Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου – Tο Συναίσθημα Σήμερα Μπορεί Να Σε Οδηγήσει Σε Λάθος Δρόμο

ΖΩΔΙΑ

11/01/2022 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου – Tο Συναίσθημα Σήμερα Μπορεί Να Σε Οδηγήσει Σε Λάθος Δρόμο

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου – Tο Συναίσθημα Σήμερα Μπορεί Να Σε Οδηγήσει Σε Λάθος Δρόμο

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Σήμερα θέλεις απλά να χωθείς κάτω από τα σκεπάσματα, παρέα με την απογοήτευσή σου. Όμως το πρόβλημα είναι στο κεφάλι σου – πιστεύεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για σένα. Φρόντισε λοιπόν να ηρεμήσεις και να ξεπεράσεις τέτοιου είδους ψυχολογικές καταστάσεις. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις μια πιο αντικειμενική άποψη.

 

Ταύρος

Είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε κίνηση τα σχέδιά σου και να πάρεις πρωτοβουλίες για ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου να κάνεις, απαλλαγμένη από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Φρόντισε να διατηρήσεις μια θετική νοοτροπία σε περίπτωση που παρουσιαστούν προβλήματα… και όλα θα πάνε καλά.

 

Δίδυμοι

Είσαι σε επαναστατική διάθεση κι αυτό θα σε οδηγήσει να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται για να δεις βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μόλις ξεκινήσεις, θα διαπιστώσεις πως είναι πολύ εύκολο στην πραγματικότητα… και ότι τα πράγματα προχωράνε χωρίς πρόβλημα! Μην σε συνεπάρει όμως ο ενθουσιασμός και μες στη χαρά σου προσπαθήσεις να κάνεις συντομεύσεις, γιατί θα καταλήξεις σε λάθη. Απόλαυσε την κατάσταση… αλλά προχώρα αργά. Και όλα θα πάνε καλά!

 

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και νιώθεις θετικά για τα γεγονότα και τις περιστάσεις της ζωής σου. Κι αυτό είναι πράγματι χρήσιμο. Σημαίνει πως ό,τι βάλεις στο μυαλό σου σήμερα, θα το πετύχεις. Ο δυναμισμός σου, φέρνει οφέλη στη δουλειά. Είσαι πρόθυμη να κάνεις την κίνησή σου… κι αν ενεργήσεις με σύνεση, μπορείς να θέσεις σε κίνηση τα σχέδιά σου και να πετύχεις πολλά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Ειδικά η τάση που έχεις, να ξοδεύεις περισσότερα από τις δυνατότητές σου.

 

Λέων

Η μέρα είναι ιδανική για ενδοσκόπηση. Βρες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και κάνε έναν απολογισμό. Είναι επίσης καλή μέρα για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να φροντίσεις την υγεία σου. Χρειάζεσαι πραγματικά «στοργή και αγάπη» τώρα. Αυτό θα σε αναζωογονήσει και θα σε χαλαρώσει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό. Μην υπογράψεις καμία επιχειρηματική συμφωνία για την οποία δεν είσαι εκατό τοις εκατό σίγουρη.

 

Παρθένος

Ορισμένες καταστάσεις θα σε προβληματίσουν σήμερα, αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη λογική σου, θα τα καταφέρεις. Οι τρόποι που χειρίζεσαι πράγματα και καταστάσεις είναι σωστοί, γι’ αυτό σου αναθέτουν επιπλέον υποχρεώσεις.. Επειδή ξέρουν ότι θα τις φέρεις σε πέρας. Οικονομικά διλλήματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Τα αστέρια είναι στο πλευρό σου, βοηθώντας να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Και είναι σίγουρο ότι θα βγεις νικήτρια.

 

Ζυγός

Κυριολεκτικά σε κυριεύει το συναίσθημα σήμερα κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Μην είσαι τόσο συναισθηματική, γιατί διατρέχεις τον κίνδυνο να δεις τη ζωή σου να ξεφεύγει από τον έλεγχο, αν το παρακάνεις με τα συναισθήματά σου. Η αμφιβολία και ο δισταγμός θα σε κάνουν να χάσεις την ευκαιρία σου.. με αποτέλεσμα να χάσεις και τον έλεγχο της κατάστασης. Μείνε προσγειωμένη και λογική. Να είσαι ρεαλίστρια και να αποφεύγεις τα περιττά λάθη.

 

Σκορπιός

Βρισκόσουν σε απεριόριστη πίεση τα τελευταία χρόνια. Οι δεσμεύσεις και οι ευθύνες σου, ήταν κι εξακολουθούν να είναι πολλές! Και τώρα, έχεις σχεδόν εξαντλήσει όλη την ενέργεια και τους πόρους σου στην προσπάθεια να συμβαδίσεις μ’ αυτές. Πρέπει να βρεις λίγο χρόνο για να αποσυμπιεστείς, να καθαρίσεις το μυαλό σου και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Από εδώ και πέρα, καλά θα κάνεις να μην φτάνεις τον εαυτό σου στα άκρα, αγνοώντας τα σήματα που εκπέμπει το σώμα σου. Αν έχεις πολλές ευθύνες, μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Τοξότης

Πρέπει να σχεδιάσεις προσεκτικά τις επαγγελματικές σου κινήσεις και να μην βιάζεσαι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσεις πως θα πετύχεις. Τα αστέρια σου χαμογελούν ευνοϊκά και μπορείς να σημειώσεις πρόοδο αν τηρήσεις το σχέδιό σου. Τόλμησε να ρισκάρεις και να αλλάξεις την κατάστασή σου προς το καλύτερο. Ίσως χρειαστεί να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου για να το κάνεις, αλλά θα βγεις νικήτρια στο τέλος.

 

Αιγόκερως

Δέχεσαι μεγάλη πίεση σήμερα, όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στο σπίτι όπως και σε προβλήματα προσωπικής φύσης. Μπορεί να υποφέρεις από καβγάδες και διαφωνίες με μέλη της οικογένειας κι αυτό θα σε δυσκολέψει να τακτοποιήσεις τα πάντα. Φρόντισε όμως να είσαι πάνω από όλα ειλικρινής και ξεκάθαρη στα λόγια σου. Διαφορετικά, διατρέχεις τον κίνδυνο να χειροτερέψεις τα πράγματα και να μπεις σε μεγαλύτερους μπελάδες, από όσους ήδη βρίσκεσαι. Αν προσπαθήσεις να κρύψεις την αλήθεια ή να πεις ψέματα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, τον εαυτό σου θα βλάψεις μακροπρόθεσμα.

 

Υδροχόος

Έχεις χαράξει έναν καλό δρόμο για τον εαυτό σου κι αν συνεχίσεις έτσι… είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι έντονος στην εποχή μας και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σου που ισχυρίζονται ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να σε παρασύρουν. Μην αφήνεις κανέναν να ανακατευτεί στα σχέδιά σου ή να σε επηρεάσει ώστε να κάνεις λάθος επιλογές. Μείνε πιστή στον εαυτό σου.. κι όλα θα πάνε καλά.

 

Ιχθύες

Θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σε κάνουν να σκεφτείς θέματα που δεν είχες αγγίξει ποτέ. Παράλληλα θα χρειαστεί να βρεις νέους τρόπους για να αντιμετωπίσεις το σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο σου. Όμως η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται κι αυτό σε βοηθά να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις σου. Προσπάθησε μόνο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Μείνε ήρεμη μπροστά στις αντιξοότητες και θα δεις πως όλα θα πάνε, σύμφωνα με το σχέδιο.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

17.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι πολλές δυσκολίες όπως και οι εντάσεις που βιώνεις αυτή τη στιγμή, σε κρατούν

ΖΩΔΙΑ

14.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι ευκαιρίες είναι πολλές και μπορεί να δεχτείς προσφορές που έρχονται από παντού. Διάβασε

ΖΩΔΙΑ

13.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μην πιέζεις πράγματα και καταστάσεις σήμερα. Τυχόν προβλήματα ή παρεξηγήσεις ξεκαθαρίζουν σύντομα. Σημάδια κούρασης,

ΖΩΔΙΑ

12.1.2022 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα. Υπάρχει όμως κίνδυνος, να τις αφήσεις να γλιστρήσουν μέσα

ΖΩΔΙΑ

19.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μην προτρέχεις! Ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις μια πιο ώριμη προσέγγιση για την αντιμετώπιση

ΖΩΔΙΑ

18.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να διαπιστώσεις πως πέφτει το ηθικό σου όταν επικρατεί γύρω σου χάος και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή