Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τι να περιμένουμε αυτήν την εβδομάδα στα ερωτικά μας;

ΖΩΔΙΑ

27/05/202410:45 μμ

Τι να περιμένουμε αυτήν την εβδομάδα στα ερωτικά μας;

Ετοιμαστείτε λοιπόν για αναπάντεχες εξελίξεις, ξαφνικά γεγονότα και συναντήσεις ή γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω – κάτω.

Τι να περιμένουμε αυτήν την εβδομάδα στα ερωτικά μας;

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

 

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και στις 28.5 σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια όψη που ευνοεί σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις και μας βοηθάει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και να βρούμε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα των σχέσεων μας.

 

Στις 29.5 ο Άρης θα σχηματίσει σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό και αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή να πυροδοτήσει ένα τραύμα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν.

Ο μήνας θα κλείσει με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 31.5, μια όψη που μιλάει για εκπλήξεις, απρόοπτα ή ξαφνικές συνειδητοποιήσεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν για αναπάντεχες εξελίξεις, ξαφνικά γεγονότα και συναντήσεις ή γνωριμίες που θα φέρουν τα πάνω – κάτω. Αυτή σύνοδος μας καλεί να δοκιμάσουμε καινούριες καταστάσεις που θα μας εξιτάρουν εγκεφαλικά και θα μας ανανεώσουν, αρκεί να έχουμε τη διάθεση να πειραματιστούμε και να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας.

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας και η Αφροδίτη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης, εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο, σημαίνουν ότι οι ημέρες αυτές είναι αρκετά έντονες  και βρίσκεστε σε μια υπερδιέγερση. Η κοινωνική σας ζωή είναι στο επίκεντρο και επιθυμείτε να βγείτε έξω, να δείτε ανθρώπους ή να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα που θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Προσπαθήστε όμως να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και να μην ξοδεύετε την ενέργεια σας άσκοπα σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προσφέρουν προσωρινή έξαψη αλλά δεν σας δίνουν κάτι ουσιαστικό. Στις 29.5 ο Άρης θα συναντήσει τον Χείρωνα στο δικό σας ζώδιο και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που δεν έχετε επουλώσει. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε μπλοκαρισμένοι και ανήμποροι να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να εκφράσετε τα θέλω σας ή να αντιδράσετε με θυμό και επιθετικότητα. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι είναι προτιμότερο να εκφράσετε ανοιχτά τους φόβους σας και να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας στους άλλους, παρά να οδηγηθείτε σε αναίτια ξεσπάσματα θυμού που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ
O Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης, εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και στις 28.5 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη σας βοηθάει να σκεφτείτε ψύχραιμα και να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη στο μυαλό σας. Θα πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον τα οποία θα έχουν ρεαλιστική βάση και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ημέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας ή για να θίξετε ένα ζήτημα που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Ωστόσο, στη συνέχεια της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει αφού η σύνοδος του Ερμή με τον ανατρεπτικό Ουρανό στις 31.5 μπορεί να φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις. Ετοιμαστείτε για αναπάντεχες συναντήσεις ή ξαφνικές γνωριμίες που θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά και μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Αν και έχετε τη φήμη του σταθερού και αμετακίνητου ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να σπάσετε τη ρουτίνα και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο που θα σας ανανεώσει, ακόμα κι αν χρειαστεί να σοκάρετε τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλα τα φώτα είναι πλέον στραμμένα επάνω σας, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν εισέλθει ήδη στο δικό σας ζώδιο. Με τους δύο ευεργέτες πλέον στο πλευρό σας, η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί και θα νιώσετε την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείτε και να μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις αλλά και ευκαιρίες για να μπείτε σε ένα καινούριο ερωτικό ειδύλλιο που θα σας απογειώσει. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές, αφήνοντας στην άκρη γεγονότα και αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να σας είχαν απομακρύνει. Χαλαρώστε, αφεθείτε και απολαύστε όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να συμβούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Στις 29.5 η σύνοδος Άρη-Χείρωνα μπορεί να ξύσει πληγές ή να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες σε σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου, επομένως προσέξτε γιατί μπορεί να αντιδράσετε παρορμητικά. Ο μήνας θα κλείσει με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο, μια όψη που μπορεί να φέρει ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και αποκαλύψεις που θα σας αιφνιδιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη και τον Δία πλέον στο ζώδιο των Διδύμων, είναι αλήθεια ότι βρίσκεστε σε μια πιο «ήσυχη» και εσωστρεφή φάση από το προηγούμενο διάστημα και θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε λίγο τον χρόνο σας και να στραφείτε στον εαυτό σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε και να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας, ενώ μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν και να κλείσετε κύκλους που δεν οδηγούν πουθενά. Στις 28.5 το βοηθητικό εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ευνοεί τις σημαντικές αποφάσεις καθώς και τα μακροπρόθεσμα σχέδια. Στις 31.5 ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτή η ανατρεπτική όψη μπορεί να φέρει απρόοπτα γεγονότα και εκπλήξεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μια καινούρια δραστηριότητα ή να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες που θα σας ανανεώσουν. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί μπορεί να προκύψει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από μια τέτοια παρέα ή να έχετε μια αναπάντεχη επικοινωνία στα μέσα δικτύωσης.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν εισέλθει ήδη στους Δίδυμους, σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει καλύτερα και σας βοηθάει να κοινωνικοποιηθείτε και να ανακτήσετε την ανάλαφρη διάθεση σας. Είναι γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα με την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ταύρου η προσοχή σας ήταν εστιασμένη στην καριέρα και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ενώ τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να δείτε φίλους και να ανανεωθείτε. Είναι η ευκαιρία να μπείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για ένα φιλικό σας πρόσωπο. Επιπλέον, ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, γεγονός που ενισχύει τη θετική διάθεση και τον ενθουσιασμό. Βρίσκεστε λοιπόν σε μια εξωστρεφή περίοδο και θα επιδιώξετε να πάρετε περισσότερα ρίσκα και να μπείτε σε καινούριες ερωτικές περιπέτειες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι το διάστημα αυτό είναι αρκετά έντονο και παθιασμένο για εσάς. Η σεξουαλική διάθεση είναι στα ύψη και είναι πιθανό να ζήσετε ερωτικές ιστορίες που θα ξυπνήσουν ακραία συναισθήματα, αρκεί βέβαια να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην εμπλακείτε σε ίντριγκες ή παιχνίδια εξουσίας. Επιπλέον, ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, εξακολουθεί να κινείται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και στις 28.5 θα σχηματίσει ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο με τον Κρόνο. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για εσάς που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία που θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα είναι πιο εκρηκτικό, αφού ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος δεν θα είναι αρνητική για εσάς αλλά μπορεί να φέρει εκπλήξεις και απρόοπτα. Ίσως να έχετε κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά ή να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν κάνει δυναμική είσοδο στους Δίδυμους κι εσείς ανήκετε σε ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια. Αυτές τις ημέρες η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Επιπλέον, θα απαλλαγείτε από τις ανασφάλειες, θα πάψετε να σκέφτεστε τα αρνητικά σενάρια και θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης κινείται απέναντι σας στο ζώδιο του Κριού και αυτό μπορεί να δημιουργεί εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Μάλιστα, η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στις 29.5 μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες ή να φέρει στην επιφάνεια ένα παρελθοντικό τραύμα που δεν έχετε επουλώσει. Ίσως να μην πάρετε την επιβεβαίωση και την αποδοχή που θέλετε από ένα πρόσωπο ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που θα σας απογοητεύσει. Σε κάθε περίπτωση, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας στους άλλους και μη διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας ή να μιλήσετε για όσα σας έχουν πληγώσει. Στις 31.5 η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόσμενα ερωτικά πάθη ή συναντήσεις και επαφές που θα εκτοξεύσουν στα ύψη τη λίμπιντο. Είναι επίσης η ευκαιρία να εκφράσετε τα εσώψυχα σας και να μιλήσετε πιο ανοιχτά για τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν προχωρήσει ήδη στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή χαρακτηρίζεται από ένταση και πάθος. Οι επιθυμίες σας τώρα είναι πολύ έντονες και θέλετε να ζήσετε καταστάσεις οι οποίες θα σας αγγίξουν σε βάθος και δεν θα είναι απλώς εφήμερες περιπέτειες. Ανήκετε άλλωστε σε ένα ζώδιο που επιθυμεί από τη φύση του πιο ουσιαστικές συνδέσεις και μέσα στο επόμενο διάστημα θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο ή να εμβαθύνετε σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Επιπλέον, ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται απέναντι σας, δηλαδή στο ζώδιο του Ταύρου, και στις 28.5 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Κρόνο. Τώρα λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης ή απλώς για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας ή με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με εκρηκτικό κλίμα, αφού η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στις 31.5 φέρνει απρόοπτες εξελίξεις και αναταραχές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε αναπάντεχες συναντήσεις και επαφές ή να κάνετε νέες γνωριμίες που μπορεί με κάποιο τρόπο να αλλάξουν τα δεδομένα στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς ανήκετε στους πιο ευνοημένους του επόμενου διαστήματος, αφού ο Δίας και η Αφροδίτη έχουν προχωρήσει ήδη στο ζώδιο των Διδύμων. Με τους δύο ευεργέτες στον οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων, θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα να κοινωνικοποιηθείτε, να βελτιώσετε μια σχέση ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που μπορεί να είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Επιπλέον, ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ευνοϊκό για εσάς ζώδιο του Κριού, μια θέση που απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό και φέρνει καινούριες κατακτήσεις για τους αδέσμευτους. Αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα ή να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η σεξουαλική διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε καυτές στιγμές. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα στις 29.5 φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, μιας και μπορεί να μην πάρετε την επιβεβαίωση που θέλετε από ένα πρόσωπο, γεγονός που θα πληγώσει τον εγωισμό σας. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι εσείς από την πλευρά σας να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι και να μη διστάσετε να εκφράσετε με θάρρος τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται στο πρακτικό ζώδιο του Ταύρου και στις 28.5 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης ή να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα στις 29.5 θα σας ζορίσει λίγο παραπάνω, μιας και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Ίσως να νιώσετε ιδιαίτερα ευάλωτοι συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας ή με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να εκφράσετε με ειλικρίνεια αυτά που νιώθετε, γιατί αν τα κρατήσετε μέσα σας μπορεί μετά να έχετε ακραία ξεσπάσματα. Στις 31.5 η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Ταύρο μιλάει για απρόοπτα και ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορεί λοιπόν προς το τέλος της εβδομάδας να έχετε ξαφνικές ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες ή ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις από εκεί που δεν περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχει ήδη ξεκινήσει μια άκρως ερωτική περίοδος για εσάς, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν κάνει την είσοδο τους στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή θα είναι πλέον στο προσκήνιο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα στρέψετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, επομένως μη διστάσετε να προσεγγίσετε εκείνον/η που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Κριού, μια θέση που ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και φέρνει ευκαιρίες για ραντεβού, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι θα έχετε θετικές εξελίξεις και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανανεώσει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να αναθερμάνετε τη φλόγα μεταξύ σας. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με την ανατρεπτική σύνοδο Ερμή-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου και μπορεί να φέρει συγκρούσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα ξεσπάσματα απέναντι στο σύντροφο ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την Αφροδίτη και τον Δία να έχουν ήδη περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, το ενδιαφέρον σας είναι πλέον επικεντρωμένο στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή. Το επόμενο διάστημα λοιπόν είναι ιδανικό για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού ή για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Αν είστε σε φάση αναζήτησης σπιτιού ή σκεφτόσασταν να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, από εδώ και στο εξής όλα θα μοιάζουν πιο εύκολα και θα κυλήσουν όπως επιθυμείτε. Στις 28.5 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα πολύ βοηθητικό εξάγωνο με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα τώρα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μια σχέση ή να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το άτομο που έχετε δίπλα σας. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας εμπεριέχει εκπλήξεις και απρόοπτες εξελίξεις, αφού στις 31.5 ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά τώρα, επομένως ετοιμαστείτε για αναπάντεχα μηνύματα ή ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες που θα σας εξιτάρουν εγκεφαλικά.

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU.GR

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

5.6.202410:30 μμ

  ΔΙΔΥΜΟΙ   Το μυαλό ενός Δίδυμου δεν σταματά ποτέ να λειτουργεί και να σκέφτεται. Μπορεί να κάνει χίλιες σκέψεις σε ένα λεπτό και το πρόβλημά του είναι ότι δεν μπορεί να τις βάλει σε μια τάξη και σειρά. Η

ΖΩΔΙΑ

4.6.202410:45 μμ

      Αυτή την εβδομάδα, τρία ζώδια είναι έτοιμα να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από ορισμένες αστρολογικές διελεύσεις, οι οποίες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τη ζωή και κυρίως, τους συντρόφους τους και οραματίζονται τις

ΖΩΔΙΑ

3.6.202410:45 μμ

    Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι εκπληκτική για την προσωπική μας ζωή. Οι ημέρες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις και πλανητικές αλλαγές που θα μας δώσουν μια ανάσα και θα μας βοηθήσουν να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες στις σχέσεις μας.

ΖΩΔΙΑ

2.6.202410:00 μμ

  ΔΙΔΥΜΟΣ   Σαφώς και ο Δίδυμος έχει νεύρα. Δεν είναι άγιος. Ξέρει όμως ότι δεν πρέπει να τα ξεσπά στο ταίρι του, αλλά να τα διοχετεύει αλλού. Για να τα λέμε και όλα, ο Δίδυμος δεν είναι από τα

ΖΩΔΙΑ

31.5.202410:45 μμ

    ΚΡΙΟΣ Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τις δύο ημέρες, η επιλογή είναι δική σας. Μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε την ατζέντα κανενός άλλου. Αφήστε λίγο κενό στο ημερολόγιό σας και η κατάλληλη παρέα σίγουρα θα το

ΖΩΔΙΑ

30.5.202410:45 μμ

    Το φλερτ αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στο κομμάτι των σχέσεων και όχι άδικα, αφού αν γίνει με τον σωστό τρόπο και υπάρχει η κατάλληλη χημεία, θα υπάρχει σίγουρα μέλλον μεταξύ αυτών των ανθρώπων. Το φλερτ μέσω μηνυμάτων μπορεί

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

18.6.20248:04 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή