Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Θα είναι καλή η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου για τα ερωτικά μας;

ΖΩΔΙΑ

01/04/202410:45 μμ

Θα είναι καλή η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου για τα ερωτικά μας;

Βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που θα καθορίσει το μέλλον και την πορεία των σχέσεων μας.

Θα είναι καλή η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου για τα ερωτικά μας;

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Καλό μήνα! Η Πρωταπριλιά με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού, σημαίνει ότι ξεκινάει ένα διάστημα αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού μέσα στις σχέσεις μας.

 

 

Είναι η στιγμή που καλούμαστε να κάνουμε μια παύση, να αναλογιστούμε τη μέχρι τώρα πορεία μας και να δούμε πού μας έχουν οδηγήσει οι επιλογές μας.

Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή και ψυχραιμία μιας και δεν θα λείψουν οι γνωστές ασυνεννοησίες, οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα που χαρακτηρίζουν τον ανάδρομο Ερμή.

Καλό θα είναι να αποφύγουμε τις παρορμητικές αποφάσεις και να προσπαθήσουμε να φιλτράρουμε τις σκέψεις μας πριν επιτεθούμε σε κάποιον ή πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα.

 

ΚΡΙΟΣ
Η πρώτη εβδομάδα σας καλωσορίζει με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο. Από τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, καλό θα είναι να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία.

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βάλει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αναθεώρησης των επιλογών σας και θα αρχίσετε να βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε κάποια οριστική απόφαση για τη σχέση σας. Αξιοποιήστε το επόμενο διάστημα για να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις και προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα. Στις 3/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα γλυκαίνει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό και ειδυλλιακό κλίμα.

Θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο και να αφήσετε στην άκρη τις διαφορές σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αφού από τις 5/4 φιλοξενείτε την Αφροδίτη. Ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσετε να σαγηνεύσετε εκείνον/η που επιθυμείτε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι σχέσεις σας τώρα θα βελτιωθούν, ενώ αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε και να ζήσετε άκρως παθιασμένες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ξεκινάει με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό, δηλαδή σε ένα πιο κρυφό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε κάποιες μυστικές συναντήσεις και επαφές ή να κάνετε κάποιες συζητήσεις που δεν θέλετε να αποκαλύψετε για την ώρα.

Επιπλέον, μπορεί να σας απασχολήσει το παρελθόν μέσα στο επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο μισοτελειωμένες καταστάσεις με ένα πρόσωπο. Θα νιώσετε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε μια φάση εσωτερικής αναζήτησης και ο ανάδρομος Ερμής είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να κλείσετε κύκλους που σας βαραίνουν ψυχολογικά.

Στις 3/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει όμορφες επαφές και συναντήσεις για εσάς και μπορεί να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία μέσα από τον κύκλο σας ή μέσα από το διαδίκτυο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βρείτε τον έρωτα μέσα από μια ομάδα στην οποία εμπλέκεστε, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσετε ένα σκίρτημα για ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε φιλική σχέση μέχρι τώρα. Από τις 5/4 η Αφροδίτη στον Κριό σας κάνει πιο εσωστρεφείς και μπορεί να φέρει μυστικούς έρωτες. Προσοχή σε αβέβαιες καταστάσεις που σας δημιουργούν σύγχυση και σας φέρνουν μπροστά σε συναισθηματικά διλήμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας στον Κριό σημαίνει ότι θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης σχετικά με τις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Θα διαπιστώσετε ότι κάποια άτομα δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας.

Είναι επίσης πιθανό να συναντήσετε κάποια πρόσωπα που έχετε χάσει επαφή μαζί τους και είχατε να τους δείτε καιρό. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σας καλεί να αναθεωρήσετε τα σχέδια και τα όνειρα που έχετε κάνει με το ταίρι σας και μπορεί να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις. Το πιο θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς θα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από τις 5/4. Ο πλανήτης του έρωτα, θα ενεργοποιήσει τον οίκο της φιλίας και των επαφών σας. Θα είστε πιο εξωστρεφείς μέσα στο επόμενο διάστημα και θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από παρέες και ομάδες ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο. Ίσως επίσης μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πρώτη εβδομάδα του μήνα σας υποδέχεται με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Κριό. Το ενδιαφέρον σας από τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι στραμμένο στις υποχρεώσεις και στην επαγγελματική σας πορεία, επομένως θα είναι δύσκολο να αφεθείτε σε ερωτικές απολαύσεις. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με παρεξηγήσεις και μπερδέματα, τόσο μέσα στο εργασιακό όσο και μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, γεγονός που μπορεί να σας πιέσει και να σας αγχώσει.

Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αναθεωρήσεις και επαναξιολόγηση των σχεδίων σας, επομένως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια δέσμευση ή για την πορεία της σχέσης σας. Στις 3/4 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα είναι μια ευνοϊκή όψη για εσάς η οποία θα απογειώσει τον ρομαντισμό. Αυτή η σύνοδος φέρνει θετικές εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν και δεν αποκλείεται, αν είστε αδέσμευτοι, να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό, σε ένα ζώδιο  αρκετά φιλικό προς το δικό σας, θα αναθεωρήσετε τα σχέδια που είχατε κάνει για το μέλλον. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά μπορεί για κάποιο λόγο να είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας.

Αν μέσα στις επόμενες εβδομάδες έχετε κανονίσει να πάτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή αναποδιές και ασυνεννοησίες. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Από τις 5/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στο φλογερό ζώδιο του Κριού και αυτή είναι μια θέση που θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες του προηγούμενου διαστήματος. Τώρα θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις στον ερωτικό τομέα. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής, που είναι και δικός σας κυβερνήτης, ξεκινάει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα μπείτε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης. Είστε από τη φύση σας υπεραναλυτικοί και τώρα θα νιώσετε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να πάρετε κάποιες απαντήσεις και να δείτε τι είναι αυτό που μπορεί να δημιουργεί εμπόδια στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

Είναι πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας ή να έχετε κάποιες δεύτερες σκέψεις σε σχέση με ένα πρόσωπο. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και προβλήματα σχετικά με οικονομικά ζητήματα, επομένως χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και ψυχραιμία. Στις 3/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα έρχεται να γλυκάνει την καρδιά σας και φέρνει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να έχετε ρομαντικές συναντήσεις και επαφές ή ακόμα και νέες γνωριμίες που θα σας αγγίξουν συναισθηματικά. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει επανασύνδεση και συγχώρεση, όμως καλό θα είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες. Από τις 5/4 η Αφροδίτη στον Κριό εγκαινιάζει μια έντονη, παθιασμένη και άκρως σεξουαλική περίοδο για εσάς. Τώρα τα θέλετε όλα ή τίποτα και θα νιώσετε την επιθυμία να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να σας σαμποτάρουν.

ΖΥΓΟΣ
Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου ξεκινάει με τον Ερμή σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό, δηλαδή στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες θα δείτε τις σχέσεις σας μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο.

Ίσως να δείτε συμπεριφορές και ελαττώματα των άλλων που δεν είχατε παρατηρήσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή να επανέλθουν κάποια ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει μέσα στον Μάρτιο αλλά σας είχαν αφήσει ερωτηματικά. Το κλίμα άλλωστε είναι ήδη τεταμένο αφού βρισκόμαστε σε μεσοδιάστημα εκλείψεων και προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να διαχειριστείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις και δώστε χώρο και χρόνο στους άλλους να εκφράσουν τη δική τους πλευρά. Το θετικό για εσάς είναι ότι η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό από τις 5/4 και αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, με τον πλανήτη του έρωτα να βρίσκεται απέναντι σας, το διάστημα προσφέρεται για να μπείτε σε μια σχέση ή για να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό σημαίνει για εσάς  ότι μπορεί μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες να έχετε ανακατατάξεις στα εργασιακά και στην καθημερινότητα σας, γεγονός που θα σας στρεσάρει. Καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι και πάνω απ’ όλα να μην ξεσπάτε την ένταση σας στο άτομο που έχετε δίπλα σας.

Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται για λίγο ακόμα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς που σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, ερωτισμό, γοητεία και διάθεση για φλερτ. Στις 3/4 η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα απογειώσει τον ρομαντισμό και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας ή με ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σας. Η όψη αυτή μιλάει για βαθιά κατανόηση και ενσυναίσθηση, επομένως δεν χωράνε εγωισμοί και παιχνίδια εξουσίας μέσα στη σχέση σας. Θα μπει πιο εύκολα ο ένας στη θέση του άλλου και μπορεί αυτές τις ημέρες να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο.

Αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ζήσετε έναν παραμυθένιο έρωτα ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας προκαλέσει έντονα και βαθιά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σας υποδέχεται με την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Θα λέγαμε ότι αυτή η ανάδρομη κίνηση πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο φιλικό για εσάς και δεν ταλαιπωρηθείτε τόσο πολύ. Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες όμως θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και θα διαπιστώσετε ποιες ερωτικές ιστορίες αξίζουν να πάνε παρακάτω και πού αξίζει να επενδύσετε την ενέργεια σας. Είναι επίσης πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να επανέλθει ένας/μια πρώην στο προσκήνιο ή να νιώσετε ξανά έλξη για ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια κατάσταση που είχε μείνει στον πάγο.

Στις 3/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα μιλάει για ρομαντισμό, κατανόηση και ενσυναίσθηση. Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές και να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα πρόσωπο και να δείξετε την ευαίσθητη πλευρά σας. Από τις 05/04 η Αφροδίτη εισέρχεται στον παρορμητικό Κριό και εγκαινιάζει μια άκρως ερωτική περίοδο για εσάς. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας δώσει το κίνητρο να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με αποφασιστικότητα και δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείξετε τις αληθινές σας προθέσεις. Άλλωστε, είναι βέβαιο ότι δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να αντισταθεί στη γοητεία που εκπέμπετε. Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη φλόγα με το ταίρι σας και να βάλετε ξανά τον ενθουσιασμό μέσα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με μια θέση που θα σας ζορίσει αρκετά γιατί μπορεί να φέρει ψυχολογική αναστάτωση ή μπερδέματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πιθανό μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή τους οικείους σας, όμως από την άλλη πλευρά είναι μια ευκαιρία να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τα θέματα που θα προκύψουν ώστε να τα επιλύσετε.

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί επίσης να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα ή εκκρεμότητες που επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Ανοιχτείτε σε άτομα που εμπιστεύεστε και ξέρετε ότι μπορούν να σας καταλάβουν και αναζητήστε τη συμπαράσταση και την καθοδήγηση τους πριν πάρετε αποφάσεις. Στις 3/4 η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει ρομαντικές συναντήσεις και επαφές και σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας. Αφήστε λοιπόν για λίγο στην άκρη τη λογική και μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Από τις 5/4 η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό θα βελτιώσει το κλίμα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού ή για να περάσετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου σας υποδέχεται με επικοινωνιακό βραχυκύκλωμα ή αναβολές και αναθεώρηση σχεδίων, αφού ο Ερμής ξεκινάει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού. Μπορεί λοιπόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι δεν υπάρχει καλή συνεννόηση με τον περίγυρο σας. Άλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν και αλλού καταλήγετε. Τα μηνύματα μένουν αναπάντητα και οι κλήσεις δεν επιστρέφονται και όλο αυτό σας δημιουργεί σύγχυση και ερωτηματικά. Είναι επίσης πιθανό να έχετε συναντήσεις και επαφές με άτομα που είχατε να δείτε καιρό ή να επανέλθουν στο προσκήνιο συζητήσεις που είχατε αφήσει στη μέση. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί το τοπίο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο και δεν έχετε όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε για να βγάλετε συμπεράσματα.

Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό από τις 5/4 και αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας, να κάνετε ωφέλιμες συζητήσεις και να εκφράσετε αυτά που θέλετε χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση με τους γύρω σας. Τώρα θα είστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα γοητεύσετε το άτομο που έχετε απέναντι σας με το λέγειν σας. Θα νιώσετε ότι οι άλλοι απολαμβάνουν και αποζητούν την παρέα σας, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού, στον τομέα που σχετίζεται με τα οικονομικά και τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, σημαίνει πως τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να έχετε προστριβές με το ταίρι σας σχετικά με κάποιο οικονομικό ζήτημα.

Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη κινείται για λίγο ακόμα στο δικό σας ζώδιο και εξακολουθεί να σας χαρίζει ομορφιά, γοητεία και διάθεση να περάσετε καλά. Στις 3/4 η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα, και αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει έναν καινούριο μυθιστορηματικό έρωτα ή μια συνάντηση που θα γλυκάνει την καρδιά σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε μια ερωτική ιστορία. Αυτή η όψη μιλάει για κατανόηση, αποδοχή, συγχώρεση και αγάπη άνευ όρων, επομένως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ρίξετε τις άμυνες σας και να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Ωστόσο, καλό θα είναι να μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ένα άτομο που δε γνωρίζετε καλά και μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Από τις 5/4 η Αφροδίτη στον Κριό έρχεται να προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά. Αυτή η θέση της Αφροδίτης ευνοεί τα οικονομικά και σας βοηθάει να βρείτε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα της σχέσης σας.

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

17.4.202411:00 μμ

    Από τη φύση μας, οι άνθρωποι τείνουμε να είμαστε ασταθείς και, μερικές φορές, ακόμη και εγωιστές. Και ενώ όλοι μας θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν άνευ όρων, αυτό είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.   ΤΑΥΡΟΣ Όσοι

ΖΩΔΙΑ

15.4.202410:45 μμ

    Ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα μας καλεί να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας, να εξετάσουμε τι δίνουμε, τι παίρνουμε

ΖΩΔΙΑ

13.4.202411:00 μμ

  H αλήθεια είναι ότι η φήμη μπορεί να είναι θέμα ταλέντου ή/και τύχης, ωστόσο τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν κάποια ζώδια αυξάνουν τις πιθανότητες να την κατακτήσουν. Όπως είναι η επιθυμία, και η ικανότητα, να προσελκύουν την προσοχή των άλλων,

ΖΩΔΙΑ

12.4.202411:00 μμ

    Το Σάββατο φέρνει σε πρώτο πλάνο την τακτοποίηση και την οργάνωση της ζωής μας, αλλά και τη διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες όμως καταφέρνουν να μας δημιουργούν προβλήματα που μας εκνευρίζουν.   Ταυτόχρονα, την Κυριακή,

ΖΩΔΙΑ

11.4.202410:45 μμ

    Ναι, υπάρχουν ζώδια που έμειναν στο παρελθόν μας και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό!   Όλοι έχουμε ζώδια που συμπαθούμε ή αντιπαθούμε με βάση τα βιώματά μας, όπως για παράδειγμα μια πρώην σχέση ή ένας φίλος που

ΖΩΔΙΑ

10.4.202410:45 μμ

    Τίποτα δεν φωνάζει μακροχρόνιες σχέσεις περισσότερο από τη Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο. Έτσι αν θέλετε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή να ξεκινήσετε κάτι όμορφο και σοβαρό, αυτό το διάστημα είναι το ιδανικό.  

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή