Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου  –  Μην Πολεμάτε Τα Συναισθήματά Σας

ΖΩΔΙΑ

21/09/2021 6:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου  –  Μην Πολεμάτε Τα Συναισθήματά Σας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου  –  Μην Πολεμάτε Τα Συναισθήματά Σας

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, επιδείξτε τα φυσικά σας χαρίσματα τώρα που έχετε τη Σελήνη στα δυναμικά σας εδάφη! Μιας και θα είστε στο κέντρο της προσοχής όπου βρεθείτε, αξιοποιήστε αυτές τις μαγνητικές ακτίνες. Εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και μην περιμένετε κανέναν να σας φτάσει. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο με επιρροή ή ρομαντικό ενδιαφέρον, κάντε την κίνησή σας. Παράλληλα, φροντίστε να αποφύγετε κάθε είδους περισπασμό και μην ακούτε τις απόψεις τρίτων!

 

 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μειώστε την ταχύτητά σας! Δεν χρειάζεται να είναι η κάθε μέρα μια κούρσα παραγωγικότητας… Αφεθείτε στις χαλαρωτικές δονήσεις της Σελήνης στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης. Να πάτε στη δουλειά σας λίγο πιο αργά αν είναι εφικτό, αφού προσφέρετε πρώτα στον εαυτό σας ένα απολαυστικό πρόγευμα. Αν δεν μπορείτε να καθυστερήσετε, κανονίστε για αργότερα κάποιες δραστηριότητες που σας αποσυμπιέζουν. Ο διαλογισμό ή ένα μασάζ μπορούν να κάνουν θαύματα στη διάθεσή σας!

 

 

Δίδυμοι

Ενδώστε στην καινοτόμα προδιάθεσή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε με νέα προοπτική τα επαγγελματικά σας εγχειρήματα, με τη Σελήνη στον Κριό και τον πειραματικό 11ο Οίκο σας. Ακολουθήστε την ορμή σας να γνωστοποιήσετε τα επιτεύγματα ή τα ζητούμενά σας, συγκαλέστε την ομάδα σας για δημιουργικές ανταλλαγές ιδεών. Καμία άποψη δεν απορρίπτεται, γι’ αυτό να τις ακούσετε όλες και να τις επεξεργαστείτε στη συνέχεια. Ο στόχος είναι να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας πορεία!

 

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, παραμείνετε ψύχραιμοι και στοχεύστε στους διπλωματικούς διαλόγους! Με τη Σελήνη στον ορμητικό Κριοί, μην ασχοληθείτε με τα προβλήματα αλλά με την εύρεση λύσεων. Αν κάνετε κάποιες αλλαγές ή επαναρρυθμίσεις, τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα γίνουν πιο προσιτά. Να ακούσετε τις απόψεις των υπολοίπων της ομάδας, δεν αποκλείεται να καταλήξετε έτσι σε πιο ευέλικτες πορείες. Δώστε έμφαση στην εμπειρία της πραγματικής ομαδικότητας!

 

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μια συναρπαστική ιδέα σας πρέπει να τύχει της έγκρισης κάποιου; Μην μένετε άπραγοι, κινηθείτε! Αντί να μετράτε τα λεπτά μέχρι να λάβετε μια απάντηση, η Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της δράσης ευνοεί την περιπέτεια. Ξεπεράστε τα όρια που θέτετε οι ίδιοι στον εαυτό σας, διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Κάντε την έρευνα που θα εξελίξει τα σχέδιά σας όταν έχετε τελικές απαντήσεις, κερδίζοντας χρόνο και κόπο για τη συνέχεια!

 

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μην πολεμάτε τα συναισθήματά σας! Μπορεί να αναδυθούν κάποια πιο επώδυνα, με τη Σελήνη στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και της έντασης. Δεν αρκεί να συζητάτε με φίλους ή να καταγράφετε όσα νιώθετε, μιλήστε με κάποιον ειδικό για όσα σας απασχολούν. Ένα μεγαλύτερο άτομο ή ένας σύμβουλος θα βοηθήσει, αρκεί να μην περιμένετε ότι όλα θα εξαφανιστούν εν μία νυκτί… Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα, μιας δια βίου διαδρομής προς την επούλωση και την αλλαγή σας!

 

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, έχασε την ισορροπία της μια σημαντική σχέση σας; Έχετε το περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις, με τη Σελήνη στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας των συνεργασιών! Εντοπίστε την αιτία της διαφωνίας με το άλλο άτομο πριν περάσετε στην επίλυσή της. Ακόμα κι αν όλα φαντάζουν ήρεμα στην επιφάνεια, μπορεί από κάτω να φουντώνει κάποια πικρία. Ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον, η προθυμία να προσφέρετε στους συνεργάτες σας θα υπογραμμίσει την αφοσίωσή σας στην ομαδικότητα!

 

 

Σκορπιός

Εστιάστε, αγαπητοί Σκορπιοί! Σίγουρα έχετε πολλές υποχρεώσεις με πιεστικά χρονοδιαγράμματα. Αλλά αντί να πανικοβάλλεστε, προτιμήστε να οργανώσετε όσα έχετε να κάνετε. Με τη Σελήνη στον μεθοδικό 6ο Οίκο σας, στήστε από νωρίς την στρατηγική που θα κινηθείτε. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα ολοκληρώσετε τα πάντα πολύ γρήγορα! Σ

 

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η ατμόσφαιρα σας παράσχει την ευκαιρία για μια ανάπαυλα – κι ας μην είναι σαββατοκύριακο! Ενδώστε στις απολαύσεις της ζωής, με τη Σελήνη στον ατρόμητο Κριό και τον 5ο Οίκο σας της αγάπης. Όσοι είστε δεσμευμένοι, περάστε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας στο κρεβάτι… Και αν είστε ελεύθεροι, διαθέστε χρόνο για μια περιήγηση σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Με τον παραγωγικό Κρόνο να σας γεμίζει αποδοτική ενέργεια, μην σας εκπλήξει μια επίσκεψη της δημιουργικής μούσας. Αξιοποιήστε αυτή την έμπνευση προς κάθε εγχείρημά σας!

 

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή και την αίσθηση οικειότητας! Αντί να σπαταλήσετε ενέργεια για ανούσιες ενασχολήσεις, προτιμήστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα πιο αγαπημένα σας άτομα. Με τη Σελήνη στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, καλέστε τους φίλους για ένα όμορφο βράδυ ή επισκεφτείτε αγαπημένους συγγενείς. Τολμήστε να τους μιλήσετε για όσα τεκταίνονται στη ζωή σας, πραγματικά ενδιαφέρονται να σας ακούσουν!

 

 

Υδροχόος

Η συνεργασία είναι το κλειδί της ημέρας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η διαισθητική Σελήνη στον Κριό, φορτίζει τον 3ο Οίκο σας των συνεργιών και των ομοϊδεατών. Αν συμπράξετε με έναν ισχυρό «παίκτη» του τομέα σας, όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα και για τις δύο πλευρές. Φυσικά πρέπει να αντισταθείτε στην ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο στα πάντα… Αλλά αυτή η συμμαχία θα σας δώσει νέες προοπτικές για όσα σας προβληματίζουν, μέσα από τη δημιουργική χημεία!

 

 

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δώστε περισσότερη αξία στα χρήματά σας! Η Σελήνη διασχίσει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών, απαιτώντας να στραφείτε σε εταιρίες που αντικατοπτρίζουν τις αξίες σας. Πέρα από τις όποιες αγορές σας, τι μπορεί να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινότητά σας; Ίσως μια φιλανθρωπική συνεισφορά ή η προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκες. Επίσης, μην υποτιμάτε την εθελοντική συμμετοχή σας σε ανάλογες δράσεις!

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

27.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες. Δεν θα μείνεις άνοση από αυτές,

ΖΩΔΙΑ

26.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Κατακλύζεσαι από αισθήματα αβεβαιότητας κι αυτά σε ωθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ωστόσο, αυτή η

ΖΩΔΙΑ

25.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Αν οι ευθύνες ή οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αυτό πιθανότατα αντανακλά το πόσο πλούσιος έχει

ΖΩΔΙΑ

24.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι υπερήρωες πάντα επαινούνται όταν φτάνουν στην ώρα τους για να αποτρέψουν κάποια επική

ΖΩΔΙΑ

23.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να βιώνεις τελευταία μια συναισθηματική αλλαγή. Και μάλλον το άλλο άτομο το έχει

ΖΩΔΙΑ

22.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Ίσως χρειαστεί να επιλέξεις με ποια θέματα θα πιεστείς για να ολοκληρώσεις και με

thess

Επικαιρότητα