Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου – Η Καρδιά Σου Σε Προτρέπει Να Κάνεις Μια Κίνηση

ΖΩΔΙΑ

23/10/2021 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου – Η Καρδιά Σου Σε Προτρέπει Να Κάνεις Μια Κίνηση

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου – Η Καρδιά Σου Σε Προτρέπει Να Κάνεις Μια Κίνηση

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Μπορεί να βιώνεις τελευταία μια συναισθηματική αλλαγή. Και μάλλον το άλλο άτομο το έχει ήδη καταλάβει. Αυτό είναι καλό για σένα, βέβαια. Υπάρχουν πολλά οφέλη αν νιώθεις πλέον πιο δεκτική απέναντι σ’ αυτά που ένιωθες απρόθυμη ή αμυντική απέναντί τους, πριν από λίγο καιρό. Τα πραγματικά καλά νέα είναι, πως οι θετικές εξελίξεις χάρη σ’ αυτό.. θα είναι «η κορυφή του παγόβουνου».

 

Ταύρος

«Πώς γίνεται να το κάνω?” Αυτή η ερώτηση μπορεί να αναφέρεται σε μια κίνηση που η καρδιά σου σε προέτρεψε να κάνεις πρόσφατα και που βρήκες λόγους για να την αποφύγεις. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οφείλεται περισσότερο με κάποιο φόβο σου…παρά σε μια απλή δυσαρέσκεια. Ευτυχώς, μια εγκάρδια ενέργεια μπορεί να σε καθησυχάσει πως κάνεις «το σωστό» αντιμετωπίζοντας αυτό, που ήθελες να αγνοήσεις.

 

Δίδυμοι

Πόσο καλά γνωρίζεις κάποιον ? Ή μάλλον… πόσο καλά πιστεύεις πως γνωρίζεις ένα συγκεκριμένο άτομο? Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό το γνωρίζεις, κάτι ενδιαφέρον – ή συγκινητικό – θα ανακαλυφθεί. Γι’ αυτό προετοιμάσου να δεις πώς θα σε εκπλήξει κάποιος, μ’ έναν τρόπο που πιθανότατα πίστευες πως δεν μπορούσε!

 

Καρκίνος

Μην προσπαθείς να κάνεις κάποιον να αλλάξει συνήθειες, απόψεις ή τρόπο ζωής, γιατί θα είναι μάταιο. Από την άλλη βέβαια, θα πρέπει να σκεφτείς αν έχεις το δικαίωμα να κάνεις κάτι τέτοιο. Αξίζει λοιπόν να εξετάσεις… αν η επιθυμία σου να αλλάξει κάποιος… είναι προς όφελος δικό του ή δικό σου!

 

Λέων

Είναι ευλογημένοι όσοι προσπαθούν να διατηρήσουν την ειρήνη. Δεν είναι εύκολο και συχνά χωρίς ανταμοιβή ή εκτίμηση. Εκείνοι που ενθαρρύνουν την αρμονία συχνά φέρουν το μεγαλύτερο βάρος της επιθετικότητας ή της αντίστασης των άλλων. Ωστόσο, η ικανότητά σου να φέρνεις ισορροπία σε έναν συγκεκριμένο τομέα τώρα ή η βοήθειά σου στην επίτευξη ενός συμβιβασμού, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια κοινή κατάσταση.

 

Παρθένος

Αν οι ενέργειες κάποιου σε μπέρδεψαν ή σε πλήγωσαν πρόσφατα, κάτι μπορεί να σε κάνει να τις κατανοήσεις τώρα. Γι’ αυτό δώσε σ’ αυτή τη στιγμή της «επιφοίτησης» να σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι, για να του προσφέρεις την υποστήριξή σου. Θα ανακαλύψεις πως αυτό το άτομο τη χρειαζόταν εδώ και αρκετό καιρό. Αν υπήρξε κάποια ένταση ανάμεσά σας, οι ευγενικές σου προσπάθειες θα την εξαλείψουν.

 

Ζυγός

Άφησε τα γεγονότα να μιλήσουν από μόνα τους και μην κάνεις υποθέσεις. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται και οι ενέργειες που γίνονται, υποστηρίζουν αυτή την ανάγκη. Μην ανησυχείς επειδή κάτι που εσένα σου φαίνεται απλό, κάποιοι το αντιμετωπίζουν με αντίσταση. Κατανοείς καλύτερα κάποιες καταστάσεις, που οι άλλοι δεν έχουν αντιμετωπίσει. Γι’ αυτό δώσε τους λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν.

 

Σκορπιός

Θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτική τώρα. Κάτι χρειάζεται αξιολόγηση με προσεκτικό και υπεύθυνο τρόπο. Όμως επειδή ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, μπορείς να γίνεις περισσότερο τολμηρή και λιγότερο διστακτική. Είναι η δική ώρα για να λάμψεις και να δείξεις στους άλλους από τι είσαι φτιαγμένη. Βγες λοιπόν από τις σκιές και δείξε στον κόσμο τι του έλειπε!

 

Τοξότης

Οι καλογραμμένες ιστορίες έχουν έναν κεντρικό χαρακτήρα που πρέπει να κάνει ένα γενναίο βήμα για να αποκαλύψει ποιος είναι στην πραγματικότητα. Πρέπει να κάνει αυτό που φοβάται περισσότερο και να ανακαλύψει τις πραγματικές του κρυφές ιδιότητες. Ο Ήλιος επηρεάζει τώρα όλα όσα είναι κρυμμένα και αξίζουν τον προσωπικό σου προβληματισμό. Μέχρι να μπει ο Ήλιος στο ζώδιό σου στις 21 Νοεμβρίου, θα αισθανθείς πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψεις με κάποιο τρόπο… τον πραγματικό εαυτό σου!

 

Αιγόκερως

Μπορεί μια προσπάθεια για να βρεθεί η χρυσή τομή σε μια συγκεκριμένη απόφαση να είναι χρήσιμη? Επειδή κάτι πολύ μικρό… μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Κι αυτό να δημιουργήσει… ένα ακόμη. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να γίνει σωστά. Μπορεί επίσης να σημαίνει πως θα βγεις από μια άνετη ρουτίνα στην οποία πιθανότατα είχες συνηθίσει. Όμως μάλλον γνώριζες, πως δεν θα συνεχιζόταν επ’ αόριστο…..ούτως ή άλλως!

 

Υδροχόος

Το πάθος όπως και να εκδηλώνεται, συνήθως χρειάζεται διέξοδο. Αν δεν του προσφέρουμε ένα, ίσως υποχωρήσει σύντομα, αλλά είναι γνωστό πως θα επανεμφανιστεί. Θα αντιμετωπίσεις συσσωρευμένη ενέργεια αυτό το διάστημα, που απαιτεί την απαραίτητη προσοχή σου. Εξερεύνησε λοιπόν τρόπους για να την απελευθερώσεις βοηθητικά, υγιεινά και ευχάριστα. Μην την αφήσεις να παρασυρθεί σε κάτι αρνητικό ή αντιπαραθετικό.

 

Ιχθύες

Αν και κατανοούμε τις απαιτήσεις του μυαλού μας, δεν μπορούμε πάντα να είμαστε σίγουροι για το τι είναι ιδανικό για να ικανοποιήσουμε τις πνευματικές μας ανάγκες. Μπορούμε όμως να νιώσουμε σίγουροι πως κάνοντας κάτι που χαροποιεί την καρδιά μας – και κυρίως την καρδιά κάποιου άλλου- μπορεί να εξαλείψει αυτή την ανάγκη μας. Δες λοιπόν, πώς σου φτιάχνει η διάθεση, αν κάνεις κάτι που ζεσταίνει την καρδιά σου. Στη συνέχεια, δες πώς μπορείς να κάνεις το ίδιο… για κάποιον άλλον!

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

5.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Νιώθεις αυτοπεποίθηση… κι αυτό σε κάνει ακόμη πιο αισιόδοξη. Η αισιοδοξία σου, θα σε

ΖΩΔΙΑ

4.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Είναι ώρα για δράση, οπότε άδραξε την ημέρα! Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι

ΖΩΔΙΑ

2.12.2021 6:00 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Απροσδόκητες και ανησυχητικές εξελίξεις θα σε αναστατώσουν και θα σε βγάλουν από το παιχνίδι.

ΖΩΔΙΑ

1.12.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Ένας συνδυασμός σχεδιασμού και τακτικής, είχε σαν αποτέλεσμα να εκπληρωθούν πολλοί από τους στόχους

ΖΩΔΙΑ

30.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Καλό είναι να είσαι πιο επιφυλακτική με άτομα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και

ΖΩΔΙΑ

29.11.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Είναι ημέρα φροντίδας και προσοχής γι’ αυτό και μια επιπόλαιη προσέγγιση, μπορεί να σου

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή