και εκνευρισμό γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις καταστάσεις.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μπορεί να σου φέρει ξαφνική νέα γνωριμία που να ξεκινήσει επεισοδιακά. Το απόγευμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια γνωριμία που θα σου κόψει την ανάσα. Η Κυριακή σε βάζει σε μία εσωτερική σύγκρουση που εκδηλώνεται σε πιθανή νέα γνωριμία γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο δημιουργεί έντονη νευρικότητα για την καθημερινότητα και αυτό βγαίνει στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα, ομαλοποιείται το κλίμα στις σχέσεις. Η Κυριακή εντείνει τον εκνευρισμό, τη διάθεση επιθετικότητας και την εριστικότητα γι’ αυτό δείξε σύνεση και λογική.

Εσύ που είσαι μόνος/η, ασχολείσαι κυρίως με την ρουτίνα σου το Σάββατο καθώς η μέρα, εντείνει το άγχος και δε σε αφήνει να απολαύσεις τις στιγμές. Το απόγευμα, εντείνεται το ερωτικό παιχνίδι και την πιθανότητα για μια μοναδική γνωριμία. Η Κυριακή απογειώνει τον εκνευρισμό και την επιθετική τάση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με πρόσωπο που μπορεί να δείχνει ενδιαφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει έντονη αντιδικία με τον σύντροφό σου λόγω ανασφαλειών και φόβων. Το απόγευμα, θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές με το σύντροφο και με παρέα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Η Κυριακή εντείνει τη νευρικότητα και αυτό δεν αποκλείεται να προκαλέσει ζητήματα στη σχέση σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο, απωθημένα και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και θα χαλάσουν τις προοπτικές με νέα γνωριμία. Το απόγευμα, δημιουργεί κλίμα για ερωτικό παιχνίδι μέσα από τον εργασιακό περίγυρο. Πρόσεχε την Κυριακή γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς και να εκνευριστείς με την καθημερινότητα που δε σε αφήνει να χαρείς τις ωραίες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο εντείνει τον εκνευρισμό και την εκρηκτική διάθεση με τη σχέση σου γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία. Το απόγευμα, σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις οποίες αντιδικίες μπορεί να υπήρξαν. Η Κυριακή δημιουργεί έντονη νευρικότητα και επιθετική διάθεση λόγω ανασφαλειών γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε βάλει όμως σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Το απόγευμα, μπορεί να αποκαταστήσει τις όποιες παρεξηγήσεις και να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές. Η Κυριακή εντείνει τους φόβους και δεν αποκλείεται να είσαι εριστικός με πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο σε ωθεί στο να εκφραστείς απότομα κάτι που μπορεί να πληγώσει τον σύντροφό σου. Το απόγευμα, θα σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση. Η Κυριακή εντείνει την ανταγωνιστική διάθεσηκαι οι συγκρούσεις με το ταίρι σου είναι προ των πυλών.

Εσύ που είσαι μόνος/η, προσοχή ιδιαίτερη το Σάββατο καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει έντονα επαναστατική διάθεση που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα με νέα γνωριμία. Το απόγευμα, σου δίνει τη δυνατότητα για μια νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον. Η Κυριακή απογειώνει τον εγωισμό και τον ανταγωνισμό κάτι που θα βλάψει την εξέλιξη των σχέσεων – προσπάθησε να το χαλιναγωγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο απογειώνει πιθανές ανασφάλειες και μπορεί να γίνεις έντονα κτητικός και απόλυτος με το σύντροφό σου προκαλώντας διαμάχες. Το απόγευμα,φέρνει διάθεση για διασκέδαση που θα απογειώσει τη σχέση σου. Η Κυριακή σε ωθεί να εκδηλώσεις γκρίνια και επικριτικότητα κάτι που θα δημιουργήσει κακό κλίμα.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μια νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει όμως δεν την αντιμετωπίζεις όπως πρέπει καθώς η νευρικότητα δε σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα. Το απόγευμα, ομαλοποιείται το κλίμα και δημιουργείται τρυφερή ατμόσφαιρα. Την Κυριακή μην εγκλωβιστείς στις λεπτομέρειες και στην καθημερινότητα γιατί δε θα βγει τίποτε καλό…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο εκτοξεύει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με το ταίρι σου εάν δεν προσπαθήσεις να το χαλιναγωγήσεις. Αργότερα το απόγευμα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για έντονα ερωτικές στιγμές. Η Κυριακή εντείνει τον εκνευρισμό σου κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί στη σχέση σου λόγω ανασφαλειών – δείξε ψυχραιμία.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο μια ξαφνική νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και μια απίθανη διάθεση για ανεξαρτησία. Το απόγευμα, απογειώνει το πάθος, την έξαψη, τον ερωτισμό. Η Κυριακή πιθανά να μη σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα λόγω φόβων, την εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο δημιουργείτα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα και εκδηλώνεται καταπιεσμένη οργή που θα προκαλέσει πιθανά προβλήματα στις σχέσεις σου. Το απόγευμα, απογειώνει το κλίμα τη σχέση σου καθώς ζεις ευχάριστες στιγμές. Η Κυριακή εντείνει τη νευρικότητα και πιθανές ανασφάλειες, πρόσεξε μόνο μην εκτονωθείς στο ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο «έσο έτοιμος» για επιστροφές από το παρελθόν που μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και διάθεση για σύγκρουση. Το απόγευμα, σε καθιστά πρωταγωνιστή κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των γύρω σου. Η Κυριακή εντείνει τις φοβίες που εκδηλώνονται με θυμό και αυτό είναι κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ

Το Σάββατο δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με τον σύντροφό  σου για πιθανούς στόχους που έχετε θέσει. Αργότερα το απόγευμα, απογειώνεται ο συναισθηματισμός και η ανάγκη για ερωτικές στιγμές μακριά από όλους και όλα. Η Κυριακή σε ωθεί να εκδηλώσεις νευρικότητα γι’ αυτό πρόσεξε μην εκτονωθείς στον σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι μόνος/η, το Σάββατο είναι ξεκάθαρο ότι στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον και η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ξαφνικές γνωριμίες. Η Κυριακή δημιουργεί εκρηκτικές προϋποθέσεις που μπορεί να εκδηλωθούν λόγω προσώπων του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

ΠΗΓΗ: ezwdia.gr

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

24.4.202410:45 μμ

  Η Πανσέληνος του Απρίλη θα είναι πολύ τυχερή για κάποια ζώδια Μπορεί σε κάποια η Ροζ Πανσέληνος να φέρεις εντάσεις, αναθεωρήσεις και το τέλος κάποιων καταστάσεων, όμως σε κάποια άλλα θα φέρει έναν μεγάλο έρωτα.   Τα άστρα και

ΖΩΔΙΑ

23.4.202410:45 μμ

  ΚΡΙΟΣ Βιάζεσαι λίγο να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή και την καθημερινότητά σου σε τάξη, αισθάνεσαι πως είναι καιρός να αγωνιστείς για τις ιδέες και τα ιδανικά σου, να επενδύσεις στις φιλοδοξίες σου και τις προσωπικές σου επιτυχίες.

ΖΩΔΙΑ

22.4.202410:45 μμ

      Στις 24 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε έναν άξονα που συνδέεται με την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει στενή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι

ΖΩΔΙΑ

19.4.202411:00 μμ

  ΚΡΙΟΣ Υιοθετήστε μια θετική στάση και φέρτε την αίσθηση της ευγνωμοσύνης σε όλα όσα κάνετε. Σύντομα οι στιγμές αυτές θα σας φαίνονται κάθε άλλο παρά τετριμμένες. Η σκέψη και μόνο μιας σύγκρουσης μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας αυτή

ΖΩΔΙΑ

18.4.202411:00 μμ

  Τα ζώδια, όπως γνωρίζουμε, μπορούν να μιλήσουν για χαρακτήρες και να φωτογραφίσουν προσωπικότητες, ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «The Small Business Blog», υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν εκατομμυριούχοι κατά

ΖΩΔΙΑ

17.4.202411:00 μμ

    Από τη φύση μας, οι άνθρωποι τείνουμε να είμαστε ασταθείς και, μερικές φορές, ακόμη και εγωιστές. Και ενώ όλοι μας θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν άνευ όρων, αυτό είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.   ΤΑΥΡΟΣ Όσοι

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25.4.20242:30 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή