Αρχική / LIFESTYLE / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 05 Νοεμβρίου – Μια Περίεργη Θολή Ατμόσφαιρα

ΖΩΔΙΑ

05/11/20215:45 πμ

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 05 Νοεμβρίου – Μια Περίεργη Θολή Ατμόσφαιρα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 05 Νοεμβρίου – Μια Περίεργη Θολή Ατμόσφαιρα

Γράφει THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Αν και είσαι γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες… οι ανασφάλειές σου σε εμποδίζουν να τα πραγματοποιήσεις. Όμως τώρα που έχεις την τύχη με το μέρος σου, θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω τους φόβους σου και να εργαστείς για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μείνε συγκεντρωμένη και αξιοποίησε σωστά όσα και όσους γνωρίζεις, για να προωθήσεις το σκοπό σου.

 

Ταύρος

Σήμερα νιώθεις απογοητευμένη, γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονται στη ζωή σου όπως περίμενες. Μην σε καταβάλει όμως αυτό… γιατί τότε όλα όσα έχεις ήδη πετύχει θα πάνε χαμένα! Αναθεώρησε ορισμένα πράγματα στη στρατηγική σου, κάνε μικρές διορθώσεις, έχε υπομονή…. και θα τα καταφέρεις!

 

Δίδυμοι

Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι στην πρώτη γραμμή της σκέψης σου σήμερα με αποτέλεσμα να καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Οι κοντινοί σου άνθρωποι χρειάζονται την υποστήριξη και τη βοήθειά σου, γι’ αυτό άκουσε προσεκτικά τα προβλήματά τους και χρησιμοποίησε τον εξαιρετικά λογικό σου εγκέφαλο για να τους δώσεις καλές συμβουλές. Ακόμα κι αν νιώθεις πως κουράζεσαι κάποιες στιγμές, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και συνέχισε να τους παρέχεις την υποστήριξή σου.

 

Καρκίνος

Είναι μια περίεργη μέρα, όπου η ατμόσφαιρα είναι θολή και η διάθεσή σου πεσμένη. Όλα φαίνονται αρνητικά, κάτι που σου προκαλεί συναισθήματα απόγνωσης. Άλλαξε αμέσως τη στάση σου, καθώς αυτή η προσέγγιση θα σε φέρει αρκετά βήματα πίσω και θα σ’ εμποδίσει να σημειώσεις περαιτέρω πρόοδο. Αν ήσουν λίγο πιο αισιόδοξη, θα έβλεπες ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαντάζεσαι.. με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθησή σου, να ήταν αυξημένη.

 

Λέων

Σήμερα θα είσαι γεμάτη ενέργεια και καθαρή λαγνεία για τη ζωή! Κι αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, με στόχο να αλλάξεις όλα όσα σε δυσαρεστούν. Σκέψου όμως προσεκτικά πριν ενεργήσεις, διαφορετικά μπορεί να χάσεις αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία για αλλαγή. Επίσης, να είσαι προσεκτική στη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους… γιατί είσαι επιρρεπής σε κοινωνικά παραπατήματα, που μπορεί να προσβάλλουν το θιγόμενο μέρος.

 

Παρθένος

Θα έχεις πολλά να κάνεις σήμερα, οπότε καλύτερα να οργανωθείς. Θα χρειαστεί να προγραμματίσεις εκ των προτέρων, αν θέλεις να ανταποκριθείς στην πρόκληση… και η πίεση θα είναι σημαντική. Μην ανοίγεις νέα μέτωπα. Επιδίωξε να διευθετήσεις οποιαδήποτε μισοτελειωμένη δουλειά, ώστε να αφαιρείς πράγματα από τη λίστα σου… ένα προς ένα. Εμπιστέψου τον εαυτό σου και την κρίση σου. Αυτό θα σου επιτρέψει να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε εμπόδιο στο δρόμο σου.

 

Ζυγός

Οι πλανήτες ευνοούν κάθε σου προσπάθεια σήμερα! Αυτή είναι η στιγμή για να προχωρήσεις με γρήγορα βήματα προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες, για τις οποίες δίσταζες στο παρελθόν. Μην τα παρατήσεις στο πρώτο εμπόδιο και δυσκολία και μην απογοητευθείς εύκολα. Προγραμμάτισε εκ των προτέρων και οργανώσου… ώστε να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε πρόκληση…. όποτε προκύψει. Μην τις αφήσεις να συσσωρευτούν και να σε αγχώσουν.

 

Σκορπιός

Η κρίση σου είναι θολή. Δεν μπορείς να διακρίνεις την πραγματική διάσταση των περιστάσεων σου, ούτε την αληθινή πρόθεση των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Προσπάθησε να ξεκλέψεις μια στιγμή για να καθαρίσεις τη σκέψη σου και να αναθεωρήσεις τη στάση και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου. Έτσι θα καταλάβεις πού πηγαίνεις… κι αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις λιγάκι.

 

Τοξότης

Απρόβλεπτες εξελίξεις θα σε εκπλήξουν ευχάριστα σήμερα! Αυτές οι νέες συνθήκες που θα προκύψουν, θα είναι πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες. Στην πραγματικότητα, ξεπερνούν ακόμη και τις ελπίδες σου κι αυτό σε βοηθά να αποκτήσεις μια πολύ πιο θετική προοπτική για το μέλλον. Έτσι, θα μπορέσεις επιτέλους να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ελπίδα και αισιοδοξία προς την πραγματοποίηση όλων των ονείρων και των φιλοδοξιών σου!

 

Αιγόκερως

Έχεις την τάση να κάνεις την τρίχα τριχιά και να φτάνεις τα πράγματα στα άκρα μερικές φορές. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις όμως, πως τα περισσότερα προβλήματα είναι στο κεφάλι σου! Και πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική – και μάλιστα πολύ καλύτερη- από ό,τι φαντάζεσαι. Μην είσαι υπερβολική με τα γεγονότα και μην τα δραματοποιείς τόσο πολύ. Γιατί το μόνο που πετυχαίνεις με αυτόν τον τρόπο είναι να χάσεις κάθε ελπίδα, να μείνεις στάσιμη και να βουλιάξεις στην απόγνωση. Ηρέμησε λοιπόν λίγο και καθάρισε το μυαλό σου. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και αντιμετώπισε τα προβλήματά σου, με καθαρό μυαλό.

 

Υδροχόος

Έχεις υποστεί τόση πίεση τελευταία που νιώθεις εξαντλημένη σωματικά και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να μην έχεις καλή κρίση αυτή τη στιγμή. Είσαι τόσο κουρασμένη, που δεν μπορείς να δεις τα πράγματα καθαρά. Αυτό σε οδήγησε στο πρόσφατο παρελθόν, να κάνεις ακόμα περισσότερα λάθη και βιαστικές κινήσεις που δεν λειτούργησαν καθόλου προς όφελός σου. Σήμερα όμως είναι μια νέα μέρα! Αυτή είναι η ευκαιρία σου να αφιερώσεις λίγο χρόνο για ξεκούραση και ανασυγκρότηση. Μόλις επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, θα είσαι σε θέση να επιστρέψεις δυναμικά και να βάλεις σε τάξη όλες τις υποθέσεις σου.

 

Ιχθύες

Πολεμάς σε πολλά μέτωπα με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι στα όρια της εξάντλησης. Κάνε ένα διάλειμμα! Δώσε στον εαυτό σου χρόνο για ξεκούραση και άφησε το μυαλό σου να χαλαρώσει. Φτιάξε ένα καλό πρόγραμμα, που θα σου επιτρέπει να εκτελείς όλα τα καθήκοντά σου ένα προς ένα… χωρίς άγχος και πίεση.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΖΩΔΙΑ

28.3.202410:45 μμ

    Αν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα ενός νέου, συναρπαστικού κεφαλαίου της ζωής σας, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δίας σχηματίζει φέτος σύνοδο με τον Ουρανό για πρώτη φορά από το 2011!   Μία σύνοδος περιλαμβάνει

ΖΩΔΙΑ

27.3.202410:45 μμ

    Η έναρξη του μήνα θα δώσει το έναυσμα σε τρία ζώδια να ανακαλύψουν περισσότερα για τον έρωτα, την αγάπη, αλλά και για τον εαυτό τους. Θα πάρουν σημαντικά μαθήματα, που θα τους βοηθήσουν να εκφραστούν πιο ελεύθερα, καθώς

ΖΩΔΙΑ

26.3.202410:45 μμ

    Έχουμε φτάσει στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και ίσως την πιο σημαντική του μήνα, αφού χθες έγινε η πρώτη έκλειψη του 2024, στον άξονα Κριού-Ζυγού, που συνδέεται άμεσα με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.   Αυτή η σεληνιακή έκλειψη

ΖΩΔΙΑ

22.3.202411:00 μμ

  Ο έρωτας αποκτά την έννοια της περιπέτειας και είναι γεγονός ότι δε θα χάσουμε ευκαιρία για να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των προσώπων που μας ελκύουν.     Η Κυριακή δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ερωτικό παιχνίδι μέσα από τη διάθεση

ΖΩΔΙΑ

21.3.202411:00 μμ

  Ενώ όλα τα ζώδια μπορεί να αισθάνονται πιο δυναμικά από το συνηθισμένο αυτό το διάστημα που κυριαρχεί ο Άρης, τρία ζώδια θα ξεπεράσουν τα υπόλοιπα στο κυνήγι προς το πεπρωμένο τους.     ΤΑΥΡΟΣ Αν ο Ήλιος ή ο

ΖΩΔΙΑ

20.3.202410:45 μμ

  Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα ενισχύοντας την διάθεση για διασκέδαση και έντονο φλερτ. Ο αισθησιασμός απογειώνεται και αυτό μπορεί να λειτουργήσει αναζωογονητικά για την σχέση μας ή για νέα γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Απαραίτητο είναι να

thess

Επικαιρότητα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή