Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου – Συμμαχίες Σε Ρομαντικό Επίπεδο

ΖΩΔΙΑ

22/09/2021 6:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου – Συμμαχίες Σε Ρομαντικό Επίπεδο

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου – Συμμαχίες Σε Ρομαντικό Επίπεδο

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

 

Κριός

Τα δυναμικά σας δίδυμα λαμβάνουν την εύνοια του σύμπαντος, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Σημαίνουσες συμμαχίες θα προσελκύετε από παντού, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ρομαντικό επίπεδο. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοιχτείτε σε προσεγγίσει που θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο «σοβαρό» βήμα στη σχέση σας. Μιας και τώρα ευνοείται ιδιαίτερα και ο επαγγελματικός τομέας, διευθετήστε τις όποιες γραφειακές υποχρεώσεις και συμφωνίες σας… Κάντε το πριν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 27 Σεπτεμβρίου!

 

 

Ταύρος

Στραφείτε στην ευημερία σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και φορτίζει τον 6ο Οίκο σας της υγείας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Ξετυλίξτε το χαλάκι της γιόγκα και ανανεώστε το αρχείο σας με θρεπτικές διατροφικές επιλογές. Μπορείτε να φέρετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το πνεύμα σας τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Κλείστε ραντεβού για τις τακτικές ιατρικές εξετάσεις σας, γεμίστε ψυγείο και ντουλάπια με φρέσκα και θρεπτικά προϊόντα. Με τον 6ο Οίκο να ελέγχει και την καθημερινότητα, κλείστε τις όποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα και τα οικονομικά σας. Εστιάστε στην ισορροπία της ζωής σας!

 

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος και τι απολαμβάνετε να κάνετε εκεί; Αρχίστε να τα οραματίζεστε όλα, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας. Με την έκφραση, τη δημιουργικότητα και το πάθος σας φορτισμένα, αναζητήστε όσα αγαπάτε να ασχολείστε. Υπάρχουν ακόμη εκδηλώσεις για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες σε ανοικτούς χώρους, έχουν αρχίσει τα διαδικτυακά μαθήματα για καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Και βέβαια δεν αποκλείεται ένα φθινοπωρινό ειδύλλιο με πολλές ρομαντικές προοπτικές!

 

 

Καρκίνος

Η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πιο στενούς σας κύκλους λαμβάνει προτεραιότητα, αγαπητοί Καρκίνοι! Φροντίζει γι’ αυτό η μετάβαση του Ήλιου στον Ζυγό και τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας. Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου μπορείτε να εμβαθύνετε την επαφή με τους ανθρώπους που σχετίζεστε καθημερινά. Αν έχετε συγκρουστεί με κάποια άτομα, είναι η ιδανική περίοδος για να θέσετε καινούργια όρια και/ή να συμφιλιωθείτε. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε την παρόρμηση για μια ανανέωση στους προσωπικούς σας χώρους!

 

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, παραμερίστε την υπερβολική σοβαρότητά σας! Καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, σας γεμίζει με πιο ανέμελες και συνεργατικές δονήσεις. Ο 3ος Οίκος σας της επικοινωνίας φωταγωγείται και θα αναζητήσετε περισσότερη κοινωνικότητα. Τώρα θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον σας για όσα συμβαίνουν στο κοινοτικό περιβάλλον σας. Αν δουλεύετε ένα συγγραφικό ή διαδικτυακό εγχείρημα, να ξέρετε ότι ευκαιρίες επιτυχίας θα σας προσεγγίσουν από ανέλπιστες πηγές!

 

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δικαιούστε μία ακόμη «κραιπάλη» σε οικονομικό επίπεδο! Αλλά θα είναι η τελευταία για τη φετινή γενέθλια περίοδό σας, μιας και ο Ήλιος αποχωρεί από τα εδάφη σας. Περνά στον Ζυγό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Πλέον πρέπει να χειριστείτε τις εκκρεμότητες σας και να ανανεώσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Δεν χρειάζεται να φτάσετε σε ακρότητες λιτότητας, αρκεί να αντισταθείτε σε παρορμητικές αγορές και να ισορροπήσετε το ταμείο σας. Βάλτε σε τάξη τις υποχρεώσεις και ετοιμάσετε τις επόμενες σημαντικές επαγγελματικές σας κινήσεις!

 

 

 

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τι έπεται; Ακόμα κι αν πρέπει να επεκταθείτε για να το εντοπίσετε, θα είναι η ευχάριστη πτυχή της διαδικασίας! Η προσωπική σας ανάπτυξη και ωρίμανση προάγεται, καθώς ο Ήλιος θα διαμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Η φόρτιση του 1ου Οίκου σας ευνοεί ακόμα και κάποια ρίσκα, σε στόχους που λαχταράτε να υλοποιήσετε. Τόσο σε ρομαντικό, επαγγελματικό ή πνευματικό επίπεδο, δώστε κίνηση στα όνειρά σας και ετοιμαστείτε για την «αναγέννησή» σας!

 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ετοιμαστείτε για ένα κύμα έμπνευσης! Η δημιουργικότητά σας μπορεί να αναταράξει τον κόσμο σας, καθώς ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας του πνεύματος και της φαντασίας. Διαλογιστείτε κάτω από τα άστρα, περάστε οικειοθελώς χρόνο μόνοι, καταγράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ήσυχο μέρος. Μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο ύπνο μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, πριν ξεκινήσει η Εποχή του Σκορπιού. Πάρτε τον χρόνο σας για να αποτοξινωθείτε, να τακτοποιήσετε, να επουλώσετε και να ξεκαθαρίσετε όσα πρέπει πριν από τα γενέθλιά σας!

 

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η ομαδική δουλειά γίνεται ο στόχος των ονείρων σας! Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Κρατήστε υψηλά τα κριτήριά σας στην επιλογή του ιδανικού «πληρώματος», χωρίς να απορρίψετε άτομα αντισυμβατικά ή/και ίσως εκκεντρικά. Καθετί ιδιόρρυθμο μπορεί να δώσει στα εγχειρήματά σας την επιπλέον ώθηση που χρειάζονται. Αν θέλετε να προχωρήσετε κάτι μέσω διαδικτύου, να το κάνετε πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στις 27 Σεπτεμβρίου!

 

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, θέστε ψηλά τον πήχη των ονείρων σας! Ο Ήλιος θα διαμένει στον Ζυγό και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Αποτελεί δεύτερη φύση για εσάς να έλκετε τους καλύτερους στους «κόλπους» σας, γι’ αυτό τα επαγγελματικά σας θα βρίθουν από δυνατότητες και προοπτικές τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Είναι βέβαιο ότι θα σας ανοιχτούν καινούργια μονοπάτια για την επιτυχία, με πολλές υποσχέσεις για τα έσοδα και τη φήμη σας. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα βοηθήσει να αναλάβετε ηγετικές θέσεις, γι’ αυτό συγκροτήστε την πιο αποδοτική ομάδα!

 

 

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, θέλετε να φύγετε! Η συγγραφέας Έλα Μέιλαρτ είπε ότι οι άνθρωποι ταξιδεύουν για να ξεφύγουν από την αβάσταχτη ρουτίνα, που σκοτώνει τη φαντασία και τον ενθουσιασμό τους. Εσείς το κατανοείτε καλύτερα από όλους, γι’ αυτό και θα σας συναρπάσει ο μήνας που έπεται. Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό και φορτίζει τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της μάθησης. Αν και οι συνθήκες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τις μετακινήσεις ανά τον κόσμο, η έρευνα μπορεί να σας δώσει αρκετή απόλαυση. Αρχίστε να κάνετε ταξιδιωτικά όνειρα, που θα συνοδεύσετε από εβδομαδιαία αποταμίευση για να τα υλοποιήσετε!

 

 

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η Τζούλια Τσάιλντ υποστήριξε ότι ξέρεις πως έχεις βρει το ιδανικό ταίρι, όταν απολαμβάνεις να είσαι συνεχώς μαζί του! Πιστέψτε αυτή την απλοϊκή άποψη, καθώς ο Ήλιος στον Ζυγό και τον 8ο Οίκο σας των σχέσεων υπογραμμίζει τις δεσμεύσεις. Μέχρι τις 23 Οκτωβρίου μην φοβηθείτε την αποκλειστικότητα, αρκεί να μην παραμερίσετε καθ’ οδόν τις δικές σας ανάγκες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ανεβάσετε την ερωτική θερμοκρασία. Οι αδέσμευτοι συντονιστείτε ξανά με το σώμα σας και φροντίστε το, για να τονώσετε και τη διάθεσή σας!

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

27.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες. Δεν θα μείνεις άνοση από αυτές,

ΖΩΔΙΑ

26.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Κατακλύζεσαι από αισθήματα αβεβαιότητας κι αυτά σε ωθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ωστόσο, αυτή η

ΖΩΔΙΑ

25.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Αν οι ευθύνες ή οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αυτό πιθανότατα αντανακλά το πόσο πλούσιος έχει

ΖΩΔΙΑ

24.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Οι υπερήρωες πάντα επαινούνται όταν φτάνουν στην ώρα τους για να αποτρέψουν κάποια επική

ΖΩΔΙΑ

23.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να βιώνεις τελευταία μια συναισθηματική αλλαγή. Και μάλλον το άλλο άτομο το έχει

ΖΩΔΙΑ

22.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Ίσως χρειαστεί να επιλέξεις με ποια θέματα θα πιεστείς για να ολοκληρώσεις και με

thess

Επικαιρότητα

RETRO NEWS - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

27.10.2021 7:00 πμ