Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Θα είναι για όλους καλό στον ερωτικό τομέα αυτό το weekend;

ΖΩΔΙΑ

16/02/202411:00 μμ

Θα είναι για όλους καλό στον ερωτικό τομέα αυτό το weekend;

Έρωτας και περιπέτεια συνδέονται και μας δίνεται η ευκαιρία για μία απόδραση με τον σύντροφό μας ή με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Freepik
Φωτ. Freepik

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

της Αγγέλικας Γεωργίου

 

 

Είναι ιδανική η συνθήκη αυτό το weekend για να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας ή με μια νέα γνωριμία που πιθανά να προκύψει. Το Σάββατο μας δραστηριοποιεί και χαρίζει αποφασιστικότητα για να δράσουμε μαζί με το σύντροφό μας σε κοινά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν. Το πάθος και ο ερωτισμός είναι διάχυτα και μπορούν να ξεκινήσουν αυτό το διήμερο ξεκούρασης με υπέροχο τρόπο.

 

Την Κυριακή το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρεθούμε με παρέες, να διασκεδάσουμε και να αφεθούμε σε συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν πολλά να μας δώσουν.

 

ΚΡΙΟΣ

Υπέροχα αρχίζει το διήμερο αυτό αφού από το Σάββατο το μεσημέρι σε γεμίζει χαρά, κέφι για την ζωή και όρεξη για διασκέδαση. Η περίσταση είναι εξαιρετική, καθώς η ενέργειά σου είναι στα ύψη, δημιουργώντας έτσι την κατάλληλη διάθεση για να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή. Είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα περάσει μοναδικές στιγμές μαζί σου, με την διάθεση για φλερτ και παιχνίδι να λειτουργεί ανανεωτικά και για τους δύο.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι πολλές, αφού λάμπεις και τραβάς τα βλέμματα των γύρω σου με τη θετικότητά σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια υποσυνείδητους φόβους, απωθημένα και ανασφάλειες, υπερβολική συναισθηματικότητα αλλά και ακραίο δογματισμό, στοιχεία που είναι αρκετά για να βάλουν δυναμίτη σε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση και το πάθος είναι κυρίαρχα αυτό το διήμερο, καθώς το Σάββατο πιθανά να βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Καχυποψία και ζήλια είναι στοιχεία που μπορούν να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα με το ταίρι σου, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εκφράσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα και να μετουσιώσεις την νευρικότητα σε απόλυτο ερωτικό πάθος, κάτι που θα απογειώσει τη σχέση σου.

Μοναδικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες για εσένα που δεν έχεις ταίρι, που θα σου κόψουν την ανάσα και θα σε ωθήσουν να δεις την ερωτική σου ζωή με άλλο τρόπο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το απόγευμα του Σαββάτου, όπου μπορεί να προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση και αυταπάτες που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες συμπεριφορές και συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο αυτό προβλέπεται άκρως ενδιαφέρον, καθώς το Σάββατο σε ωθεί σε εντονότερη κοινωνικότητα και ανάγκη για νέες γνωριμίες, φλερτ, επιβεβαίωση. Η διάθεση για να κρατήσεις ισορροπίες με το ταίρι σου είναι ξεκάθαρες, γι’ αυτό και δείχνεις ότι δεν θα ρισκάρεις να χαλάσεις το κλίμα και να μπεις σε καυγάδες, δίνοντας προτεραιότητα στο να περάσεις όμορφες στιγμές. Αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου, τον προσέχεις και τον περιποιείσαι, κάτι που βγαίνει έντονα και στο σύντροφό σου.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πιθανά τα νέα πρόσωπα στη ζωή σου, καθώς εντυπωσιάζεις με την συμπεριφορά και την διάθεση που δείχνεις. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός το απόγευμα του Σαββάτου, αφού δημιουργεί κλίμα υπερευαισθησίας και ωραιοποίησης προσώπων και καταστάσεων, που θα δυσχεράνει το κλίμα στη σχέση σου ή με νέα γνωριμία, προκαλώντας απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο είναι πιθανό να επιφορτιστείς με υποχρεώσεις στη δουλειά που σε αγχώνουν και δε σου αφήνουν τον χρόνο που χρειάζεσαι να ασχοληθείς με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει γκρίνια και εντάσεις και να χαλάσεις το μέχρι πρότινος ερωτικό κλίμα. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, γιατί θα περάσουν αυτές οι μέρες γρήγορα και εσύ δεν θα τις έχεις απολαύσει. Άσε το άγχος στην άκρη, άσε την επικριτικότητα γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην επιτρέπεις σε αγγαρείες και υποχρεώσεις να χαλάνε το κέφι σου, γιατί είναι πιθανό να σε απορροφήσουν και να μην σου αφήνουν ενέργεια ή να μην έχεις κέφι για να φλερτάρεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο το απόγευμα διότι μπορεί να προκαλεί λανθασμένες εντυπώσεις που θα οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ

Χαράς ευαγγέλια για εσένα το διήμερο αυτό, καθώς το Σάββατο δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο κεφιού, διασκέδασης και έρωτα με το ταίρι σου ή με πιθανές νέες γνωριμίες που θα υπάρξουν. Η ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου είναι εμφανής, η ανάγκη να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές χαράς και παιδικότητας ξεκάθαρες και αυτό μπορεί να δώσει φτερά στην προσωπική σου ζωή.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λάμπεις και πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο όχι μόνο στη διασκέδαση, αλλά και στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό θα φέρει κοντά σου πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για σημαντικές αλλαγές. Μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια έντονες ευαισθησίες, φόβους, ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων, που πιθανά να φέρουν απογοητεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι το διήμερο αυτό πιθανά να εκδηλώσεις μοναχικές τάσεις, να γίνεις πιο εσωστρεφής και να θέλεις να περάσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου, μακριά από κοινωνικές υποχρεώσεις και πολυκοσμία. Το Σάββατο βγάζει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια, αυτή που έχει ανάγκη από ασφάλεια, τρυφερότητα και ζεστασιά. Μπορείς λοιπόν να συντονίσεις την διάθεσή σου με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό σκηνικό για δύο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε ο ένας στον άλλο τα συναισθήματα σας.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην μείνεις μόνος στο σπίτι, γιατί δεν αποκλείεται μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον να υπάρξει γνωριμία που θα ενθουσιάσει. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η συναισθηματική υπερχείλιση και η εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου θολώνει το τοπίο και τη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

Έντονα διαδραστικό και κοινωνικό προβλέπεται το Σαββατοκύριακο για εσένα, αφού το Σάββατο ανεβάζει τους ρυθμούς σου και την διάθεση να επικοινωνήσεις, να βγεις, να διασκεδάσεις. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν φυσικά με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς που θα λειτουργήσουν σαν αέρας φρεσκάδας στη σχέση σας. Μην χάσεις την ευκαιρία για κοντινές αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις με το σύντροφό σου και να περάσεις ένα όμορφο διήμερο.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο, την ευχάριστη διάθεσή σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παρευρεθείς. Φλερτάρεις και εντυπωσιάζεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι όμως το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς προκαλεί υπερευαισθησία αλλά και λανθασμένη εντύπωση για πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διήμερο αυτό δείχνεις να μην έχεις την διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή και διασκέδαση, καθώς το Σάββατο δείχνεις να προτιμάς να συναναστραφείς λίγους και καλούς. Η ερωτική σου διάθεση είναι βέβαια στα ύψη, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα, με ένα δείπνο υπό το φως των κεριών, που θα απογειώσει το ερωτικό πάθος και θα οδηγήσει εσένα και το ταίρι σου σε μοναδικές στιγμές.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην μείνεις σπίτι αλλά επεδίωξε να βρεθείς με λιγοστούς και κοντινούς ανθρώπους και δεν αποκλείεται να υπάρξει γνωριμία που θα βγάλει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Προσεκτικός στη συμπεριφορά σου θα πρέπει να είσαι το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς εντείνει τον συναισθηματισμό, την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων που πιθανά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι δικό σου, έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις και να λάμψεις όπου και αν βρεθείς, αφού από την Παρασκευή το μεσημέρι, δραστηριοποιείσαι και κοινωνικοποιείσαι, μη χάνοντας την ευκαιρία να βρεθείς με κόσμο και να επικοινωνήσεις. Είναι εξαιρετική συνθήκη για να περάσεις στιγμές πάθους και δράσης με το ταίρι σου, καθώς εκδηλώνοντας έντονα τα συναισθήματα και τον ερωτισμό που νιώθεις μπορείς να οδηγήσεις τη σχέση σου στα ύψη.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λάμπεις και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος, καθώς το κέφι, ο δυναμισμός, η αισιοδοξία σου κερδίζουν τους γύρω και νέες γνωριμίες είναι πολλοί πιθανές, καθώς εντυπωσιάζεις. Μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία για πάρτι και εξόδους που θα έχεις την ευκαιρία για ερωτικό παιχνίδι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις όμως το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς υπερευαισθησία, θλίψη και εξιδανικεύσεις, οδηγώντας σε πιθανά σε λανθασμένες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο γίνεσαι πιο εσωστρεφής, αφού το Σάββατο σε ωθεί σε μοναχικότητα αλλά και έντονο συναισθηματισμό, λόγω των αναμνήσεων που τριγυρίζουν στο μυαλό σου. Μην αφήνεις όμως την διάθεσή σου να επηρεάσει την σχέση σου και να προκληθούν παρερμηνείες με το ταίρι σου που θα χαλάσει το κλίμα. Μπορείς να επιλέξεις να μείνεις μακριά απ’ όλους, όχι όμως από το σύντροφό σου και να δημιουργήσεις ένα παραμυθένιο σκηνικό με μοναδικά ρομαντικές στιγμές.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε απασχολήσει, μην αφήνεις όμως τίποτα και κανένα να σε επηρεάσει, καθώς θλίψη και απογοήτευση μπορεί να σε κυριεύσουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια με φόρα συναισθήματα που έχεις καλά κρυμμένα, προκαλώντας μελοδράματα που θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πιθανό να θέλεις να το περάσεις με φιλικές παρέες ή σε συλλογικές δραστηριότητες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποκλείσεις το ταίρι σου από δράσεις που θέλεις να συμμετέχεις. Η Κυριακή είναι φιλικότατη για εσένα και την διάθεσή σου. Είναι μοναδική συγκυρία για να συμμετέχεις σε ομάδες που θέλεις με το ταίρι σου ή να κανονίσεις εξόδους με φιλικές παρέες που θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι ότι αυτό το διήμερο δείχνεις να είσαι άπιαστο πουλί, όμως δεν είναι απίθανο να υπάρξουν πρόσωπα από τον φιλικό σου περίγυρο που να σε πλησιάσουν εκφράζοντας τα συναισθήματά τους για εσένα. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός μόνο το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς μπορεί να σου βγάλει ανασφάλειες και έντονη ευαισθησία προκαλώντας τριγμούς και απογοητεύσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Πολλές θα είναι οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και άγχος για την δουλειά που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το κέφι σου. Το Σάββατο μπορεί να προκύψουν ευθύνες, υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, εκδηλώσεις σε ότι αφορά το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που να μην αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου και έτσι να προκληθούν προβλήματα. Καλό είναι λοιπόν να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να δείξεις στο σύντροφο το ενδιαφέρον ή ακόμα και να βρεθεί δίπλα σου σε εξόδους που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Εσύ που δεν έχεις ταίρι, σε όποιο χώρο και αν βρεθείς να ξέρεις ότι υπάρχει πιθανότητα νέας γνωριμίας που θα λειτουργήσει θετικά και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή μόνο το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση, σε εξιδανίκευση και τελικά σε απογοήτευση που θα επηρεάσει τη σχέση ή νέα γνωριμία.

 

ΠΗΓΗ: ZWDIA.GR

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

17.4.202411:00 μμ

    Από τη φύση μας, οι άνθρωποι τείνουμε να είμαστε ασταθείς και, μερικές φορές, ακόμη και εγωιστές. Και ενώ όλοι μας θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν άνευ όρων, αυτό είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.   ΤΑΥΡΟΣ Όσοι

ΖΩΔΙΑ

15.4.202410:45 μμ

    Ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθεί με την Αφροδίτη, τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι αυτή η εβδομάδα μας καλεί να επαναξιολογήσουμε τις σχέσεις μας, να εξετάσουμε τι δίνουμε, τι παίρνουμε

ΖΩΔΙΑ

13.4.202411:00 μμ

  H αλήθεια είναι ότι η φήμη μπορεί να είναι θέμα ταλέντου ή/και τύχης, ωστόσο τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν κάποια ζώδια αυξάνουν τις πιθανότητες να την κατακτήσουν. Όπως είναι η επιθυμία, και η ικανότητα, να προσελκύουν την προσοχή των άλλων,

ΖΩΔΙΑ

12.4.202411:00 μμ

    Το Σάββατο φέρνει σε πρώτο πλάνο την τακτοποίηση και την οργάνωση της ζωής μας, αλλά και τη διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες όμως καταφέρνουν να μας δημιουργούν προβλήματα που μας εκνευρίζουν.   Ταυτόχρονα, την Κυριακή,

ΖΩΔΙΑ

11.4.202410:45 μμ

    Ναι, υπάρχουν ζώδια που έμειναν στο παρελθόν μας και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό!   Όλοι έχουμε ζώδια που συμπαθούμε ή αντιπαθούμε με βάση τα βιώματά μας, όπως για παράδειγμα μια πρώην σχέση ή ένας φίλος που

ΖΩΔΙΑ

10.4.202410:45 μμ

    Τίποτα δεν φωνάζει μακροχρόνιες σχέσεις περισσότερο από τη Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο. Έτσι αν θέλετε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο ή να ξεκινήσετε κάτι όμορφο και σοβαρό, αυτό το διάστημα είναι το ιδανικό.  

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή