Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου – Να Μιλήσεις Μέσα Από Την Καρδιά Σου

ΖΩΔΙΑ

12/10/2021 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου – Να Μιλήσεις Μέσα Από Την Καρδιά Σου

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου – Να Μιλήσεις Μέσα Από Την Καρδιά Σου

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Πάντα δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα όταν πρόκειται να πετύχουν μια αγαπημένη φιλοδοξία. Η Σελήνη αυξάνει τη φιλοδοξία, βοηθώντας σε να δεις μια στρατηγική που σχετίζεται με την καριέρα σου, κάτω από ένα ρεαλιστικό φως. Θα διαπιστώσεις πως κάποιος, παρόλο που δεν είναι στην ίδια σελίδα με σένα, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη λήψη ενός σημαντικού και έγκαιρου επαγγελματικού βήματος.

 

Ταύρος

Δεν είναι ώρα να μαζέψεις τα λόγια σου όταν πρόκειται να μιλήσεις. Είτε το κάνεις για τον εαυτό σου είτε για κάποιον άλλο, η επιθυμία να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου θα εκτιμηθεί και θα εμπνεύσει. Δημιουργείς τις απαραίτητες βάσεις, που καθησυχάζουν τους άλλους πως λέτε την αλήθεια και τίποτα άλλο παρά την αλήθεια. Είναι ενδιαφέρον πώς τα ένστικτά μας συχνά εντοπίζουν γρήγορα αυτό που υπάρχει στη πίσω πλευρά της ταυρίσιας υπομονής κι επιμονής.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να έχει νόημα ή να είναι πιο εύκολο για σένα να κάνεις κάτι μόνη σου, παρά να εξηγήσεις σε οποιονδήποτε άλλο τι θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει. Αλλά αν ενθαρρύνεις τη συμβολή αυτού που εμπιστεύεσαι, θα σου παρέχει συναισθηματική υποστήριξη, που θα επιδράσει υπέροχα στην αυτοπεποίθησή σου. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ζητήσεις βοήθεια. Προσπάθησε όμως να δεχτείς τις πληροφορίες που εμφανίζονται τώρα.

 

 

Καρκίνος

Όπως λέει μια παλιά παροιμία, ένα λάθος παραμένει λάθος… όταν γίνεται για δεύτερη φορά. Μπορείς όμως να αποφύγεις τα περιττά λάθη δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στη δουλειά σου τώρα. Η εφαρμογή περισσότερης σχολαστικότητας σ’ αυτό που κάνεις, μπορεί να είναι το εισιτήριό σου για να δεχτείς επαίνους ή να εντυπωσιάσεις τους άλλους με τις προσπάθειές σου. Παρακολούθησε λοιπόν, πώς μια πιο εμπιστευτική δράση που συνδυάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, φέρνει ανταμοιβές.

 

Λέων

Έχουν περάσει δέκα μήνες από τότε που αποφάσισες να ασκηθείς και ν’ ακολουθήσεις πιο υγιεινή διατροφή, για να είσαι σε καλύτερη φόρμα. Αν η επιμονή και η υπομονή σου απέδωσαν, τότε μπράβο σου! Αν όμως χρειάζεσαι μεγαλύτερη δύναμη θέλησης, αυτοπειθαρχίας ή αυτοσυγκράτησης για να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, έχεις εξαιρετική κοσμική υποστήριξη για να το κάνεις τώρα.

 

Παρθένος

Μπορεί να εστιάσεις περισσότερο στην ερωτική σου ζωή, καθώς η Σελήνη επηρεάζει τη βαθιά, εγκάρδια και δημιουργική έκφραση. Αν όμως υπάρχει κάποια ανασφάλεια που συνδέεται με θέματα της καρδιάς ή της σάρκας, θα μπορέσεις να διαχωρίσεις αυτό που βασίζεται στη φαντασία… από το ρεαλιστικό. Η διαμόρφωση ή η ενίσχυση της ερωτικής σου ζωής, απαιτεί ρεαλιστική και πρακτική εξέταση τώρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι πιο εμπνευσμένο… από όσο ακούγεται!

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη φωτίζει τα συναισθηματικά θεμέλια, το σπίτι, την οικογένεια και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Είτε προέρχονται από τον εραστή σου είτε από κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, θα έχει σοβαρούς τόνους. Αλλά και πάλι, πιθανότατα γνωρίζεις ότι ένα συγκεκριμένο θέμα πρέπει να εξεταστεί με σοβαρότητα. Κάνε το και θα μπορέσεις να μετατρέψεις ορισμένες περιστάσεις, προς όφελός σου.

 

 

Σκορπιός

Φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε μια θέση όπου η υποστήριξη ή η συνεργασία που θέλεις, βασίζεται σε άλλους που σε βλέπουν να σηκώνεις τα μανίκια και να προσπαθείς. Σίγουρα δεν χρειάζεται να εξουθενωθείς για να εντυπωσιάσεις κανέναν. Αλλά εκείνοι που μπορούν να σε βοηθήσουν ίσως χρειαστεί να διαβεβαιωθούν ότι αντιμετωπίζεις σοβαρά τις προσπάθειές σου τώρα.

 

Τοξότης

Μπορεί ένα οικονομικό ζήτημα να σε προσγειώσει στη γη… αλλά όχι απότομα. Μπορεί επίσης να αξιολογήσεις αν το εισόδημά σου αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Αν η προώθησή σου είναι εφικτή τότε θα κάνεις περισσότερα από το να εκφράσεις απλά το ενδιαφέρον σου, να ανεβείς τη σκάλα σε κάποιον που εμπλέκεται στη διαδικασία. Εμπιστέψου πως μια αποκάλυψη σχετικά με την αξία σου, είναι χρήσιμη – και επίκαιρη.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σε επηρεάσει με πολλούς τρόπους σήμερα. Μπορεί να αυξήσει τα συναισθήματά σου, αλλά θα είσαι δεμένη με την πραγματικότητα. Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις πως είσαι διαισθητική, θα ανακαλύψεις ένα νέο επαγγελματικό μονοπάτι που φαίνεται σωστό και σε κάνει να νιώθεις καλά. Άνοιξε λοιπόν το μυαλό σου. Άφησε τον εαυτό σου να προχωρήσει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, για να δεις τις δυνατότητες που υπάρχουν.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη αυξάνει και ενδεχομένως εντείνει τις προσωπικές σκέψεις τώρα. Μπορεί όμως παράλληλα να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τις στέρεες βάσεις που υπάρχουν στον κόσμο σου, περιμένοντας να αρχίσεις να βασίζεσαι σ’ αυτές. Η προσπάθεια που μπορεί να πίστευες πως δεν ισοδυναμεί με τίποτα, θα σου αποδείξει σύντομα….το αντίθετο.

 

 

Ιχθύες

Ένας σημαντικός στόχος ή μια φιλοδοξία σου χρειάζεται περισσότερα από το να την κοιτάζεις με λαχτάρα. Όποια και αν είναι η επιθυμία σου… για να μπορέσεις να την πραγματοποιήσεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις γι’ αυτήν. Θα εκπλαγείς από το πόσο γρήγορα ανεβαίνει ο ρυθμός προόδου της, με λίγη πιστευτή προσπάθεια. Αν μια σημαντική φιλοδοξία σου έπεσε στο περιθώριο πρόσφατα, τότε θα μπορέσεις να την βάλεις σε εφαρμογή, τώρα.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

28.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Σήμερα είναι ημέρα δράσης. Ξέρεις τι θέλεις κι έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση, τολμάς να δραστηριοποιηθείς,

ΖΩΔΙΑ

27.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες. Δεν θα μείνεις άνοση από αυτές,

ΖΩΔΙΑ

26.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Κατακλύζεσαι από αισθήματα αβεβαιότητας κι αυτά σε ωθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ωστόσο, αυτή η

ΖΩΔΙΑ

25.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Αν οι ευθύνες ή οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αυτό πιθανότατα αντανακλά το πόσο πλούσιος έχει

ΖΩΔΙΑ

24.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι υπερήρωες πάντα επαινούνται όταν φτάνουν στην ώρα τους για να αποτρέψουν κάποια επική

ΖΩΔΙΑ

23.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να βιώνεις τελευταία μια συναισθηματική αλλαγή. Και μάλλον το άλλο άτομο το έχει

thess

Επικαιρότητα