Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου -Ένα Δίλημμα Του Παρελθόντος

ΖΩΔΙΑ

14/10/2021 5:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου -Ένα Δίλημμα Του Παρελθόντος

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου -Ένα Δίλημμα Του Παρελθόντος

Γράφει ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Η φράση «θα υποστώ τις συνέπειες» τείνει να δημιουργεί μια αίσθηση φόβου. Υποδηλώνει ότι είμαστε αδύναμοι όσον αφορά κάποιες συνθήκες και κάνουμε τα πάντα για να τις αποφύγουμε. Η φράση αυτή όμως υπονοεί και το κλείσιμο. Είναι μια σημαντική λέξη στον κόσμο σου τώρα. Μια σημαντική πρόκληση μπορεί να μην σε κάνει να χτυπήσεις τα χέρια σου στον αέρα με χαρά. Μπορείς όμως να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, αν σε ειδοποιεί πως σε περιμένει ανακούφιση και απελευθέρωση με αυτόν τον τρόπο.

 

Ταύρος

Μπορεί να είναι εύκολο να πιστέψουμε ότι ακολουθούμε σωστά τις προτεραιότητές μας. Πολύ συχνά όμως, αυτό που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της λίστας μας ή που θεωρούμε λιγότερο σημαντικό, αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Η οικονομική μας ασφάλεια ή η ασφάλεια στις σχέσεις μας είναι αυτό στο οποίο εστιάζουμε περισσότερο. Όμως πού εμφανίζεται στη λίστα σου η ευτυχία, η υπερηφάνεια και η ευγνωμοσύνη? Όσο βρίσκονται στην κορυφή… είναι στη σωστή θέση!

 

Δίδυμοι

Θα αντιμετωπίσεις ένα δίλημμα που αφορά την εγκατάλειψη ενός ζωτικού σημείου του παρελθόντος σου. Αυτό, όπως και κάθε άλλη παρελθούσα πτυχή έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στο να φτάσεις εδώ που είσαι τώρα. Αυτός είναι ο λόγος που αισθάνεσαι πως θα κάνεις κακό στον εαυτό σου αν το εγκαταλείψεις. Στην πραγματικότητα όμως, ζημιώνεσαι αν συνεχίσεις να είσαι προσκολλημένη στην άνεση που σου παρείχε. Γι’ αυτό προσπάθησε να αποδεχτείς ότι ένα νέο επίπεδο άνεσης, πρόκειται να το αντικαταστήσει.

 

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε έναν κόσμο που περιλαμβάνει κάμερες ασφαλείας σχεδόν οπουδήποτε, εξακολουθούμε να νιώθουμε μόνοι. Η τεχνολογία μπορεί να είναι καινούργια για εμάς, αλλά είναι πολύ πίσω από αυτή που χρησιμοποιούν οι φύλακες άγγελοί μας. Ωστόσο, πρέπει να δουλέψουν πολύ αυστηρές συμβάσεις εργασίας. Αν δεν τους ζητηθεί να εμπλακούν… απλά παρατηρούν. Η αποστολή ενός εγκάρδιου μηνύματος όμως στο σύμπαν, όπου θα μπορούσες να ζητήσεις υποστήριξη, μπορεί να είναι χρήσιμη και επίκαιρη τώρα.

 

Λέων

Καλωσορίζουμε μερικές αναταραχές! Μπορεί να φαίνονται μικρές, όσο ανακαλύπτουμε ότι μετακινούμαστε στην κορυφή μιας σειράς, από την οποία είχαμε παραιτηθεί εδώ και καιρό. Είχαμε μια σταθερή ιδέα για τον χρόνο και την υπομονή που θα επενδύαμε… και διαπιστώθηκε πως χρειάζονταν λιγότερα. Προσπάθησε να βρεις την ορμή για να δουλέψεις για το συμφέρον σου, με τρόπο που θα μειώσει την αναμονή ή τα χρονοδιαγράμματα από τα οποία έχεις παραιτηθεί.

 

Παρθένος

Σκέψου τις προηγούμενες περιπτώσεις που ένιωσες πως δεν είχες τίποτα να χάσεις αν έδειχνες εμπιστοσύνη σε κάποιον. Κάτι τέτοιο μπορεί να σου φαινόταν άσκοπο ή χωρίς νόημα, αλλά αποφάσισες να το κάνεις ούτως ή άλλως. Σίγουρα υπήρξαν στιγμές που ανακάλυψες πως ήταν σοφό που το έκανες. Οι συμβουλές που δέχτηκες, αποδείχθηκαν καθησυχαστικές ή λυτρωτικές. Τώρα γνωρίζεις πλέον την ουσία αυτού, που είναι προς το συμφέρον σου να κάνεις τώρα.

 

Ζυγός

Μπορεί να έχεις μια σταθερή ιδέα για τον ρόλο ενός συγκεκριμένου ατόμου στον κόσμο σου. Θα έχεις πολλούς λόγους για να νιώθεις ευγνωμοσύνη που είναι μέρος της ζωής σου. Όμως θα κάνεις λάθος, αν πιστέψεις πως γνωρίζεις τα πάντα για τη συμβολή που θα έχει. Γι’ αυτό προετοιμάσου, για να δεις πώς μπορεί κάποιος να σε εκπλήξει με έναν υπέροχο, και συγκινητικό τρόπο.

 

Σκορπιός

«Κάνε στους άλλους αυτό που θέλεις να σου κάνουν». Κατανοούμε ότι για να λάβουμε καλοσύνη και συμπόνια, πρέπει να προσφέρουμε και τα δύο με συνέπεια. Όμως οι άνθρωποι νιώθουν συχνά δυστυχισμένοι με τους άλλους όταν είναι δυστυχισμένοι μέσα τους. Γι’ αυτό και λαμβάνουν… ό, τι προσφέρουν. Με όλα αυτά κατά νου, τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση, την υπερηφάνεια και την αυτοεκτίμησή σου?

 

Τοξότης

Αν κάποιος λέει «αξιοποίησε στο έπακρο αυτό που έχεις», ίσως πιστέψεις πως δεν είναι χρήσιμος, δεν υποστηρίζει και δεν κατανοεί τις ανάγκες σου. Ωστόσο, μερικές φορές αυτή η συμβουλή είναι ακριβώς αυτή που χρειάζεσαι. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, λίγη φαντασία μπορεί να σε βοηθήσει πολύ. Έτσι, αντί να απογοητεύεσαι από ό, τι δεν είναι διαθέσιμο, εστίασε σε ό,τι μπορείς να πετύχεις, μ’ αυτά που έχεις.

 

Αιγόκερως

Πόσο συχνά οι άνθρωποι έρχονται σε σένα για συμβουλές? Οι πιθανότητες είναι να συμβαίνει συχνά. Όμως ακόμα κι αν οι άνθρωποι δεν ζητούν το χρόνο και την προσοχή σου για μια λογική συμβουλή, πιθανότατα θα αναρωτηθούν τι θα έκανες στη θέση τους. Πιθανότατα υπάρχουν στιγμές που κάποιοι χλευάζουν τους πρακτικούς, σοβαρούς τρόπους σου. Όμως τώρα θα συνειδητοποιήσεις, πόσοι άνθρωποι σε σέβονται ακριβώς γι’ αυτό.

 

Υδροχόος

Υπάρχουν άνθρωποι που χωρίς προηγούμενη εμπειρία, πρέπει να εργαστούν σε κάτι που απαιτεί εξειδικευμένο χειρισμό. Το κόλπο λοιπόν, δεν είναι να αγωνιστείς για να ελέγξεις κάτι που δεν γνωρίζεις, αλλά να το αφήσεις να δουλέψει μόνο του. Μπορείς να καταλάβεις πώς μια παρόμοια προσέγγιση θα μπορούσε να λειτουργήσει στον κόσμο σου τώρα?

 

Ιχθύες

Οι πόρτες είναι κάτι εικονικό που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις ευκαιρίες. Το ίδιο και τα παράθυρα. Προσωπικά, θα προτιμούσα να περάσω από μια πόρτα παρά να ανέβω από ένα παράθυρο. Αλλά πολλά εξαρτώνται από το πόσο θέλω να αδράξω μια ευκαιρία… και πόσο γρήγορα τη θέλω! Ένα όραμά σου μπορεί να χρειάζεται λίγη υπομονή και φροντίδα για να το πραγματοποιήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις το ίδιο γυρίζοντας το πόμολο της πόρτας, αλλά μπορείς να το κάνεις!

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ

«Παιδί» της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας και του blogging. Δημιούργησε στο παρελθόν τα salonica-press, spnews.gr και sirma.info. Εργάστηκε στις εφημερίδες Κεντρί, Freeday, Νέα της Περιφέρειας και ThessNews. Από τον Δεκέμβριο του 2011 εντάχθηκε στον όμιλο του Ράδιο Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη μέρα του ThessNews.gr, τον Σεπτέμβρη του 2016, βρίσκεται στη θέση του αρχισυντάκτη.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

19.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Αν το να κάνεις κάτι παραδοσιακά ή συνηθισμένα δεν σ’ ενδιαφέρει, τότε γίνε λιγάκι

ΖΩΔΙΑ

18.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μερικές φορές, οι άνθρωποι απαντούν σωστά σε μια ερώτηση. Όμως η αβεβαιότητα που νιώθουν,

ΖΩΔΙΑ

17.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Θα μπορούσες να λάβεις πολλά υπόψη για να διατηρήσεις τη θέση σου ή να

ΖΩΔΙΑ

16.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μπορεί να αισθανθείς πως η προσοχή σου εστιάζει σε πτυχές του παρελθόντος που σε

ΖΩΔΙΑ

15.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μην πείσεις τον εαυτό σου ότι οι προσπάθειές σου θα οδηγήσουν σε κόντρα. Ίσως

ΖΩΔΙΑ

13.10.2021 5:45 πμ

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας; Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.   Κριός Μετανιώνουμε συχνά γι’ αυτά που δεν κάναμε, παρά για όσα κάναμε. Συμφωνείς? Ευτυχώς όμως,

thess

Επικαιρότητα