Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου – Καιρός Να Βγείτε Από Την Διστακτική Στάση

ΖΩΔΙΑ

07/09/2021 7:30 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου – Καιρός Να Βγείτε Από Την Διστακτική Στάση

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου – Καιρός Να Βγείτε Από Την Διστακτική Στάση

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μελετήστε κατά πόσο οι στόχοι και τα οράματά σας ευνοούν ή βλάπτουν τη διάθεσή σας! Μια σύγκρουση του παρορμητικού Άρη με τη Σελήνη των εντυπώσεων, φορτίζει τον 6ο Οίκο σας της δουλειάς και της προσφοράς. Καιρός να βγείτε από μια διστακτική στάση που κρατούσατε τελευταία, να ασχοληθείτε με την πράξη και όχι τη φιλοσοφία των πραγμάτων. Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και διώξτε αποφασιστικά όσα πλέον δεν εξυπηρετούν τη ζωή σας σε κάτι!

 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, οι αλλαγές που έχει υποστεί η αρένα των γνωριμιών δεν τις έχει αποκλείσει και τελείως! Καθώς η αισθησιακή Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον λάγνο Άρη στον παθιασμένο 5ο Οίκο σας, τα αισθήματα αναστατώνονται. Αν θέλετε να κάνετε μια προσέγγιση, να ξέρετε ότι ο μαγνητισμός σας θα είναι έξαρση. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, αρκεί να θυμάστε να κινήστε με χαμηλή ταχύτητα!

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ας είστε σε επιφυλακή για κάποιες ανέλπιστες εντάσεις! Καθώς ο ορμητικός Άρης συναντά την αντιδραστική Σελήνη στον τομέα σας του σπιτιού, μην προσπαθήσετε να κατανοήσετε τι είναι ρεαλιστικό ή όχι… Πολλοί θα εκφράζουν τις απαιτήσεις τους – και πρέπει να τους καθοδηγήσετε να κατανοήσουν τη δική σας σκοπιά. Αν υπάρχει λόγος να τους κρίνετε ή να τους διορθώσετε, κάντε το διακριτικά. Η ευγενική προσέγγιση θα τους μετατρέψει σε πιστούς οπαδούς σας!

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι ολισθηρή η γραμμή που διαχωρίσει τον ειλικρινή διάλογο από τις «εξυπνάδες»! Ας είστε επιφυλακτικοί προς τέτοιες τάσεις, καθώς ο παρορμητικός Άρης συναντά τη Σελήνη στον επικοινωνιακό τομέα σας. Να κινήστε με προσοχή και σύνεση για να αποφύγετε παγίδες… Και να μελετάτε το κοινό σας πριν ενδώσετε στη διάθεση για χιούμορ. Όπως εσείς, έτσι κι οι υπόλοιποι θα είναι με κάπως τεντωμένα τα νεύρα τους!

 

Λέων

Κρατήστε υπό έλεγχο την ανάγκη σας για παρορμητικές δαπάνες, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη «συγκρούεται» με τον Άρη, στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Θα θέλετε να αποκτήσετε όποιο αντικείμενο πόθου εντοπίσετε, τα χέρια σας θα κινούνται ανεξέλεγκτα. Αλλά αν επιστρατεύσετε την πειθαρχία σας, μπορείτε να αντισταθείτε στις σειρήνες που θα ηχούν από ανία ή άγχος… Καλύτερα να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια σε ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής!

 

Παρθένος

Η ενέργειά σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Παρθένοι… Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον δραστικό Άρη στα εδάφη σας! Μην αντισταθείτε στην παρόρμηση να ζήσετε τη στιγμή, αυτή η ώθηση θα βοηθήσει να χαράξετε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Αξιοποιήστε την εύνοια της ατμόσφαιρας και προσεγγίστε τα κατάλληλα άτομα για όλα τα εγχειρήματά σας… Έχουν τη δυναμική να σας ανοίξουν ανέλπιστους ορίζοντες με καινοτόμες προοπτικές!

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην σας απασχολήσει τόσο η παραγωγικότητά σας τώρα… Το ζητούμενο είναι να παραμείνετε λογικοί και ισορροπημένοι! Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον υπερβολικό Άρη στον εσωστρεφή 12ο Οίκο σας, απαιτώντας να εστιάσετε στον εαυτό σας. Κάντε έναν περίπατο ή γιόγκα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί μέσα σας και γύρω σας η θετική ενέργεια. Αν μπορείτε να αναβάλετε για αύριο τα εγχειρήματά σας, θα δείτε ότι θα είστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί… Αν δεν μπορείτε, φροντίστε τουλάχιστον να κινηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς!

 

Σκορπιός

Ας είστε κάπως πιο επιεικείς με τη δυναμική της ομάδας σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ακόμα κι αν κάποιοι δεν αποδίδουν όσο ή όπως θα θέλατε, αποφύγετε να ορμήσετε και να πάρετε τα ηνία. Ο πολεμιστής Άρης που είναι συγκυβερνήτης σας, ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Θα χρειαστεί να κινηθείτε πολύ διακριτικά – σχεδόν ανεπαίσθητα, για να πάρετε διοικητικές αποφάσεις χωρίς να θίξετε τις διαθέσεις των άλλων!

 

Τοξότης

Εστιάστε στα φιλόδοξα επαγγελματικά σας οράματα, αγαπητοί Τοξότες! Μια συνάντηση της Σελήνης με τον αποδοτικό Άρη στον 10ο Οίκο σας, ενδείκνυται για να κάνετε άλματα στην πραγμάτωσή τους. Κάντε τις απαραίτητες επαφές τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου, θέστε ξεκάθαρα τα σχέδια για τα εγχειρήματά σας. Μόνο να θυμάστε ότι οι δονήσεις του Άρη είναι βιαστικές και παρορμητικές, γι’ αυτό κινηθείτε με σύνεση: Μπορεί να έχετε μόνο μία ευκαιρία, δεν πρέπει να αστοχήσετε!

 

Αιγόκερως

Η έμπνευση και η ενέργειά σας ανεβαίνουν κατακόρυφα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η συνεύρεση του Άρη με τη Σελήνη στον 9ο Οίκο σας της έκφρασης, θα σας κάνει ασταμάτητους μέχρι να καταφέρετε όσα λαχταράτε. Αλλά δεν πρέπει να παραμερίσετε τις δημιουργικές στρατηγικές, ώστε να απευθυνθείτε σε ευήκοα ώτα. Αν και ο περίγυρός σας δεν θα θέλει να ακούσει επικρίσεις, θα λατρέψει τις εποικοδομητικές κατευθυντήριες γραμμές που θα δώσετε. Έτσι δεν ρισκάρετε να χαλάσετε καμία σχέση ή/και επαφή σας!

 

Υδροχόος

Έξαλλες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Επί αυτού ευθύνεται η ευθυγράμμιση του παθιασμένου Άρη με τη συναισθηματική Σελήνη, στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού και των ιδιαίτερων στιγμών. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αλλάξτε το πρόγραμμά σας ώστε να διαθέσετε στο ταίρι σας όλη την σαγηνευτική προσοχή σας. Αν έχετε μια διαδικτυακή γνωριμία και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, τολμήστε τώρα να ανταλλάξετε κάποιες πιο «προσωπικές» φωτογραφίες!

 

Ιχθύες

Προσέξτε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο ανυπόμονος Άρης προσεγγίζει την ευαίσθητη Σελήνη στον τομέα σας των σχέσεων, απαιτώντας να θέσετε κάποια όρια. Επειδή η φαντασία σας οργιάζει, δεν θα μπορείτε να πετύχετε συμβιβασμούς για τα ζητούμενα της κάθε πλευράς. Γι’ αυτό να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού πριν από κάθε κίνησή σας, ώστε να διασφαλίζετε ότι είστε σε σωστή πορεία. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν πρέπει να μειώσετε τα κριτήριά σας από ανία ή μοναξιά!

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

17.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Θα μπορούσες να λάβεις πολλά υπόψη για να διατηρήσεις τη θέση σου ή να

ΖΩΔΙΑ

16.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να αισθανθείς πως η προσοχή σου εστιάζει σε πτυχές του παρελθόντος που σε

ΖΩΔΙΑ

15.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μην πείσεις τον εαυτό σου ότι οι προσπάθειές σου θα οδηγήσουν σε κόντρα. Ίσως

ΖΩΔΙΑ

14.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Η φράση «θα υποστώ τις συνέπειες» τείνει να δημιουργεί μια αίσθηση φόβου. Υποδηλώνει ότι

ΖΩΔΙΑ

13.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μετανιώνουμε συχνά γι’ αυτά που δεν κάναμε, παρά για όσα κάναμε. Συμφωνείς? Ευτυχώς όμως,

ΖΩΔΙΑ

12.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Πάντα δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα όταν πρόκειται να πετύχουν μια αγαπημένη φιλοδοξία.

thess

Επικαιρότητα

ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

17.10.2021 7:45 πμ