Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 09 Οκτωβρίου – Μια Απροσδόκητη Εξέλιξη

ΖΩΔΙΑ

09/10/2021 6:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 09 Οκτωβρίου – Μια Απροσδόκητη Εξέλιξη

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 09 Οκτωβρίου – Μια Απροσδόκητη Εξέλιξη

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Τα έντονα συναισθήματα σήμερα, μπορεί να οφείλονται σε κάτι θετικό ή αρνητικό – η επιλογή είναι δική σου. Γ’ αυτό φρόντισε να εξετάσεις με ειλικρίνεια τι προκαλεί έντονα συναισθήματα μέσα σου και γιατί. Αν αυτά είναι ο καταλύτης που σε ωθεί στη δράση με συγκεκριμένο τρόπο, τότε εντάξει.

Αν όμως συμβάλλουν στην αίσθηση ενοχών, τύψεων, δυσαρέσκειας, ζήλιας ή εμμονών, τότε ξέρεις σε ποια κατεύθυνση πρέπει να τα οδηγήσεις.

 

Ταύρος

Ίσως να μην μπορέσεις να αποφύγεις την ένταση σε μια περιοχή του κόσμου σου. Μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο! Ίσως όμως να είναι και κάτι που παρατήρησες… κι έγινες μέρος του.

Ό,τι κι αν ισχύει, αν η καρδιά σου δεν είναι έτοιμη για κανένα δράμα, τότε δεν χρειάζεται να εμπλακείς. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, μπορείς να δείξεις κατανόηση και υποστήριξη.

 

Δίδυμοι

Μια απροσδόκητη εξέλιξη, είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να αντιμετωπίσεις σήμερα. Μπορεί να οφείλεται στον αναίσθητο εργοδότη σου που σου ζητά να μείνεις λίγο παραπάνω για να συζητήσετε, ενώ θέλεις να γυρίσεις σπίτι σου να ξεκουραστείς. Να περιμένεις λοιπόν το απροσδόκητο σήμερα…. κι όταν φτάσει, αγκάλιασέ το με χαμόγελο!

 

Καρκίνος

Το σύμπαν σε υποστηρίζει για να κάνεις ό, τι χαροποιεί ή λαχταρά η καρδιά σου. Ας ελπίσουμε να μην δουλεύεις σήμερα, ώστε να μην χρειαστεί να κάνεις κοπάνα για να διασκεδάσεις με τον τρόπο που σε ευχαριστεί. Οι πλανήτες επιθυμούν να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστες κι απολαυστικές στιγμές μ’ αυτόν που λατρεύεις… Ή να κάνεις την πρώτη κίνηση για να γνωρίσεις καλύτερα ένα άτομο που σου κίνησε το ενδιαφέρον!

 

Λέων

Όταν το νερό πέφτει από μια διαρρέουσα οροφή δεν σημαίνει αυτόματα, πως είναι η πηγή του προβλήματος. Μπορεί να οφείλεται σε άλλους παράγοντες. Προσπάθησε λοιπόν να το έχεις υπόψη, όταν πρόκειται να εκτιμήσεις μία κατάσταση. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός, πως μπορεί να συνδέεται με το σπίτι σου ή ένα μέλος της οικογένειάς σου. Παρόλο όμως που το ίδιο το θέμα μπορεί να είναι προφανές, η βασική αιτία του προβλήματος, μπορεί να χρειάζεται λίγη φαντασία.

 

Παρθένος

Ευτυχώς, βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που βγαίνουν όλοι κερδισμένοι, αν ένιωσες κάποια στιγμή πως δοκιμαζόσουν. Με άλλα λόγια, αν αποφασίσεις ν’ αντιμετωπίσεις μερικές προκλήσεις… πιθανότατα να βγεις νικητής. Ωστόσο για να πετύχεις, θα χρειαστεί να εμπλακείς στα δράματα που τις συνοδεύουν. Αν όμως δεν σ’ ενδιαφέρει το δράμα αυτή τη στιγμή, τότε έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις, σε μεταγενέστερο χρόνο.

 

Ζυγός

Μερικές φορές, η πιο ενοχλητική κι απρόσμενη εξέλιξη σχετίζεται με τα χρήματα. Όλοι γνωρίζουμε πώς είναι να λαμβάνουμε έναν λογαριασμό που είχαμε ξεχάσει ή πιστεύαμε ότι πληρώθηκε. Εκείνες οι συγκλονιστικές στιγμές που πρέπει να πληρώσουμε περισσότερα από ό, τι είχαμε υπολογίσει, μας μένουν αξέχαστες. Θα ήταν σοφό να «σφίξεις τα λουριά» τώρα, για να μπορέσεις να διαχειριστείς την οποιαδήποτε οικονομική έκπληξη. Στα ζώδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

 

Σκορπιός

Αν κάτι αξίζει να το κάνουμε, τότε πρέπει να το κάνουμε σωστά. Δεν είναι ώρα για να αγνοήσεις κάποια βασικά βήματα ή να προσπαθήσεις να κινηθείς βιαστικά, λόγω της ανυπομονησίας σου να τελειώσεις. Γιατί θα νιώσεις σαν ηλίθια, αν χρειαστεί να επαναλάβεις τα βήματά σου. Η απαραίτητη αυτοπειθαρχία και αυτοσυγκράτηση που χρειάζεται να εφαρμόσεις τώρα σε ένα σχέδιο ή μια επιδίωξή σου, θα διασφαλίσουν ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο αργότερα.

 

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να θυμίσεις στον εαυτό σου, πως οι άλλοι μπορούν ναι μεν να σε καθυστερήσουν, αλλά μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να σταματήσεις. Μπορεί να μην είσαι σε θέση να προσδιορίσεις πώς ή γιατί ένα σύννεφο αμφιβολίας αιωρείται ξαφνικά πάνω από ένα έργο για το οποίο ένιωσες αρχικά ενθουσιασμό ή έμπνευση. Μην υπερεκτιμάς όμως το μέγεθος των εμποδίων που μπορεί να εμφανιστούν. Στην πραγματικότητα, τα μεγαλύτερα απ’ αυτά, μπορεί να τα δημιουργείς μόνη σου.

 

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν οι άνεμοι της αλλαγής φαίνονται διαχειρίσιμοι, φέρνουν μαζί τους ανασφάλειες. Κι αυτό επειδή οι περίοδοι ανασφάλειας συμβαδίζουν πάντα με τις αλλαγές. Γι’ αυτό αν μη τι άλλο, να είσαι ευγνώμον για ό, τι σου δημιουργεί αμηχανία ή ανησυχία, επειδή θα είναι μια σαφής ένδειξη, πως κάτι αλλάζει στον κόσμο σου! Να είσαι όμως σίγουρη πως αυτές οι αλλαγές σε οδηγούν στην εξέλιξή σου.

 

Υδροχόος

Επιφυλακτικότητα νιώσαμε όλοι ορισμένες φορές στη ζωή μας! Ωστόσο κάποιες απ’ αυτές, απέδωσε. Γι’ αυτό και στο ταξίδι της ζωής μας οφείλουμε να γνωρίζουμε πώς να πετύχουμε τις ισορροπίες μας! Ο δισταγμός που έχεις σε κάποιο τομέα της ζωής σου μπορεί να δικαιολογηθεί. Όμως χρειάζεσαι το χρόνο σου για να επιβραδύνεις και να ηρεμήσεις, ώστε να μπορέσεις να καταγράψεις σωστά ορισμένες καταστάσεις. Δεν θα τα καταφέρεις όμως, αν το παρακάνεις με την προσοχή και την εξέταση των γεγονότων.

 

Ιχθύες

Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να καταστρέφουν τα σχέδια των άλλων ή να «ρίχνουν λάδι στη φωτιά». Όταν εξετάσουμε γιατί κάποιος μας απογοητεύει ή μας αποθαρρύνει, ανακαλύπτουμε πως υπάρχουν συνήθως δύο λόγοι. Ή φοβάται μήπως πετύχουμε ή φοβάται να κάνει αυτό που κάνουμε εμείς. Γι’ αυτό αν κάποιος σε αποθαρρύνει, προσπάθησε να ακούσεις ή να «διαβάσεις» ανάμεσα στις γραμμές για να εντοπίσεις τι από τα δύο ισχύει. Ίσως να ισχύουν και τα δύο!

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

20.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Υπάρχει αφθονία κοσμικής ενέργειας χάρη στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Ακόμα κι

ΖΩΔΙΑ

19.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Αν το να κάνεις κάτι παραδοσιακά ή συνηθισμένα δεν σ’ ενδιαφέρει, τότε γίνε λιγάκι

ΖΩΔΙΑ

18.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μερικές φορές, οι άνθρωποι απαντούν σωστά σε μια ερώτηση. Όμως η αβεβαιότητα που νιώθουν,

ΖΩΔΙΑ

17.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Θα μπορούσες να λάβεις πολλά υπόψη για να διατηρήσεις τη θέση σου ή να

ΖΩΔΙΑ

16.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να αισθανθείς πως η προσοχή σου εστιάζει σε πτυχές του παρελθόντος που σε

ΖΩΔΙΑ

15.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μην πείσεις τον εαυτό σου ότι οι προσπάθειές σου θα οδηγήσουν σε κόντρα. Ίσως

thess

Επικαιρότητα