Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου – Ένα Εκνευριστικό Χάος

ΖΩΔΙΑ

30/11/2021 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου – Ένα Εκνευριστικό Χάος

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου – Ένα Εκνευριστικό Χάος

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Καλό είναι να είσαι πιο επιφυλακτική με άτομα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Στο παρελθόν είχες εμπιστευτεί πολύ εύκολα κάποιους ανθρώπους και σε πλήγωσαν. Να είσαι προσεκτική και σε εγρήγορση, για να μην μπορέσει κανένας να σε εκμεταλλευτεί ξανά, με τον ίδιο τρόπο.

 

Ταύρος

Πολύπλοκα γεγονότα εκτυλίσσονται γύρω σου σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει κάποια σύγχυση. Αν αφήσεις αυτή τη θολωμένη ατμόσφαιρα να σε ρίξει ψυχολογικά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις τον έλεγχο, τόσο του εαυτού σου… όσο και της κατάστασης. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να συγκεντρωθείς, στο έργο που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

 

Δίδυμοι

Όλα τα άγχη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό πρόκειται να αντικατασταθούν από υπέροχες νέες εξελίξεις και συνθήκες. Όλες εκείνες οι δυσκολίες που σε ξεπερνούσαν εξαφανίζονται ως δια μαγείας και μπορείς επιτέλους να απολαύσεις τη ζωή με πιο ευχάριστους ρυθμούς. Διασκέδασε και κάνε ό,τι μπορείς να το διατηρήσεις.

 

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο, θα χρειαστεί να είσαι σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα, ώστε να μην σου ξεφύγει καμία ευκαιρία. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο σήμερα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι τέτοιες ευκαιρίες, είναι εξαιρετικά κερδοφόρες. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε συγκεκριμένους τομείς ή διαπιστώσεις ότι οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που πίστευες, μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Προσπάθησε να προσαρμόσεις τη στρατηγική σου, ώστε να λάβεις υπόψη τις νέες πληροφορίες. Μην ξεχάσεις να εκμυστηρευτείς τα προβλήματά σου στους κοντινούς σου ανθρώπους αν νιώσεις μπερδεμένη, γιατί είναι σε θέση να σε βοηθήσουν.

 

Λέων

Θα υποφέρεις από μια σειρά εμποδίων και καθυστερήσεων, που θα μπλοκάρουν την εξέλιξή σου και θα σε αφήσουν «ξεκρέμαστη». Μην απογοητευτείς μ’ αυτή την κατάσταση. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ενεργητικότητά σου σε υψηλά επίπεδα αυτήν την περίοδο, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις άμεσα προς την επιτυχία, μόλις περάσει αυτό. Πίστεψε στον εαυτό σου και υποστήριξε τις απόψεις σου για τις νέες ιδέες και τα σχέδιά σου… και θα τα καταφέρεις μια χαρά!

 

Παρθένος

Μήπως έχεις αναβάλει τα πράγματα τελευταία, προτιμώντας να περνάς καλά και να αγνοείς τις ευθύνες σου; Φαίνεται όμως πως αυτά έχουν πλέον συσσωρευτεί. Νιώθεις συγκλονισμένη κι ανίκανη να ανταπεξέλθεις στο βάρος των ευθυνών σου και βρίσκεσαι κάτω από εξαιρετική πίεση. Είναι καιρός να οργανωθείς και να αρχίσεις να ταξινομείς τα πράγματα στη λίστα σου. Ηρέμησε και θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλες τις υποθέσεις σου… μία προς μία. Να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Απλά όλο αυτό ας σου γίνει μάθημα, για να μην αφήνεις τα πράγματα για την τελευταία στιγμή!

 

Ζυγός

Θα έχεις κάθε ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο σήμερα, αρκεί να οργανωθείς και να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Μόλις ειπωθούν και γίνουν όλα, θα δεις πως άξιζε τον κόπο… και η σκληρή δουλειά σου θα σε ανταμείψει ανάλογα. Θα μπορέσεις ακόμη και να νιώσεις ανακούφιση για προβλήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου, που σε απασχολούσαν πολύ.

 

Σκορπιός

Προσπάθησε να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους σήμερα. Μην ανακατευτείς…. και θα διαπιστώσεις πως οι περιστάσεις που θα προκύψουν, θα είναι στην πραγματικότητα υπέρ σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν σχετικά εύκολα κι αυτό θα τονώσει τον εγωισμό σου. Αφού τα πηγαίνεις τόσο καλά αυτή τη στιγμή, γιατί να μην αφιερώσεις και λίγο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Φαίνεται ότι χρειάζονται τη βοήθειά σου αυτή τη στιγμή.

 

Τοξότης

Υπάρχει ένα εκνευριστικό χάος και μια σύγχυση παντού γύρω σου σήμερα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κακή διάθεση από τους άλλους και ν’ ακούσεις κάποια άσχημα σχόλια, αλλά δεν πρέπει να τα αφήσεις να σε καταβάλλουν. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Καλύτερα να αποσυρθείς, να βάλεις κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και τους άλλους και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να μείνεις μόνη σου για να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

 

Αιγόκερως

Τα κανάλια επικοινωνίας είναι λίγο μπλοκαρισμένα σήμερα, αλλά μην αφήσεις την ψυχραιμία σου να σε επηρεάσει. Γιατί αν το κάνεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταστρέψεις τη σχέση σου με τους ανθρώπους γύρω σου – τους ανθρώπους που χρειάζεσαι πραγματικά στο πλευρό σου. Δεν πρέπει. Γενικά, προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη και να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο.

 

Υδροχόος

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να πραγματοποιήσεις έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου σήμερα. Αυτή η απαραίτητη ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να κάνεις έναν απολογισμό της μέχρι τώρα ζωής σου και να αποφασίσεις πώς θέλεις να προχωρήσεις στο μέλλον. Θα διαπιστώσεις ότι τα αγαπημένα σου πρόσωπα νοιάζονται πολύ για σένα και θα υποστηρίζουν κάθε σου προσπάθεια για να βελτιώσεις την κατάστασή σου και να απαλλαγείς από δυσάρεστες καταστάσεις. Αν καταβάλεις την απαιτούμενη προσπάθεια και διατηρήσεις θετική σκέψη, θα δεις πως τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά.

 

Ιχθύες

Πρέπει να κινηθείς προσεκτικά σήμερα, αν θέλεις να αποφύγεις τα λάθη ή να μην πέσεις σε παγίδες που έχουν δημιουργηθεί από διάφορες ανεπιθύμητες περιστάσεις. Το καλό είναι ότι είσαι πολύ ενεργητική, τόσο στη σκέψη όσο και στην πράξη σήμερα κι αυτό θα σε προστατεύσει από λάθος αποφάσεις. Να είσαι ανοιχτή στην προσωπική σου ζωή σε συζητήσεις… και απέφυγε τις περιττές εντάσεις.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

17.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι πολλές δυσκολίες όπως και οι εντάσεις που βιώνεις αυτή τη στιγμή, σε κρατούν

ΖΩΔΙΑ

14.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι ευκαιρίες είναι πολλές και μπορεί να δεχτείς προσφορές που έρχονται από παντού. Διάβασε

ΖΩΔΙΑ

13.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μην πιέζεις πράγματα και καταστάσεις σήμερα. Τυχόν προβλήματα ή παρεξηγήσεις ξεκαθαρίζουν σύντομα. Σημάδια κούρασης,

ΖΩΔΙΑ

12.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα. Υπάρχει όμως κίνδυνος, να τις αφήσεις να γλιστρήσουν μέσα

ΖΩΔΙΑ

11.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Σήμερα θέλεις απλά να χωθείς κάτω από τα σκεπάσματα, παρέα με την απογοήτευσή σου.

ΖΩΔΙΑ

19.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μην προτρέχεις! Ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις μια πιο ώριμη προσέγγιση για την αντιμετώπιση

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή