Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου – Πόρτες Ανοιχτές Στο Παρελθόν

ΖΩΔΙΑ

27/10/2021 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου – Πόρτες Ανοιχτές Στο Παρελθόν

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου – Πόρτες Ανοιχτές Στο Παρελθόν

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες. Δεν θα μείνεις άνοση από αυτές, αλλά μην ανησυχείς. Τουλάχιστον θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς για να προβλέψεις τις εξελίξεις. Επίσης, παρόλο που μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, φρόντισε να εστιάσεις στα δικά σου θέματα και όχι σ’ αυτά των άλλων.

 

Ταύρος

Όλα πάνε πολύ καλά.. και τα θέματα που σε είχαν ταλαιπωρήσει έφτασαν στο τέλος τους. Είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις από δω και πέρα τις ισορροπίες. Μην αφήσεις ποτέ ξανά τα προβλήματά σου να πολλαπλασιαστούν και να σε πνίξουν. Δράσε τη στιγμή που χρειάζεται… με την απαραίτητη ενέργεια.

 

Δίδυμοι

Ορισμένα σημαντικά ζητήματα που έχουν μπλοκαριστεί εδώ και αρκετό καιρό βρίσκουν επιτέλους τη λύση τους. Είχες απογοητευτεί εντελώς από όλα αυτά και ήσουν έτοιμη να τα παρατήσεις. Τώρα όμως, όλα φαίνονται να λειτουργούν ως δια μαγείας. Φρόντισε μόνο να μην εφησυχάσεις. Παρά το ευνοϊκό σκηνικό που επικρατεί, θα χρειαστούν και οι δικές σου προσπάθειες… αν θέλεις να ξεπεράσεις οριστικά αυτά τα εμπόδια.

 

Καρκίνος

Είσαι γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιτυχία θα είναι δική σου στο τέλος… αρκεί να σχεδιάζεις τα μελλοντικά σου πλάνα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για πράγματα που απαιτούν χρόνο και προσοχή. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σ’ αυτό που πραγματικά θέλεις…. και όχι σε αυτό που ακούγεται καλό. Απευθύνσου στα αγαπημένα σου πρόσωπα για συμβουλές, με τη σιγουριά πως ενδιαφέρονται πραγματικά για τα συμφέροντά σου.

 

Λέων

Η πίεση που δέχεσαι σαν αποτέλεσμα όλων των ευθυνών που έχεις επιβαρυνθεί, κατέστρεψε τη διάθεσή σου. Κατά συνέπεια, χάνεις συνεχώς την ψυχραιμία σου με τα άτομα που σε περιβάλλουν, κάτι για το οποίο μετανιώνεις πολύ αργότερα. Ξεκουράσου και προσπάθησε να ηρεμήσεις το μυαλό σου. Φόρτισε τις μπαταρίες σου ώστε να επιστρέψεις γεμάτη ενέργεια και σταθερή διάθεση.

 

Παρθένος

Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις σήμερα, που θα επιδεινωθούν από την παρέμβαση των άλλων. Αυτοί θα σε αγχώσουν και θα σε αποπροσανατολίσουν ακόμη περισσότερο. Εμπιστέψου το ένστικτο και τη διαίσθησή σου. Αυτά τα δυο μαζί, θα σε βοηθήσουν να δεις ξεκάθαρα τη συμπεριφορά των άλλων, να εντοπίσεις τα πραγματικά τους κίνητρα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μόλις το κάνεις, θα πρέπει να χειριστείς την κατάσταση έξυπνα… για να μην δημιουργήσεις υποψίες.

 

Ζυγός

Σήμερα θα πιεστείς πολύ. Έχεις πολλές ευθύνες και θα χρειαστεί να δουλέψεις γρήγορα αν θέλεις να ολοκληρώσεις όλα σου τα καθήκοντα. Σχεδίασε εκ των προτέρων, ώστε να διατηρήσεις τον έλεγχο της λίστας εργασιών όπως και του χρόνου σου. Και κυρίως, μην απελπίζεσαι… ακόμα κι αν όλα σου φαίνονται υπερβολικά μερικές φορές. Ξεκίνησε τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες και μετά προχώρησε στα νέα σχέδια. Αν δεν αντιμετωπίσεις ένα πράγμα τη φορά και προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα… δεν θα πετύχεις.

 

Σκορπιός

Οι άμυνές σου έχουν πέσει λόγω των τεράστιων προσπαθειών που καταβάλλεις τόσο καιρό τώρα. Η αλήθεια είναι ότι έχεις πολλές ευθύνες και προσπαθείς ασταμάτητα να ανταποκριθείς στις περιστάσεις. Όμως ήρθε η ώρα για ξεκούραση. Γέμισε τις μπαταρίες σου ανέκτησε τις δυνάμεις σου και σύντομα θα μπορείς να βάλεις σε τάξη όλες τις υποθέσεις σου. Αν παραμείνεις συγκεντρωμένη και δουλέψεις σκληρά, σύντομα θα βγεις από αυτήν την αδύνατη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

 

Τοξότης

Γνωρίζεις καλά τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και είναι στο χέρι σου να τα εκμεταλλευτείς στο μέγιστο για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που νιώθεις απογοητευμένη από όλα αυτά. Εκείνες τις φορές δεν θα έχεις τη δύναμη να κάνεις πολλά. Όμως παρόλα αυτά, φρόντισε να συνέλθεις και να μην νιώθεις τόσο πεσμένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επειδή αυτό μπορεί να σε καθυστερήσει σημαντικά…. και δεν το θέλεις με τίποτα.

 

Αιγόκερως

Νιώθεις μεγάλο άγχος και πίεση σήμερα, καθώς καλείσαι να αναλάβεις πολλά νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μείνε συγκεντρωμένη και μην αφήσεις κανένα εμπόδιο που θα συναντήσεις να σε καταβάλλει. Φρόντισε να καταλήξεις σε ένα σχέδιο, για να μπορέσεις να ενεργήσεις στρατηγικά και να μην εξαντληθείς.

 

Υδροχόος

Έχεις αφήσει πάρα πολλές πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν. Πάρα πολλές εκκρεμότητες, που τώρα σε προβληματίζουν και σε κρατάνε πίσω. Όσο δεν αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου, αντί να τα σπρώχνεις κάτω από το χαλί, αυτά θα πολλαπλασιάζονται. Επιπλέον, θα συνεχίσεις να συναντάς τις ίδιες δυσκολίες ξανά και ξανά – κι αυτό θα σε εμποδίσει να κάνεις οποιαδήποτε πραγματική πρόοδο για το μέλλον. Όμως αυτή είναι μια καλή μέρα. Αισθάνεσαι δημιουργική κι αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τακτοποιήσεις επιτέλους τις υποθέσεις σου. Ώρα να ασχοληθείς με τις μισοτελειωμένες δουλειές… για να επαναφέρεις σε τάξη την ζωή σου.

 

Ιχθύες

Μπορείς να κάνεις…. ό,τι βάλεις στο μυαλό σου σήμερα. Γι’ αυτό επικεντρώσου στη λήψη σωστών αποφάσεων – εκείνων που θα σου αποφέρουν το μέγιστο όφελος και θα σου επιτρέψουν να κάνεις τις επιθυμητές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις πολύτιμους συμμάχους στο πλευρό σου! Ανθρώπους, που θέλουν μόνο το καλύτερο για σένα και που είναι έτοιμοι να σε υποστηρίξουν σε όλα.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

2.12.2021 6:00 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Απροσδόκητες και ανησυχητικές εξελίξεις θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν από το παιχνίδι.

ΖΩΔΙΑ

1.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Ένας συνδυασμός σχεδιασμού και τακτικής, είχε σαν αποτέλεσμα να εκπληρωθούν πολλοί από τους στόχους

ΖΩΔΙΑ

30.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Καλό είναι να είσαι πιο επιφυλακτική με άτομα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και

ΖΩΔΙΑ

29.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Είναι ημέρα φροντίδας και προσοχής γι’ αυτό και μια επιπόλαιη προσέγγιση, μπορεί να σου

ΖΩΔΙΑ

28.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι αιφνιδιαστικές εξελίξεις θα αποδειχθούν ευπρόσδεκτες, γιατί θα σου επιτρέψουν να απελευθερωθείς από μια

ΖΩΔΙΑ

27.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μια πρόσφατη χαοτική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και σύντομα θα έχεις την ευκαιρία

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή