Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια του Νερού και της Γης θα έχουν μια συγκλονιστική εβδομάδα!

ΖΩΔΙΑ

19/03/202411:00 μμ

Τα ζώδια του Νερού και της Γης θα έχουν μια συγκλονιστική εβδομάδα!

Μια εβδομάδα που μας βάζει να αναμοχλεύσουμε θέματα από το παρελθόν, κυρίως τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του β δεκαημέρου.

Freepik
Φωτ. Freepik

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

από την ΖαρΑτούΣΤΡΑ

 

Ιδιαίτερη προσοχή θέλει η 22η Μαρτίου για τα ερωτικά ζητήματα των ευμετάβλητων Ιχθύων, Παρθένων, Τοξοτών και Διδύμων του δευτέρου δεκαημέρου.

Ευχάριστα νέα στα ερωτικά φέρνει η Κυριακή 24 Μαρτίου, ιδιαίτερα για Ιχθύες και Ταύρους αλλά και για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού και της Γης του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με αυτοπεποίθηση και ανανέωση, αλλά σε βάζει να πάρεις και αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου πορεία. Οι αποφάσεις αυτές μπορεί να προκύψουν μετά από συζητήσεις με άτομα από το περιβάλλον σου με σοβαρό έως και αιχμηρό ύφος. Σκοπός είναι, όμως, να γιατρευτούν τα τραύματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με την ανάγκη για ξεκούραση και εσωστρέφεια, η οποία θα αποδειχθεί, όμως, πολύ εποικοδομητική και δημιουργική.

Απο τις 21 Μαρτίου θα προκύψουν παρασκηνιακές επαφές με άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου. Πάρε σοβαρά αυτές τις συζητήσεις γιατί μπορεί να σου δοθεί ένας ρόλος με περισσότερο κύρος στα επαγγελματικά σου.Τα νέα που θα υπάρξουν στα μέσα της εβδομάδας αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα σου αναπτερώσουν το ηθικό.

Από τις 22 Μαρτίου και μετά, μπαίνεις σε πιο εξωστρεφή διάθεση όπου θα αυξηθεί η διασκέδαση και η κοινωνικοποίηση σου.Από τις 22 Μαρτίου πιθανότητα να υπάρξουν παρεξηγήσεις και προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα. Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα έχεις μια πολύ γλυκιά μέρα με έντονη διασκέδαση και επαφές με φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα έχει δύο πρόσωπα, το πρώτο έντονα κοινωνικό και με πολλή διασκέδαση και νέες γνωριμίες μέχρι τις 21 Μαρτίου, ενώ στο υπόλοιπο της εβδομάδας θα ασχοληθείς πολύ έντονα με θέματα καριέρας.

Στις 20 Μαρτίου, σου δίνεται η ευκαιρία για ωραίες στιγμές με φίλους αλλά θα έχεις και πολύ σημαντικές συζητήσεις μαζί τους για θέματα που ίσως ήταν κρυμμένα καιρό. Στις 21 Μαρτίου μπορείς να αξιοποιήσεις τις κοινωνικές σου επαφές για ένα οικονομικό ζήτημα που θα φέρει θετικές εξελίξεις.

Από τις 22 Μαρτίου και μετά, η βασική σου θεματολογία έχει να κάνει με την καριέρα και όλες σου οι επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις θα καταλήγουν στις επαγγελματικές σου εξελίξεις. Πρόσεξε, ιδιαίτερα στις 22 Μαρτίου, τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να φανούν επιζήμιες για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από 18 έως 21 Μαρτίου η βασική σου θεματολογία αναφέρεται στην επαγγελματική σου ζωή με θετικό πρόσημο σε όλες τις συζητήσεις και επαφές που θα κάνεις. Στις 20 Μαρτίου θα υπάρξουν συζητήσεις που θα ειπωθούν αλήθειες, με άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το περιεχόμενο αυτών των συζητήσεων πηγάζει σε θέματα που κρυβόντουσαν πολύ καιρό και πρέπει επιτέλους να επιλυθούν!

Από τις 22 Μαρτίου και μετά, το κλίμα αλλάζει και ασχολείσαι πολύ έντονα με θέματα που αφορούν μόρφωση, πτυχία ή κάποιον κύκλο σπουδών. Παράλληλα, αν έχεις νομικές υποθέσεις οι οποίες τρέχουν αυτό το διάστημα, στις 22 Μαρτίου μπορεί να έχεις κάποιο αποτέλεσμα το οποίο δεν θα είναι αρνητικό αλλά ούτε και αυτό που επιθυμούσες διακαώς. Το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικά θετικό και διασκεδαστικό για σένα -ειδικά αν είσαι του δευτέρου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ
Από 18 μέχρι και 21 Μαρτίου ασχολείσαι πολύ έντονα και με θετικό αποτέλεσμα με υποθέσεις που αφορούν κάποιο κύκλο σπουδών, εκπαιδευτικά σεμινάρια ή και νομικές υποθέσεις.

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι το τέλος εβδομάδας το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στην προσωπική σου ζωή και ατον σύντροφό σου εάν είσαι δεσμευμένος. Πρόσεξε ιδιαίτερα στις 22 Μαρτίου γιατί η αυξημένη κόπωση μπορεί να μπλοκάρει την επιθυμία σου για διασκεδαστικές στιγμές. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με επενδύσεις πρόσεξε να μην πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις στις 22 Μαρτίου γιατί η συγκεκριμένη ημέρα «μιλάει» για ζημιογόνες οικονομικές καταστάσεις. Η Κυριακή, πάλι, είναι μια υπέροχη ημέρα με θετικά vibes και τύχη για την ερωτική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου όλες σου οι επαφές, συναντήσεις και κινήσεις καταλήγουν σε αύξηση των εισοδημάτων σου και σε κέρδη από επενδύσεις αφού μπορεί να έχεις θετικά αποτελέσματα και από κληρονομικά ζητήματα.Στις 20 Μαρτίου βάζεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις μειώνοντας τα έξοδά σου, μέσα από ένα αυστηρό πρόγραμμα προϋπολογισμού που θα υιοθετήσεις.

Στις 21 Μαρτίου, οι επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σχετικά με την αμοιβή σου για κάποιο εργασιακό project θα αποδώσου. Δεν αποκλείεται να συμφωνήσεις και σε μία συμπληρωματική εργασία που θα σου φέρει έξτρα εισόδημα.

Από 22 Μαρτίου μέχρι και το τέλος εβδομάδας, ασχολείσαι με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ιδίως όσες αναφέρονται στον έρωτα. Ιδιαίτερη εύνοια θα υπάρχει το Σαββατοκύριακο. Ειδικά την Κυριακή 24 Μαρτίου, αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να κάνεις μία ερωτική γνωριμία που θα έχει ευχάριστη συνέχεια. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε λίγο νερό στο κρασί σου στις 22 Μαρτίου. Ειδικά αν είσαι του δευτέρου δεκαημέρου γιατί θα εκφραστούν παράπονα από τον σύντροφό σου που μπορεί να φέρουν αυξημένες εντάσεις στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Από 18 ως 21 Μαρτίου βιώνεις εξαιρετικές ευκαιρίες για την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σημαντικές, ίσως και λίγο άβολες, συζητήσεις με το ταίρι σου, οι οποίες όμως θα πάνε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά.

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι το τέλος εβδομάδας, χτυπάει το καμπανάκι της σωματικής σου κόπωσης. Έχεις παραμελήσει το κομμάτι της ευεξίας σου και αυτό θα στο θυμίσει το τέλος της εβδομάδας ώστε να κάνεις τις απαρατήρητες αλλαγές.

Στις 22 Μαρτίου πρόσεξε και τις σχέσεις σου στο εργασιακό περιβάλλον γιατί μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Προς το τέλος εβδομάδας θα έχεις θετικά νέα για ένα εργασιακό οικονομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εβδομάδα με εκπληκτικά νέα που σε χαροποιούν και πάνε τη ζωή σου ένα βήμα πιο μπροστά. Από 18 έως 21 Μαρτίου ασχολείσαι με θέματα ρουτίνας αλλά επιλέγεις και οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούσαν καιρό. Πιθανόν να υπάρξουν, τώρα, συζητήσεις με λίγο αυστηρή θεματολογία στο εργασιακό σου περιβάλλον που έχουν, όμως, σκοπό την εξυγίανση των εργασιακών σου συνθηκών. Στις αρχές της εβδομάδας καταφέρνεις να κάνεις θετικές αλλαγές στη φροντίδα της υγείας σου.

Από τις 22 Μαρτίου και μέχρι το τέλος εβδομάδας η ερωτική σου ζωή έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με ευχάριστες εξελίξεις. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου στο έπακρον το Σαββατοκύριακο γιατί η τύχη θα είναι μαζί σου στον ερωτικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές ευκαιρίες και θετικά γεγονότα στην ερωτική σου ζωή θα έχεις από 18 με 21 Μαρτίου. Στις 20 Μαρτίου θα υπάρξουν επικοινωνίες και συναντήσεις στα αισθηματικά σου που θα φέρουν χαμόγελο και ανακούφιση.

Το κλίμα αλλάζει από τις 22 Μαρτίου και μετά που σε απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού ή πιθανής μετακόμισης. Στις 22 Μαρτίου, να είσαι πιο προσεκτικός στις συζητήσεις με τα οικογενειακά σου πρόσωπα γιατί θα έχεις έντονο εκνευρισμό και μπορεί να χαλάσουν οι ισορροπίες για τις οποίες μοχθείς καιρό τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από 18 έως 21 Μαρτίου η βασική σου θεματολογία είναι τα οικογενειακά ζητήματα. Θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα που θα έχουν, όμως, θετικό πρόσημο και σε κοινά οικονομικά ζητήματα. Γενικότερα, στις 21 Μαρτίου έχεις απίστευτη εύνοια σε θέματα συναλλαγών και οικονομικών συμφωνιών.

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, η επικοινωνία σου παίρνει φωτιά. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή, όμως, στις 22 Μαρτίου σε ό,τι λες και στον τρόπο που το λες γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με το αιχμηρό σου ύφος και να στεναχωρήσεις άτομα από το προσωπικό σου περιβάλλον. Παράλληλα,την ίδια ημέρα δείξε και ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και την οδήγησή σου. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, η Κυριακή 24 Μαρτίου σου επιφυλάσσει μία ευχάριστη ερωτική έκπληξη που ενισχύεται αν είσαι Αιγόκερος του δευτέρου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 18 έως 21 Μαρτίου το επικοινωνιακό σου ταλέντο παίρνει φωτιά. Στις 20 Μαρτίου θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις μέσα σε ένα, πιθανότατα, αυστηρό πλαίσιο και θα διευθετήσεις παρελθοντικές υποθέσεις που για πολύ καιρό έκρυβες επιμελώς. Στις 21 Μαρτίου, θα υπάρξει εύνοια σε συζητήσεις και συναντήσεις που θα γίνουν για οικονομικό ζήτημα.

Από τις 22 Μαρτίου και μετά, η θεματολογία αφορά μόνο τα οικονομικά σου τα οποία προς το τέλος της εβδομάδας  και ιδιαίτερα την Κυριακή 24 Μαρτίου, εμπλέκονται και με οικογενειακά ζητήματα με θετικό αποτέλεσμα τόσο για το πορτοφόλι σου, όσο και τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Δεν αποκλείεται, τώρα, να μπαίνεις στη διαδικασία αγοράς ενός νέου σπιτιού ή οικογενειακού ακινήτου.

ΙΧΘΕΙΣ
Πασχίζεις με «νύχια και με δόντια» να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Τα καταφέρνεις εξαιρετικά καλά, ιδιαίτερα αύριο 20 Μαρτίου που μπαίνεις σε σκληρές οικονομικές διαπραγματεύσεις με θετικό πρόσημο για το πορτοφόλι σου. Στις 21 Μαρτίου πιθανότατα να κάνεις μία παρασκηνιακή συζήτηση για ένα οικονομικό ζήτημα που πρόκειται να ευδοκιμήσει στο προσεχές μέλλον.

Στις 22 Μαρτίου αισθηματικά ζητήματα μπορεί να τεθούν «επί τάπητος» και να κάνεις κάποιες άβολες συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα την Κυριακή όπου μία νέα γνωριμία μέσα από μία εκδρομή ή μέσα από το διαδίκτυο μπορεί να αποδειχτεί «θησαυρός» για την ερωτική σου ζωή. Μεγαλύτερη εύνοια στα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο, θα έχουν οι Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου.

ΠΗΓΗ: JENNY.GR

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

24.4.202410:45 μμ

  Η Πανσέληνος του Απρίλη θα είναι πολύ τυχερή για κάποια ζώδια Μπορεί σε κάποια η Ροζ Πανσέληνος να φέρεις εντάσεις, αναθεωρήσεις και το τέλος κάποιων καταστάσεων, όμως σε κάποια άλλα θα φέρει έναν μεγάλο έρωτα.   Τα άστρα και

ΖΩΔΙΑ

23.4.202410:45 μμ

  ΚΡΙΟΣ Βιάζεσαι λίγο να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή και την καθημερινότητά σου σε τάξη, αισθάνεσαι πως είναι καιρός να αγωνιστείς για τις ιδέες και τα ιδανικά σου, να επενδύσεις στις φιλοδοξίες σου και τις προσωπικές σου επιτυχίες.

ΖΩΔΙΑ

22.4.202410:45 μμ

      Στις 24 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε έναν άξονα που συνδέεται με την υλική και τη συναισθηματική ασφάλεια. Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει στενή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι

ΖΩΔΙΑ

19.4.202411:00 μμ

  ΚΡΙΟΣ Υιοθετήστε μια θετική στάση και φέρτε την αίσθηση της ευγνωμοσύνης σε όλα όσα κάνετε. Σύντομα οι στιγμές αυτές θα σας φαίνονται κάθε άλλο παρά τετριμμένες. Η σκέψη και μόνο μιας σύγκρουσης μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας αυτή

ΖΩΔΙΑ

18.4.202411:00 μμ

  Τα ζώδια, όπως γνωρίζουμε, μπορούν να μιλήσουν για χαρακτήρες και να φωτογραφίσουν προσωπικότητες, ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «The Small Business Blog», υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν εκατομμυριούχοι κατά

ΖΩΔΙΑ

17.4.202411:00 μμ

    Από τη φύση μας, οι άνθρωποι τείνουμε να είμαστε ασταθείς και, μερικές φορές, ακόμη και εγωιστές. Και ενώ όλοι μας θέλουμε να αγαπάμε και να μας αγαπούν άνευ όρων, αυτό είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.   ΤΑΥΡΟΣ Όσοι

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή